Kanser sebebiymişim...

Kendi kanser sebebiymiş sen sipariş vermezsen o ne yapacak? Onun görevi zaten siparişleri müşterilere teslim etmek siz veya biz olmasak onun da işi olmaz. Şikayet edin tabi ki. Sonuçta mesleğinin amacını ve görevini biliyor çok zorlanıyorsa çıksın. Ben de internetten sipariş verip alıyorum daha geçen 3 kere farklı zamanlarda aynı ürün için gidip geldi adam sadece gülümsedi,ne yapacak işi bu...

İşinden olmaz merak etmeyin, uyarı bile vermezler muhtemelen. Kaç şubeyi kaç personeli şikayet ettiğimi hatırlamıyorum bile, hala çalışıyorlar. Şikayet edin siz yine de.

Eşime hemen hemen her gün bir paket gelir ya da o yollar.. Bizim kargocu artık gelirken arıyor abi senin paket var yine diye. İşi o, siz istediğiniz kadar sipariş verirsiniz. Söylenmek haddne değil.

aslında hazır cevap olacaksın, yerinde söylicen lafını, o öyle dediğinde konu sahibide asıl sensin kanser sebebi deseydi çok iyi olur cevabını alırdı.

Bu konularda fazlasiyla katiyim. Sikayet ederim. Isinden kovulacaksa da kovulsun. Dogru duzgun isini yapmayan adamin isten kovulmasina uzulmem. Edebiyle calisir kovulmayi haketmeyen biri. Ya da cikar, yerine hakeden girer. Hic acimam yoktur.

Calisan bir insan olarak ben de isimi duzgun yapmiyorsam sikayet edilmeye raziyimdir yani. Is hayatinda profesyonel olmak benim icin cok onemli.

aslında hazır cevap olacaksın, yerinde söylicen lafını, o öyle dediğinde konu sahibide asıl sensin kanser sebebi deseydi çok iyi olur cevabını alırdı.
Aynen ya tam zamanında söylemiyorlar sonra kendi beyinlerini tırmalıyorlar. Ben olsam derdim

Arada bir samimiyet varmış gibi geldi bana.
İnsan hiç muhabbeti olmayan birine şu cümleleri kurar mı?
Keşke o anda tepki verseydiniz.

Her ay 20 litrelik 6 paket kedi kumu sipariş veriyorum
Ayrıca 15 er kiloluk 4 adet mama
Bir seferinde adam, abla bunları aldığın yere söylesen tek tek paketleseler dedi, yerin dibine geçtim, haklıydı garibim
Gelen kargoculara bir de bahşiş veriyorum üzerine, çünkü yasaya göre 40 kiloyu geçen kargoyu kapıya teslim etmek zorunda değiller. Kargo taşıma sözleşmesinde yazıyor bu, apartman kapısına bırakıp gidebilirer, o yüzden hiç kırmıyorum kalplerini :)

bize gelen kargocu da en az 60 yaşında var ama apartmandaki tum kadınlara genç yaşlı çoluk çocuk teyze diyordu,
ÜStteki kadın şikayet etmiş şimdi hepimize hanımefendi diyor
Şikayet işe yarıyor ama şikayet var üzerinden yapılanlar. Valla bunlara hiç eğitim vermiyorlar belli yani.
Yerinde olsam şikayetımı yapardım.

Bilemiyorum, geçenlerde de 3 yan odaya bir sipariş getirmiş, onun adını söylüyor ben de burası değil dedim gitti... Bu tarafa her sipariş olduğunda adam kapıyı çalıp dalıyor içeri...

Bence adamin niyeti farkli sizden hoslanmis gibi. Evli misiniz?

Diyorum ya beklemiyordum böyle bir şey dondum kaldım.

Aynen ya tam zamanında söylemiyorlar sonra kendi beyinlerini tırmalıyorlar. Ben olsam derdim

Boş bulundum o an

Arada bir samimiyet varmış gibi geldi bana.
İnsan hiç muhabbeti olmayan birine şu cümleleri kurar mı?
Keşke o anda tepki verseydiniz.

Ya adamın adını bile bilmiyorum, ne samimiyetim olabilir. Zaten ilk duyduğumda nasl kurar diye kendime gelemedim... Dondum kaldım...

Bnm basima benzer bi durum geldi hem ben is yerine gidip soyledim hem esim arayip uyardi "cimri" demisti bana,sebepte para ustunu beklememdi,hyr siz sanki eksik aliyor musunuz da benden fazla vermemi bekliyorsunuz ! Diye bnde esimde cikistik.
Herkes haddini bilsin...

birdahaki geldiğinde çok sağlıklı gözüküyorsun falan diye laf sok..hatta tekrarlarsa şikayet et..

Valla aslında böyle durumlarda şikayet etmek gerekir ama çalışanlara özellikle de evliyse falan ben kıyamıyorum. Belki çocuğu falan da vardır diye düşünüyorum. Ama cazgırlık yapabilirsiniz adama bir daha saygısızlık yapmaması açısından.

bana bu şekilde hitap edecek de ben susacam ha.ilk önce niye parasını sen mi ödüyorsun der ardından gayet ciddi bir tavırla lütfen siz sadece işinizle ilgilenin hiç hoşlanmam bu tarz muhabbetlerden.iyi günler der kapatırdım kapıyı.o kim ki hesap verir gibi bir de paketimin içine bakacak yok artık daha neler!

Bence uyarın ama şikayet etmeyin, sizle alakası olduğunu sanmıyorum.
Onun işi bu ama artık netten alışveriş çok yaygınlaştığı için yoğun olabilir, ters birine denk gelmiştir o gün hep ağır paketlerdir bir sebebi olabilir bir seferlik uyarın tekarlarsa şikayet edersiniz.
Netten alışveriş özellikle ağır ürünlerde çok mantıklı biz 4 bayan merdivenlerden çıkarmaya uğraşacağımıza deterjan, çiçek toprağı, .. vs tarzı ağır ürünleri hep netten sipariş veriyorum. Demekki çok yaygınlaştıki kargolar isyana başladı. Size tepkisi çok yanlış söylediği çok ağır ama tamamının sizle alakalı olmadığını patladığını varsayıp biraz bekleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…