Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kanser....!

Biraz daha linç lütfen rahatlatin.
O da acı çeksin istiyorsun.acin böyle hafiflemez ama.arkadasimin babasiyla benim babam aynı dönem ayni tür kansere yakalandı. Onun babası vefat etti, benim babam kurtuldu.surekli babamin sagligini sormaya kotulesip kotulesmedigini irdelemeye başladı.bekledi ki o da ölsün .çok şükür altıncı yilimizdayiz.kalbinizi temiz tutun.
Hasta yakinlari dirençli olmalı, ayakta olmalı, umutlu olmalı. Ölüm Allah'tan hepimiz öleceğiz hikayenin sonunda . Ama umut iyi birseydir.
Hiçbir zararı da yoktur.
bebegim olmuyor mesela.hicbir doktor umut veremiyor.
Ben yine de var gücümle çabalayacağım.simdiden içimi curutecegime son adimda uzulmeye baslayayim.
Tevekkül iyidir.

O da acı çeksin istiyorsun.acin böyle hafiflemez ama.arkadasimin babasiyla benim babam aynı dönem ayni tür kansere yakalandı. Onun babası vefat etti, benim babam kurtuldu.surekli babamin sagligini sormaya kotulesip kotulesmedigini irdelemeye başladı.bekledi ki o da ölsün .çok şükür altıncı yilimizdayiz.kalbinizi temiz tutun.
Hasta yakinlari dirençli olmalı, ayakta olmalı, umutlu olmalı. Ölüm Allah'tan hepimiz öleceğiz hikayenin sonunda . Ama umut iyi birseydir.
Hiçbir zararı da yoktur.
bebegim olmuyor mesela.hicbir doktor umut veremiyor.
Ben yine de var gücümle çabalayacağım.simdiden içimi curutecegime son adimda uzulmeye baslayayim.
Tevekkül iyidir.
Ben kimse aci ceksin istemiyorum. Laflariniza dikkat edin. Sadece ölüm de hayatin bir parcasi diyorum yeter artik sozlerimi dogru algilayin linç sizi rahatlaticaksa devam edinde zerre umrumda degil yani. Ben umut tacirligine kandirmaya karsiyim birebir yasadim kimse zerdeçalla kanser tedavi edemez vs. Doğru Algılamak ince iştir.

Ben kimse aci ceksin istemiyorum. Laflariniza dikkat edin. Sadece ölüm de hayatin bir parcasi diyorum yeter artik sozlerimi dogru algilayin linç sizi rahatlaticaksa devam edinde zerre umrumda degil yani. Ben umut tacirligine kandirmaya karsiyim birebir yasadim kimse zerdeçalla kanser tedavi edemez vs. Doğru Algılamak ince iştir.
Zaten kimse şunu yapın kesin iyileşir demedi siz neden doğru algılamıyosunuz peki herkes çevresinnde gördüğü yaşadığı şeyleri anlatıyor tamam siz malesef yaşamışsınız çok acı ama kesin ve kati bi suretle herkes ölecek diye bi kaide yok atlatan da olmuştur mutlaka bir ya da iki kişi denemeye değmezmi herşeyi yapsınlar denesinler gerisi Allaha kalmış.. Umarım da iyileşir umarım Allah sağlık sıhhat versin tüm hastalara🙏🏻

Canım sana birşey söyleyeceğim.benim bir akrabam bu hastalıktan çiğ eşek sütü ile kurtuldu.ama tabi ki önce Allah dan isteyeceksiniz.dua edeceksiniz.çok çok geçmiş olsun.rabbim evlatlarına ve sizlere bağışlasın insallah.
Peki kaçıncı evredeydi hastanız? Bende merak ettim şu an babam için. Nerden temin ettiniz?

Babamin kuzeni.kaçıncı evre bilmiyorum.gecmeyen öksürükle öğrenmiş. herseyi birakti dağ köyüne yerlesti.beslenme düzeni, yeme içmesi tamamen planlı.herşeyin doğalını yiyor.facebookta paylaşıp duruyor. Allahtan umut kesilmez.hiçbir şey ona zor degildir.o isterse olur.

Kaçıncı evrede öğrenmiş o önemli işte. Biizmki tedavi olmadan gidip yerleşemez ki hiçbir yere. Mecbur hastanede tedavi görüyor/ inşallah kuzeniniz hep iyi olur.

Arkadaşlar o arkadşaın da üstüne gitmeyelim o da haklı ama işte insan kabullenemiyor. Acı gerçekleri bazen duyuypruz işte herkese yazamıyorum bebeğim var arkadaşlar ancak böyle yazıyorım o da aksi bu aralar benim mutsuzluğumdan etkileniyor.

Uzun zamandır forumda aktif değildiniz tuhaf ama bu sabah içime doğdunuz,böyle bir konuyu görmek ben gerçekten üzdü.
İnşallah tez zamanda atlatır,mutlu haberlerinizi alırız.

Anne sütü Nun kanser hücreleri üzerinde etkisinin büyük olduğu söyleniyor duymususunzudur illaki çevrenizde anne sütü temin edin

Kuzenim kaçıncı evredyi tam hatırlamıyorum ama o şekilde ilaç tedavisi kemoterapi ve anne sütü ile birlikte yendi 🙏

Kaçıncı evrede öğrenmiş o önemli işte. Biizmki tedavi olmadan gidip yerleşemez ki hiçbir yere. Mecbur hastanede tedavi görüyor/ inşallah kuzeniniz hep iyi olur.

Arkadaşlar o arkadşaın da üstüne gitmeyelim o da haklı ama işte insan kabullenemiyor. Acı gerçekleri bazen duyuypruz işte herkese yazamıyorum bebeğim var arkadaşlar ancak böyle yazıyorım o da aksi bu aralar benim mutsuzluğumdan etkileniyor.
Sorarım. O da hastanede yatmıştı bir müddet. Ziyaretine gittigimizi hatırlıyorum.yerlestikten sonra da gidiyordu.hastaneyle bagini koparmadi zaten.babam da kanserdi .moral için konuşuyordu babamla.babamin 4.evreydi.

Gecmiş olsun demeye geldim. Babama da mide kanseri tanısı konuldu =( önce kemo sonra ameliyat sonra yine kemo alıcak ve bu süre içerisinde de sıcramaması gerekiyor. Cerrahi Bi durum olursa doktor önerim var. Emre Balık. Arastırın derim ben görüşünü alın en azından. 4.evre mide kanseri yakınımızı cok ii etmiş biri ve 5 yıldır sikayeti de yok. Akciğer için birsey diyemem ama kemiklerine sıcramıs bir yakınımız vardı eski oturduğumuz yerde. Genc bir kız bu, hastalıgı yendi üzerine asık oldu ve evlendi. Tıp buna mucize diyordu o dönem ama sadece istedi. Direndi ve basardı. Kanser böyle bir hastalık. Umutsuz Oldugunuz gün sizi vurur. Bagısıklık sistemini güclemdirmek ile ilgili seyleri siz zaten biliyorsunuzdur. O yüzden yorum yapmayacağım. Akciğer için akıllı ilac tedavileri öneriliyor. Sizin doktorunuz kim bilemiyorum ama iyi Bi takip gerekiyor. Sakın ama sakın umutsuz olmayın.

Peki kaçıncı evredeydi hastanız? Bende merak ettim şu an babam için. Nerden temin ettiniz?
Evresini bilmiyorum ama bunun önemi yok bence.rabbim 'ol' dedikten sonra olmayacak birşey yok.köylere sorabilirsiniz.cok geçmiş olsun.

X