• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanser!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1958
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur Allahım kardeşinizi size bağışlasın inşallah

Son düzenleme:
Yüce Allahım acil şifa versin sizlere de dayanma kuvveti benim de babam kanserden öldü 1 ay içinde gözlerimizin önünde eridi gitti ama o zaman tıp bu kadar ilerlememişti bağırsak kanseriydi ne haberler duyuyoruz kanseri yenip hayata sarılan mevlam çaresiz bırakmasın kimseyi....

Siz moralanizi yüksek tutun ki abinizde sizden güç alabilsin..Bu lanet hastalığa en yakından şahit olmuş birisi olarak size tavsiyem abinize çaresizliğinizi hissettirmeyin.. Çünkü o sizlerin umutsuzluğa kapıldığınızı hissettiği anda bırakır herşeyi öylece... Ona çaresiz bir hastalığın muhattabı olarak değilde normal bir hasta olarak yaklaşın.
Abinize acil şifalar, sizlerede her şeyden önce önünüzde ki zorlu süreçte dayanma gücü versin allah..

Birde demişsiniz ya "Bu hastalığın gerçekten çaresi yok mu yoksa çaresiz mi bırakılıyoruz" diye.. Bunu bende hep düşünürüm.. Günümüz teknolojisinde bir canlı en küçük yapı taşına kadar kopyalanabiliyorsa vucuttaki bu hasta hücreler nasıl yok edilemiyor? İlginç!!

Son düzenleme:
Çok üzüldüm:59: Kardeşinize acil şifalar diliyorum..Bu süreçte kardeşinize moral vermek için allah sizede dayanma gücü versin canım..Allah büyüktür umudunuzu yitirmeyin.

Son düzenleme:
allah tez zamanda şifalar nasip etsin sakın sakın olaki ameliyat ettirmeyin aynı durumu biz 7 sene once dedemde yaşadık maddi ve manevi güçlüklerini çok iyi biliyorum bir kere neşter vuruldumu daha çok ürüyor. Biz 3 kez ameliyat ettirdik ettirmeseydik belki daha çok yaşayacaktı. çok ama çok geçmiş oldun moralinizi yüksek tutup daha çok destek vermeye çalışın .

Bende bu haziranda 7-8 ay içersinde annemin böbreğinde başlayan kanser olayının akciğerlere sıçradığını ve 4. aşamada olduğunu öğrendim. Ailece 3-4 gün boyunca panik içersinde iyi doktor nerdedir i araştırarak, ağlayarak geçirdik. Ve tabi ki hızlıca kemoterapiye başlandı. 6 aydır alıyor ve akciğerlerdeki kanserli dokunun çoğu kayboldu. Böbrek aynen duruyor. Şimdi birkaç ayda bir kontrol ve hergün küçük kemo hapları alarak hayatını sürdürebildiği kadar kaliteli bir şekilde sürdürecek.

Şimdi bunu neden anlattım? Hep çevremizdeki insanlara kanser gelirdi anneme kadar. Duyunca güçlü olun, ah vah vah lafları çıkardı ağzımdan. Ama ateş düştüğü yeri yakarmış. Evet ilk başta çok yakıyor. Ama işin içine balıklama girince kanserle yaşayan ve yıllarca yaşayan binlerce insan olduğunu görüyorsunuz. Allah bu illeti verdiğinde sabrını da veriyor. Hayattan dedikleri gibi küçük şeylerden ve en önemlisi o andan, anı yaşamakdan zevk almaya başlıyorsunuz. Lütfen inancını kaybetme. Güçlü ol. Küçük gör kanseri. Sen bu düşünce de olursan bak kardeşine nasıl yansıyacak senin enerjin. Tez zamanda bu illetten kurtulmanız dileğiyle..

büyük geçmiş olsun malewsef bizim ailedede var 7 yıl önce babaannemi kanserden 42 gün anneaanemi bağırsak kanserinden kaybettik dedem 7 yıl prostat kanseri

Ne yazık ki ben de çok akrabamı bu sebep yüzünden kaybettim. Allah şifa versin. Hiçbir zaman Ondan ümit kesilmez.

Kanser peşimizi bırakmıyor, 2 yıldır eşim akciğer kanseri tedavisi görüyor, nasıl bir illet bu ? :(

Kanser peşimizi bırakmıyor, 2 yıldır eşim akciğer kanseri tedavisi görüyor, nasıl bir illet bu ? :KK43:
allah yardımcısı olsun. akcıger kanserınin sonu iyi degıldır. son evresınde degıl sanırım eşin
yoksa 2 yıl yaşamazdı :/

anne sütüyle tedvi denediniz mi ek olarak bir cok yerde duymuştum

:çok üzgünüm:
kanser ailemden bazılarını zaman içinde alıp götürdü, ne yazıkki şimdide 50 yaşındaki erkek kardeşim mesane kanseri, malesef belirti vermediğinden 3 cü evrede yakalandı, şoktayız, üzgünüz ve elimizden birşey gelmiyor, çaresiziz...
Ben de ondokuz yaşındaki kardeşimi lenf kanserinden kaybettim fark edildiğinde son evredeydi şehir dışında okuyordu ve zatıflamasını buna bağladık kilo vermek de istiyordu anlayamadık hastanede yirmi gün bile kalmadık o çaresizliği yaşadık tek kardeşimdi canımdı on yaş küçüktü benden toprak utansın aldığına bağrına bassın artık acımızı canımızı bir fidan daha çiçeklenmeden meyve vermeden baharında kırıldı ortayerinden bir anda kaydı gitti elleri ellerimizden o son zamanların son olduğunu o bilmedi ama biz biliyorduk her söz bir iz oldu doyasıya koklayamadan vedalaşamadan ki nasıl vedalaşılabilir ayrı düştük altı ay oldu gideli ve hiç bu kadar ayrı kalmamıştık çok özlüyorım ama hayata tutunuyorum ben annem babam hepimiz içimizde bir közle yaşıyoruz ölenle ölünmüyor da eskisi gibi tam da olunmuyor hep boğazımda bir düğüm şimdi hamileyim 11haftalık asla yetini doldurmaz ama acımıza merhem olur mu bilmem ister sitemez onu korkularla sevicem yara kabuklarıma basıcam ve asla başına böyle bir şey gelmemesini umucam

:çok üzgünüm:
kanser ailemden bazılarını zaman içinde alıp götürdü, ne yazıkki şimdide 50 yaşındaki erkek kardeşim mesane kanseri, malesef belirti vermediğinden 3 cü evrede yakalandı, şoktayız, üzgünüz ve elimizden birşey gelmiyor, çaresiziz...
Umarım sizin hastanız iyileşmiştir

Back
X