- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
O kadar çok şey araştırıyor ki insan neredeyse göğüs hastalıkları uzmanı oldum diyebilirim. Bu işin içindeyim zaten bu tür hastaları bir de sürekli görünce benim için çok zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana birşey söyleyeceğim.benim bir akrabam bu hastalıktan çiğ eşek sütü ile kurtuldu.ama tabi ki önce Allah dan isteyeceksiniz.dua edeceksiniz.çok çok geçmiş olsun.rabbim evlatlarına ve sizlere bağışlasın insallah.Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Gördüm. Yirmi yıldır yaşıyor.Abimde
Yahu umudun ne zararı var.deli oldum ya.biraz empati.simdiden yas tutmasi daha mi güzel? Niye tellallik yapıyorsun? iyileşen örnekler de var.7 yıldır yaşayan komsum var.aman realistligine zeval gelmesin.bravo.bir akıllı sensin.Bire bir yasadim ne empatisinden bahsediyorsunuz yalan soylenmemeli umut tacirligi yapilmamali bir insana.
Kim acaba? Nasıl bir tesavi gördü? Akciğer son evre miydi?Gördüm. Yirmi yıldır yaşıyor.
Çok sağolun evet 4.evre maalesef. İlk başta belirti vermeden yayılmış sadvee öksürük ile başlamış önemsememiş.4 evre olduğuna emin misiniz? 4 aydır biliyorsunuz galiba durumu. Cigerlerden yayılma hızlı olur ama bu kadarı çok hızlı sanki. Geçmiş olsun.
Biraz daha linç lütfen rahatlatin.Yahu umudun ne zararı var.deli oldum ya.biraz empati.simdiden yas tutmasi daha mi güzel? Niye tellallik yapıyorsun? iyileşen örnekler de var.7 yıldır yaşayan komsum var.aman realistligine zeval gelmesin.bravo.bir akıllı sensin.
Babamin kuzeni.kaçıncı evre bilmiyorum.gecmeyen öksürükle öğrenmiş. herseyi birakti dağ köyüne yerlesti.beslenme düzeni, yeme içmesi tamamen planlı.herşeyin doğalını yiyor.facebookta paylaşıp duruyor. Allahtan umut kesilmez.hiçbir şey ona zor degildir.o isterse olur.Kim acaba? Nasıl bir tesavi gördü? Akciğer son evre miydi?
Çok sağolun evet 4.evre maalesef. İlk başta belirti vermeden yayılmış sadvee öksürük ile başlamış önemsememiş.
Umut işkenceyi devam ettirir. Bundan sonra agri kesiciler ile hayati kaliteli bir sekilde yasamak olsun amaç. 4. Evre iyilesmesi mucize. Hastanede mahfetmeyin kalan zamanini.
Oraya gitmek aşırı pahali...ve sadece kendi halkina çok ucuz ilaç disariya pahali zaten bu sekilde ekonomileri dönuyor ayrica mucize vaadedilmiyor en yakinim gitti ordan biliyorum.