• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanseri düşünmediğim tek bir gün bile yok!

Grip geçirdim sonra iyileşemedim doktor doktor gezdim hafif bir şişlik var geçmiyor dört aydır yine grip oldum iki gündür ve yine agriyo herşey iyi diyo ama bedenim çok yorulmuş. Troditi iltihab olmuş ve geçmiyor gittiğim prfsr bana bı sıkıntı yok dedi hastalık hastası olmuşun dedi gerçekten öyle mesele grip oldum yine, iki gündür hafif bir terleme oluyor hemen hemen kötü düşünceler salı günü gidicem bakalım ne zaman gün verecek usg için aşırı derecede kaygılı biriyim
Bende covid geçirdim 3 hafta önce ondan sonra böyle oldum . Koltuk altıma ağrıyor biraz sert ama şiş değil. Koluma vurdu ağrı , sırtım boynum çok sert şimdi de çenem hepsi sağ tarafta. Doktora gitmedim korkuyorum kötü bişey diyecek diye bugün de yemek yerken başım döndü bayılacak gibi oldum . Neyim var bilmiyorum

Hataa profesör doktor bana ne gerek var üç ultrasyon neden bu kadar ultrasyon çektin ki dedi işte gelde bu beyne anlat hafif bir şişlik var işte gitmiyor
Acaba benim de mi aynı sorun var? Boyun ağzınız oldu mu tek taraflı? Ağrıyan yer sert , lenf bezi mi kas mı bilmiyorum

Bende covid geçirdim 3 hafta önce ondan sonra böyle oldum . Koltuk altıma ağrıyor biraz sert ama şiş değil. Koluma vurdu ağrı , sırtım boynum çok sert şimdi de çenem hepsi sağ tarafta. Doktora gitmedim korkuyorum kötü bişey diyecek diye bugün de yemek yerken başım döndü bayılacak gibi oldum . Neyim var bilmiyorum
Benim de sağ tarafı yaa benim de sert değil şiş anlamıyorum ya rabbim şifa versin size amin 🤲🤲gidin ihmal etmeyin lütfen bende bu sefer gitmeyi korkuyorum çünkü ter basıyor beni grip oldum diyemi bilmiyom bakalım devam etmez inşallah 😔😔

Acaba benim de mi aynı sorun var? Boyun ağzınız oldu mu tek taraflı? Ağrıyan yer sert , lenf bezi mi kas mı bilmiyorum
Boynumda agridi cenem.bence sızın de covid den sonra enfeksiyon olmuştur

Ama şuan yok işte stresten mideme vurdu endoskopiye girdim biyopsi aldılar sonuç olarak mikrop var dedi gerçekten dört aydır böyleyim.

Merhabalar herkese

30 yaşındayım 6 aylık bir oğlum var. Son zamanlarda hastalık düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyor. 3 hafta önce ailece korona olduk , hala daha etkileri devam ediyor galiba bilmiyorum. Sırtım çok kaşınıyor, boyun kasım ağrıyor sırtım ve göğsüm ağrıyor, çok şiddetli ağrılar değil ama genel olarak bir ağrı var. Bir yerim ağrısa hemen aklıma kanser olabilme ihtimalim geliyor.. kendi kendime teşhis koyuyorum . Birgün oluyor karaciğer kanseri diyorum diğer gün kolon kanseri? Sürekli bu illet aklımda, hiç çıkmıyor . Hayatı kendime zehir ettim . Yaşamaktan hiç tat alamıyorum. Bu durumu yaşayan eminim çok kişi var, bunu nasıl atlatırım lütfen benimle paylaşın gerçekten hiç iyi hissetmiyorum sanki her an ölecek gibi yaşıyorum 😔
Sizinkisi tamamen paranoyaklik olmuş psikolojik destek almanizda fayda var bende bu yaz kemoterapi ve ışın aldım ama sizin kadar düşünüp kurmadım siz kendi kendize hayati zehir edersiniz bu düşünce ile Allah o illet hastalığı kimselere yaşatmasın🤲🤲 bak ne güzel bebisiniz de varmış hayata daha pozitif bakmalısınız her sey sizin elinizde 😉😉

Ne güzel yazmışsınız keşke ağırlarım olmasa , bende kafaya takmasam. Allah şifa versin size de
Benim kuzenim de sizin gibi sürekli kendine çeşit çeşit teşhisler koyardi her gün yeni bir hastalık yaratirdi kendine en son boşanma aşamasına kadar geldi iş şuan psikolojik destek aliyor son 6 ayda eskisinden eser kalmadi kanser denilen illet illa belirti ile gelmez ki kisiden kisiye farklilik gösterir o kolay bir hastalık değil Allah da kimselere yaşatmasın başa geldikten sonra da kabullenmekten baska çare yok ama bütün bunlardan önce kendinin doktoru olmak lazım her şeyin başı stres sagliginizin kiymetini bilin kendinizi zorla hasta etmek için uğraşmayın

Bende de çocuğuma bir şey olacak korkusu var her seferinde doktora taşınıyorum bebegimin goz kenarinda yag bezesi oluştu 4 doktora göturdum yağ bezesi dediler hala ikna olmadım bir kaç yerden daha randevu aldım bugün yine görür cem insallah kendu kuruntumdur acaba lohusaligin verdiği bir psikolojik mi bizimki bende zaten anksiyete vardı şimdi daha da kat ve kat artti

Merhabalar herkese

30 yaşındayım 6 aylık bir oğlum var. Son zamanlarda hastalık düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyor. 3 hafta önce ailece korona olduk , hala daha etkileri devam ediyor galiba bilmiyorum. Sırtım çok kaşınıyor, boyun kasım ağrıyor sırtım ve göğsüm ağrıyor, çok şiddetli ağrılar değil ama genel olarak bir ağrı var. Bir yerim ağrısa hemen aklıma kanser olabilme ihtimalim geliyor.. kendi kendime teşhis koyuyorum . Birgün oluyor karaciğer kanseri diyorum diğer gün kolon kanseri? Sürekli bu illet aklımda, hiç çıkmıyor . Hayatı kendime zehir ettim . Yaşamaktan hiç tat alamıyorum. Bu durumu yaşayan eminim çok kişi var, bunu nasıl atlatırım lütfen benimle paylaşın gerçekten hiç iyi hissetmiyorum sanki her an ölecek gibi yaşıyorum 😔

Israrla çağırdığımız, tekrarladığımız ve dillendirdiğimiz düşüncelerin bir süre sonra bizi bulduğuna inanıyorum. O yüzden güzel şeyler düşünmeye, dillendirmeye çalışın lütfen. Bir keresinde oturup madde madde güzel şeyler yazmıştım kâğıda, tekrar tekrar da okurdum. Siz de yazmalısınız bence. Örneğin “Sağlıklıyım, bir ailem var, işte şunlara şunlara sahibim. Gelecekte örneğin şöyle bir şey hayal ediyorum.” vb gibi. Her sabah akşam kendi kendinize ne yönden sağlıklı olduğunuzu telkin edin bence iyi gelecektir. 🫶🏻

Aynı bensiniz😞birkaç aydır bu halime ara vermiştim bugün doktora giderek yine başladım farklı bir sebepten gittim biraz keyfe bir sebepti yeri gelmişken kulağımın arkasındaki şişliği gösterdim ki bu şişlik çocukluğumdan beri var en az 10 yıl ultrason istedi ama korkulacak bir şey değil lenf bezi çocukluktan kalma bir hastalıktan geçmemiş olabilir dedi ama yine takıntı yapmaya başladım bir problem olsa bu zamana kadar hissetmez miydim tahlillerimde çıkmaz mıydı diye kendimi rahatlatmak istesem de başarılı olamıyorum 😊

Anne olduktan sonra ben de sizin gibiyim oğlum 1 yaşıni gecti hala hastalık hastasıyım ben ölürsem ona nolacak demekten kafayı yiyorum sütüm nasıl kesilmiyor diye hayret ediyorum her strese girdiğimde.birgün sırtım bir gün belim ağrıyor hemen kuruyorum kafada hop dahiliye hop genel cerrahi hastanede buluyorum kendimi... Sonra bişey yok yieeaa turp gibiyim diyorum 2 gün sonra geri başlıyorum bacağım ağrıyor aaa bugün de boğazım şişmiş galiba demeye.su an çalışmıyorum ve evde kendimi çok dinliyorum... Cevremdekileri darlaya darlaya bir hal oldum.. annem dalga geçiyor bugün neyin var diye.esim eyvah bacağın morarmış koş çabuk hastaneye diye. Allah korusun bir gün gerçekten hasta olsam inanmayacaklar bhddkfh. Ya ne bileyim ben bir çözüm bulamadım bir gün çok saglikliyim hobaaa diye bir gün çok hastayım ne olacagim diye geçiyor.

Merhabalar herkese

Hastalık hastası olabilirsiniz mutlaka bir uzmana başvurun...

Back