- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Sanki yakınımmış gbi üzüntü duydum. Yüce Rabbim bu 3 aylarda şafi ismi ile şifa versin inşallah. Allahım çocukarına bağışlasın. Rabbimden ümit kesilmez. Ol der ve olur. İnşallah iyi olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibesi "bana yalan dolanla umut vaat edin" mi demis?Bire bir yasadim ne empatisinden bahsediyorsunuz yalan soylenmemeli umut tacirligi yapilmamali bir insana.
Başınız sağolsun inşallah bizimki de iyileşir.Kaçıncı evre bilmiyorum eşimin amcası akciğer kanseri ydi.6 ay ömür bicmisler.8 yıl sağlıkla yaşadı.tabi doğal ortamda.sonra trafik kazasında vefat etti.
Rabb'im acil şifalar versin
Öksürük vardı doktora gitmemiş sonra nefes darlığı plunca gitti ve maalesef kanserCok gecmis olsun allah sifa versin.son evreye gelene kadar belirti vermedi mi
Çok sağolun amin inşallah.Sanki yakınımmış gbi üzüntü duydum. Yüce Rabbim bu 3 aylarda şafi ismi ile şifa versin inşallah. Allahım çocukarına bağışlasın. Rabbimden ümit kesilmez. Ol der ve olur. İnşallah iyi olur.
Ah ah bizimki sıçrayan türden işte evet gençlerde daha hızlı ilerliyor. İnşallah iyileşir dedenize de hayırlı şifalar diliyorumArada can sıkıcı yorumlar okudum.
Ben gördüğüm kadarıyla nasıl iyileşti anlatayım.
Doktorlardan öğrendiğimiz kadarını da tabii.
Şimdi abinizinkinin türü ne bilmiyorum ama dedeminki sıçramayan cinstenmiş dolayısıyla kontrol altına alabildiler.
Öğrendiğimiz kadarıyla gençlerde hücre bölünmesi/yenilemesi hızlı olduğu için kanser daha hızlı ilerliyor genç yaşta ama iyileşmesi de daha hızlı/yüksek ihtimal oluyor
Yaşlılarda hücre yenilemesi/bölünmesi yavaş olduğu için evet yavaş ilerliyor ama yenilenmesi iyileşmesi de zor oluyor
Hem + hem - yönleri var yaşın yani
Valla gördüğüm bir dediği iki olmadı dedemin
Aman yarabbi verilen besin sütlerini yere atmalar mı dersin, götür bu yemeği köpekler yesin diye anneanneme ettiği laflar ama bir şey demedik
Her şeyin en iyisi ülkenin her yerinden getirildi
Her gün ziyaretine gittik
Konuştuk
O unutsa saçmalasa yine haklısın dedik
Şimdi kalkıp kendi geziyor dışarı çıkıyor falan
Ama zor
İnsanın içi buhran doluyor yani anlıyorum
Anneanneme de üzülüyorum en çok o depresifleşiyor ama elimizden geleni yapıyoruz
Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Amin çok teşekkür ederim inşallah bir mucize olurAllahım acil şifalar versin. Size çocuklarına bağışlasın. Bir mucize gerekiyorsa mucize olsun Allahım sağlıklı uzun ömür versin.
O kadar üzüldüm ki yani keşke yapabileceğim bir şey olsa.
Cok uzuldum ya insallah tedaviye cevap verirBaşınız sağolsun inşallah bizimki de iyileşir.
Öksürük vardı doktora gitmemiş sonra nefes darlığı plunca gitti ve maalesef kanser
Çok sağolun amin inşallah.
Arkadaşlar o arkadaşın üstüne de gitmeyin o da acı yaşamış. İşte inşallah benim abim iyileşir
Babanıza da çok çok acil şifalar diliyorum. Allahım bütün hastalara şifa versinBabama tanı konuldu aynı durumdayız. 3 evrede yakaladık. Kemoterapi radyoterapi ve immünpterapi aldı. Çok zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum ama çok zor bir hastalık en zorlarından
Tedavi öncesi bakım ve yedikleri çok önemliymiş. Size tavsiyem probiyotik kullansın. Hazımsızlık mide problemi olursa iştah gider ve bu hastalıklarda beslenme çok önemli. Tedavi öncesi yapılan herşey tedavi sonrası düşecek olan bağışıkık için zemin hazırlıyor. Akciğer kanseri çok zorEvet ama son evrede işe yaramıyormuş. Neler araştırmadık ki. Ama yine akıllı ilaçtan sonra deneyecekler . Şu an tedavi aşamasında ama bilemiyorum.
Açıkçası doktorların hiç bi dediğine de koşulsuz inanmıyorum. Daha yeni çocuğumla ilgili bin tane teşhis koyup ömrümden 10 sene çaldılar. Çok şükür hepsi temiz çıktı. Sizi de üzdüm biraz dedi doktor :) onlar da Allahın kulu yani birinin dediği diğerini tutmuyor bile.Yalan söyleyemem...elbette uzuluceksiniz hayatta hep iyi seyler basa gelmiyor ancak kalan zamanini mutlu gecirsin evinde sevdikleriyle olsun diyorum. Tip doktorlari harici umut tacirlerine inanmayin bitkiler mucize yaratmiyor. Hayat boyle birsey kabullenmeli...
Benim arkadaşım yumurtalık kanseriydi. 3.evrenin sonunda teşhis kondu. Dr lar eşine ümit yok. İstediği şeyleri yapın şeklinde konuşmuştu. Ama üzerinden yaklaşık 10yıl geçti. İyileşmişti ama ara ara nüks ediyor. Şuan yine tedavi aşamasında. Sabırla mücadele edecek desteğe ihtiyacı var abinizin. Allah hayırlı şifalar versin. Hepinizin yardımcısı olsun inşaallahCümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
İnşallah vardır çözümü Rabbim sizlere bağışlasın şifa ve dayanma gücü versin çok üzüldüm Allah'tan ümit kesilmezCümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Açıkçası doktorların hiç bi dediğine de koşulsuz inanmıyorum. Daha yeni çocuğumla ilgili bin tane teşhis koyup ömrümden 10 sene çaldılar. Çok şükür hepsi temiz çıktı. Sizi de üzdüm biraz dedi doktor :) onlar da Allahın kulu yani birinin dediği diğerini tutmuyor bile.
Dedem için zamanında eve götürün son ni kaç gününü evde geçirsin dediler üzerine 8 sene yaşadı gayet de dinç şekilde. Kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir, doktorlar umutsuz konuştu diye onların dediği olacak diye bir şey yok. Başınız sağolsun sizin de.
Ah ah bizimki sıçrayan türden işte evet gençlerde daha hızlı ilerliyor. İnşallah iyileşir dedenize de hayırlı şifalar diliyorum