Bende covid geçirdim 3 hafta önce ondan sonra böyle oldum . Koltuk altıma ağrıyor biraz sert ama şiş değil. Koluma vurdu ağrı , sırtım boynum çok sert şimdi de çenem hepsi sağ tarafta. Doktora gitmedim korkuyorum kötü bişey diyecek diye bugün de yemek yerken başım döndü bayılacak gibi oldum . Neyim var bilmiyorumGrip geçirdim sonra iyileşemedim doktor doktor gezdim hafif bir şişlik var geçmiyor dört aydır yine grip oldum iki gündür ve yine agriyo herşey iyi diyo ama bedenim çok yorulmuş. Troditi iltihab olmuş ve geçmiyor gittiğim prfsr bana bı sıkıntı yok dedi hastalık hastası olmuşun dedi gerçekten öyle mesele grip oldum yine, iki gündür hafif bir terleme oluyor hemen hemen kötü düşünceler salı günü gidicem bakalım ne zaman gün verecek usg için aşırı derecede kaygılı biriyim
Acaba benim de mi aynı sorun var? Boyun ağzınız oldu mu tek taraflı? Ağrıyan yer sert , lenf bezi mi kas mı bilmiyorumHataa profesör doktor bana ne gerek var üç ultrasyon neden bu kadar ultrasyon çektin ki dedi işte gelde bu beyne anlat hafif bir şişlik var işte gitmiyor
Benim de sağ tarafı yaa benim de sert değil şiş anlamıyorum ya rabbim şifa versin size aminBende covid geçirdim 3 hafta önce ondan sonra böyle oldum . Koltuk altıma ağrıyor biraz sert ama şiş değil. Koluma vurdu ağrı , sırtım boynum çok sert şimdi de çenem hepsi sağ tarafta. Doktora gitmedim korkuyorum kötü bişey diyecek diye bugün de yemek yerken başım döndü bayılacak gibi oldum . Neyim var bilmiyorum
Boynumda agridi cenem.bence sızın de covid den sonra enfeksiyon olmuşturAcaba benim de mi aynı sorun var? Boyun ağzınız oldu mu tek taraflı? Ağrıyan yer sert , lenf bezi mi kas mı bilmiyorum
Ateşiniz varmıydı?Boynumda agridi cenem.bence sızın de covid den sonra enfeksiyon olmuştur
EvetAteşiniz varmıydı?
Sizinkisi tamamen paranoyaklik olmuş psikolojik destek almanizda fayda var bende bu yaz kemoterapi ve ışın aldım ama sizin kadar düşünüp kurmadım siz kendi kendize hayati zehir edersiniz bu düşünce ile Allah o illet hastalığı kimselere yaşatmasınMerhabalar herkese
30 yaşındayım 6 aylık bir oğlum var. Son zamanlarda hastalık düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyor. 3 hafta önce ailece korona olduk , hala daha etkileri devam ediyor galiba bilmiyorum. Sırtım çok kaşınıyor, boyun kasım ağrıyor sırtım ve göğsüm ağrıyor, çok şiddetli ağrılar değil ama genel olarak bir ağrı var. Bir yerim ağrısa hemen aklıma kanser olabilme ihtimalim geliyor.. kendi kendime teşhis koyuyorum . Birgün oluyor karaciğer kanseri diyorum diğer gün kolon kanseri? Sürekli bu illet aklımda, hiç çıkmıyor . Hayatı kendime zehir ettim . Yaşamaktan hiç tat alamıyorum. Bu durumu yaşayan eminim çok kişi var, bunu nasıl atlatırım lütfen benimle paylaşın gerçekten hiç iyi hissetmiyorum sanki her an ölecek gibi yaşıyorum
Benim kuzenim de sizin gibi sürekli kendine çeşit çeşit teşhisler koyardi her gün yeni bir hastalık yaratirdi kendine en son boşanma aşamasına kadar geldi iş şuan psikolojik destek aliyor son 6 ayda eskisinden eser kalmadi kanser denilen illet illa belirti ile gelmez ki kisiden kisiye farklilik gösterir o kolay bir hastalık değil Allah da kimselere yaşatmasın başa geldikten sonra da kabullenmekten baska çare yok ama bütün bunlardan önce kendinin doktoru olmak lazım her şeyin başı stres sagliginizin kiymetini bilin kendinizi zorla hasta etmek için uğraşmayınNe güzel yazmışsınız keşke ağırlarım olmasa , bende kafaya takmasam. Allah şifa versin size de
Merhaba dahiliye uzmanına gidin özellikle Demir folik asit b12 d vitamini. Ve ağrılarınız için magnezyum alınNe güzel yazmışsınız keşke ağırlarım olmasa , bende kafaya takmasam. Allah şifa versin size de
Merhabalar herkese
30 yaşındayım 6 aylık bir oğlum var. Son zamanlarda hastalık düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyor. 3 hafta önce ailece korona olduk , hala daha etkileri devam ediyor galiba bilmiyorum. Sırtım çok kaşınıyor, boyun kasım ağrıyor sırtım ve göğsüm ağrıyor, çok şiddetli ağrılar değil ama genel olarak bir ağrı var. Bir yerim ağrısa hemen aklıma kanser olabilme ihtimalim geliyor.. kendi kendime teşhis koyuyorum . Birgün oluyor karaciğer kanseri diyorum diğer gün kolon kanseri? Sürekli bu illet aklımda, hiç çıkmıyor . Hayatı kendime zehir ettim . Yaşamaktan hiç tat alamıyorum. Bu durumu yaşayan eminim çok kişi var, bunu nasıl atlatırım lütfen benimle paylaşın gerçekten hiç iyi hissetmiyorum sanki her an ölecek gibi yaşıyorum
Hastalık hastası olabilirsiniz mutlaka bir uzmana başvurun...Merhabalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?