Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kanser....!

Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Canım sana birşey söyleyeceğim.benim bir akrabam bu hastalıktan çiğ eşek sütü ile kurtuldu.ama tabi ki önce Allah dan isteyeceksiniz.dua edeceksiniz.çok çok geçmiş olsun.rabbim evlatlarına ve sizlere bağışlasın insallah.

Cok gecmis olsun Allah sifa versin..Rabbim evlatlarina esine sizlere bagislasin.

Akciger kanseri pis kanser turlerinden maalesef..yasi genc, bu bir avantaj. Cok yayilmis mi bilmiyorum tum mesajlari okuyamadim, ameliyat sansi var mi?

Allah acil şifalar versin lütfen umudu kaybetmeyin,siz böyle yaparsanız abiniz nasıl dayansın?Tedaviyi aksatmayın Küba için de son evre kabul etmiyor demişsiniz ama sadece 3.ve 4. Evreyi kabul ediyorlar.en önemlisi ise dua,allahtan isteyin iyileştiği günü hayal edin .şifa ayetleri var mutlaka okuyun onları.
Ne çok şey biliyorum değil mi?akıl vermek kolay değil mi?benimde başımdan geçti babam gırtlak kanseri teşhisi kondu 7 ay önce.ve 3 hafta önce nefes alamaz hale gelmişti ama hamdolsun atlattık hepsini.(darısı tüm şifa bekleyenlere olsun).çok iyi anlıyorum sizi ama lütfen şifa dualarına sarılın

Hastalığın adı kanserde olsa , geç evrede olsa allah ömür verdiyse , vade dolmadıysa elbetteki iyileşir . Bu ağır bir imtihan . Önemli olan doğru karşılamak . Dert dermanıyla gelir . Tıbbı olarak yapılacakları yapıp , bol bol dua edin . Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah .

Son evrede de olsa doktorlar artık bir şey yapamayız demedikçe kurtulma şansı var hastaların bence. Gençler tedaviye daha iyi yanıt veriyor abiniz daha gencecikmiş. Umarım en kısa sürede iyileşir, eski sağlığına kavuşur. Sakın umudunuzu kaybetmeyin desteğe devam edin. Bu evrede kurtulan insanlar da var kurtulamayanlar da var. Sadece kötü örnekleri düşünüp kendinizi sıkmayın.

Ah şu sigara yüzünden gencecik insanlar ne acılar çektiriyor kendine ve çevresine.

4 evre olduğuna emin misiniz? 4 aydır biliyorsunuz galiba durumu. Cigerlerden yayılma hızlı olur ama bu kadarı çok hızlı sanki. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar Allah razı olsun cümlenizden hepsini okuyorum. İnşallah biz de mutlu haberleri alırız. Onun nefes alamadığını gördükçe benim nefesim kesiliyor. Lütfen duanızda siz de yer verir misiniz abime?

Bire bir yasadim ne empatisinden bahsediyorsunuz yalan soylenmemeli umut tacirligi yapilmamali bir insana.
Yahu umudun ne zararı var.deli oldum ya.biraz empati.simdiden yas tutmasi daha mi güzel? Niye tellallik yapıyorsun? iyileşen örnekler de var.7 yıldır yaşayan komsum var.aman realistligine zeval gelmesin.bravo.bir akıllı sensin.

Gördüm. Yirmi yıldır yaşıyor.
Kim acaba? Nasıl bir tesavi gördü? Akciğer son evre miydi?
4 evre olduğuna emin misiniz? 4 aydır biliyorsunuz galiba durumu. Cigerlerden yayılma hızlı olur ama bu kadarı çok hızlı sanki. Geçmiş olsun.
Çok sağolun evet 4.evre maalesef. İlk başta belirti vermeden yayılmış sadvee öksürük ile başlamış önemsememiş.

Allah acil şifalar versin İnşallah. Rabbim eşine çocuklarına bağışlasın. Moral çok önemli lütfen siz moralinizi yüksek tutun ki onun da morali bozulmasın.

Kim acaba? Nasıl bir tesavi gördü? Akciğer son evre miydi?

Çok sağolun evet 4.evre maalesef. İlk başta belirti vermeden yayılmış sadvee öksürük ile başlamış önemsememiş.
Babamin kuzeni.kaçıncı evre bilmiyorum.gecmeyen öksürükle öğrenmiş. herseyi birakti dağ köyüne yerlesti.beslenme düzeni, yeme içmesi tamamen planlı.herşeyin doğalını yiyor.facebookta paylaşıp duruyor. Allahtan umut kesilmez.hiçbir şey ona zor degildir.o isterse olur.

Umut işkenceyi devam ettirir. Bundan sonra agri kesiciler ile hayati kaliteli bir sekilde yasamak olsun amaç. 4. Evre iyilesmesi mucize. Hastanede mahfetmeyin kalan zamanini.

İçinizde tutamadınız değil mi ?
İyi dileklerde bulunmadınız madem görmezden gelin..
Sizce karşınızda ki kişide kötü ihtimalleri bilmiyor mu ?
Sevdiğimiz insanlar için yapacağımız son dk kadar ne yapılacaksa yapmaktır.. Sonra yapılmayan her şey için pişman olmaktan yeğdir..

Yorum yaparken biraz hassasiyet sahibi olun..Başkalarının acısı derdi üzerine konuşmak kolaydır ama yaşamak sandığınız kadar basit değil..

Oraya gitmek aşırı pahali...ve sadece kendi halkina çok ucuz ilaç disariya pahali zaten bu sekilde ekonomileri dönuyor ayrica mucize vaadedilmiyor en yakinim gitti ordan biliyorum.

ben gitmeden ilaç getirtilebiliyor diye duymuştum.
hatta bu forumda yazıldı.
çok uygun fiyatla getirttiklerini bir üye yazmıştı.
elbette mucize beklemiyor kimse ancak herşeyi deneyip medet beklemek gayet normal.

X