Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcısı olsun. akcıger kanserınin sonu iyi degıldır. son evresınde degıl sanırım eşinKanser peşimizi bırakmıyor, 2 yıldır eşim akciğer kanseri tedavisi görüyor, nasıl bir illet bu ?![]()
Ben de ondokuz yaşındaki kardeşimi lenf kanserinden kaybettim fark edildiğinde son evredeydi şehir dışında okuyordu ve zatıflamasını buna bağladık kilo vermek de istiyordu anlayamadık hastanede yirmi gün bile kalmadık o çaresizliği yaşadık tek kardeşimdi canımdı on yaş küçüktü benden toprak utansın aldığına bağrına bassın artık acımızı canımızı bir fidan daha çiçeklenmeden meyve vermeden baharında kırıldı ortayerinden bir anda kaydı gitti elleri ellerimizden o son zamanların son olduğunu o bilmedi ama biz biliyorduk her söz bir iz oldu doyasıya koklayamadan vedalaşamadan ki nasıl vedalaşılabilir ayrı düştük altı ay oldu gideli ve hiç bu kadar ayrı kalmamıştık çok özlüyorım ama hayata tutunuyorum ben annem babam hepimiz içimizde bir közle yaşıyoruz ölenle ölünmüyor da eskisi gibi tam da olunmuyor hep boğazımda bir düğüm şimdi hamileyim 11haftalık asla yetini doldurmaz ama acımıza merhem olur mu bilmem ister sitemez onu korkularla sevicem yara kabuklarıma basıcam ve asla başına böyle bir şey gelmemesini umucam:çok üzgünüm:
kanser ailemden bazılarını zaman içinde alıp götürdü, ne yazıkki şimdide 50 yaşındaki erkek kardeşim mesane kanseri, malesef belirti vermediğinden 3 cü evrede yakalandı, şoktayız, üzgünüz ve elimizden birşey gelmiyor, çaresiziz...
Umarım sizin hastanız iyileşmiştir:çok üzgünüm:
kanser ailemden bazılarını zaman içinde alıp götürdü, ne yazıkki şimdide 50 yaşındaki erkek kardeşim mesane kanseri, malesef belirti vermediğinden 3 cü evrede yakalandı, şoktayız, üzgünüz ve elimizden birşey gelmiyor, çaresiziz...