Selam kızlar, yıllardır internetten alışveriş yaparım, piyasaya göre uygun bulduklarımı netten sipariş veririm kıyafet olur, temizlik maddesi olur vs... Geçenlerde arkadaşımla internette sıvı deterjanın uygun olduğunu gördük. Sipariş verdik 1 litre olanlardan 10 adet. 5 ona 5 bana şeklinde. Neyse kargocu bey geldi bugün, ismimi söyledi - benim hesaptan alındı ürünler - sonra da tam KANSER SEBEBİSİN dedi. -Çok sipariş verdiğim için sanırım kurdu bu cümleyi- Adamla aramda hiçbir samimiyet yok tek yaptığı şey kargoyu teslim etmek. Dur bakayım ne var içinde diyip aa deterjan varmış burada bulamadınız mı bunu dedi. Yanımdaki arkadaşım da evet internette daha ucuzdu dedi. Bir an anlamadım ben ne dediğini toparladım sonra... Saygısız ve küstah. Yani ben oyun oynamıyorum kargoyla sonuçta mecbur kalıyorum onlara, her siparişi onların şubesi getiriyor. Hiç tartışmaya girmedim. O an ağzımdan kötü bir şey çıkabilirdi sustum. Ama çok sinir oldum. Empati kurmaya çalışıyorum işi zor diyorum ama her mutlu olmayan personel karşısındakine çemkirsin o zaman. Ben de günde kaç kişiyle uğraşıyorum... Ekmeğiyle oynamak istemiyorum ama şikayet etmezsem de içimde kalacak ne yapayım kızlar?
Kendi kanser sebebiymiş sen sipariş vermezsen o ne yapacak? Onun görevi zaten siparişleri müşterilere teslim etmek siz veya biz olmasak onun da işi olmaz. Şikayet edin tabi ki. Sonuçta mesleğinin amacını ve görevini biliyor çok zorlanıyorsa çıksın. Ben de internetten sipariş verip alıyorum daha geçen 3 kere farklı zamanlarda aynı ürün için gidip geldi adam sadece gülümsedi,ne yapacak işi bu...
Aynen ya tam zamanında söylemiyorlar sonra kendi beyinlerini tırmalıyorlar.aslında hazır cevap olacaksın, yerinde söylicen lafını, o öyle dediğinde konu sahibide asıl sensin kanser sebebi deseydi çok iyi olur cevabını alırdı.
Bilemiyorum, geçenlerde de 3 yan odaya bir sipariş getirmiş, onun adını söylüyor ben de burası değil dedim gitti... Bu tarafa her sipariş olduğunda adam kapıyı çalıp dalıyor içeri...
aslında hazır cevap olacaksın, yerinde söylicen lafını, o öyle dediğinde konu sahibide asıl sensin kanser sebebi deseydi çok iyi olur cevabını alırdı.
Aynen ya tam zamanında söylemiyorlar sonra kendi beyinlerini tırmalıyorlar.Ben olsam derdim
Arada bir samimiyet varmış gibi geldi bana.
İnsan hiç muhabbeti olmayan birine şu cümleleri kurar mı?
Keşke o anda tepki verseydiniz.
Bence adamin niyeti farkli sizden hoslanmis gibi. Evli misiniz?
Evliyim, öyle olduğunu düşünmüyorum yani terbiyesizlik bu.
Bizde kargoculari hep esim karsilar. Sizin de esiniz acsin bi dahakine de agzinin payini versin..
birdahaki geldiğinde çok sağlıklı gözüküyorsun falan diye laf sok..hatta tekrarlarsa şikayet et..
bana bu şekilde hitap edecek de ben susacam ha.ilk önce niye parasını sen mi ödüyorsun der ardından gayet ciddi bir tavırla lütfen siz sadece işinizle ilgilenin hiç hoşlanmam bu tarz muhabbetlerden.iyi günler der kapatırdım kapıyı.o kim ki hesap verir gibi bir de paketimin içine bakacak yok artık daha neler!Selam kızlar, yıllardır internetten alışveriş yaparım, piyasaya göre uygun bulduklarımı netten sipariş veririm kıyafet olur, temizlik maddesi olur vs... Geçenlerde arkadaşımla internette sıvı deterjanın uygun olduğunu gördük. Sipariş verdik 1 litre olanlardan 10 adet. 5 ona 5 bana şeklinde. Neyse kargocu bey geldi bugün, ismimi söyledi - benim hesaptan alındı ürünler - sonra da tam KANSER SEBEBİSİN dedi. -Çok sipariş verdiğim için sanırım kurdu bu cümleyi- Adamla aramda hiçbir samimiyet yok tek yaptığı şey kargoyu teslim etmek. Dur bakayım ne var içinde diyip aa deterjan varmış burada bulamadınız mı bunu dedi. Yanımdaki arkadaşım da evet internette daha ucuzdu dedi. Bir an anlamadım ben ne dediğini toparladım sonra... Saygısız ve küstah. Yani ben oyun oynamıyorum kargoyla sonuçta mecbur kalıyorum onlara, her siparişi onların şubesi getiriyor. Hiç tartışmaya girmedim. O an ağzımdan kötü bir şey çıkabilirdi sustum. Ama çok sinir oldum. Empati kurmaya çalışıyorum işi zor diyorum ama her mutlu olmayan personel karşısındakine çemkirsin o zaman. Ben de günde kaç kişiyle uğraşıyorum... Ekmeğiyle oynamak istemiyorum ama şikayet etmezsem de içimde kalacak ne yapayım kızlar?