Kanser sebebiymişim...

Sizin yerinizde olsam şikayet ederdim. Vicdan azabı çekmemi gerektirecek bir şey de yok bu durumda. Her insan önce kendi işini, ekmeğini kendisi düşünüp ona göre çalışıp ona göre davranacak.

haftada on kere de kargo gelse sana getirecek onun işi bu ? ne ilgilendirir? terbiyesiz küstah.

Ben olsam şikayet ederdim, hem dediği laf için hem de kargoma açıp baktığı için.
İşini önemseyen adam kargoya açıp bakmaz, o işini düşünmüyorsa ben mi düşüncem işsiz kalacak diye.

Diyorum ya beklemiyordum böyle bir şey dondum kaldım.

Boş bulundum o an :KK11:

Ya adamın adını bile bilmiyorum, ne samimiyetim olabilir. Zaten ilk duyduğumda nasl kurar diye kendime gelemedim... Dondum kaldım...
O zaman kesinlikle şikayet et haddini bilsin.

Aradım çağrı merkezini şikayet ettim kızlar, gerekirse personel değişmine gidilir dedi telefondaki bayan, ekmeğiyle oynamak istemem ama çok sinirlendim dedim anlattım durumu. Bilmiyorum umarım kötü bir şeye sebep olmam o_O

bence şikayet etmeyin işinden olur malum özel sektör. bir daha boyle bir terbiyesızlık yaparsa uyarırsınız hala yapıyor en son şikayete basvurun bence.

benim patrondan da bıktı kargocular en son kabartma tozu sıparısı vermıs teslımı bize yapmıslardı adam cıldırmıs ındırımde dıye kabartma tozu ınternetten alınırmı dıye :)

Şikayet etmek yerine bizzat olay anında muhatap olmak gerekiyor bunlarla.

Sizin siparişleriniz kanser değil, onun karnının doyma sebebi, vesilesi, bu alışveriş onun ekmek kapısı.

Bunu ona sert bir tavırla hatırlatsanız iyi olurdu.

Ters cevap verir ya da çirkinleşirse o zaman gönül rahatlığıyla şikayet de ederdiniz.

En azından bundan sonrası için benzer durumlarda vicdanınızı rahatlatmak için şikayeti haklı çıkaracak durumlar yaratılıyor mu, ona bakarsınız.

Ben bu durumda şikayet etmezdim ama şimdiye kadar birçok durumu şikayet ettim.

Hepsinde de gereği yapıldı, takip ettim, gördüm.

Hiçbiri için de vicdan azabı duymuyorum.

O kadar nitelikli insan iş ararken işi bulana kadar milletin elini eteğini öpüp işi bulduktan sonra da gelişine vuranların keyfini keyifle kaçırırım.

Herkes yerini, haddini bilmeli, parasını hak etmeli.

Şikayet etmek yerine bizzat olay anında muhatap olmak gerekiyor bunlarla.

Sizin siparişleriniz kanser değil, onun karnının doyma sebebi, vesilesi, bu alışveriş onun ekmek kapısı.

Bunu ona sert bir tavırla hatırlatsanız iyi olurdu.

Ters cevap verir ya da çirkinleşirse o zaman gönül rahatlığıyla şikayet de ederdiniz.

En azından bundan sonrası için benzer durumlarda vicdanınızı rahatlatmak için şikayeti haklı çıkaracak durumlar yaratılıyor mu, ona bakarsınız.

Ben bu durumda şikayet etmezdim ama şimdiye kadar birçok durumu şikayet ettim.

Hepsinde de gereği yapıldı, takip ettim, gördüm.

Hiçbiri için de vicdan azabı duymuyorum.

O kadar nitelikli insan iş ararken işi bulana kadar milletin elini eteğini öpüp işi bulduktan sonra da gelişine vuranların keyfini keyifle kaçırırım.

Herkes yerini, haddini bilmeli, parasını hak etmeli.

Ben de şu an vicdan azabı duymuyorum, eğer şikayet ettiğimi bir şekilde öğrenir gelirse o zaman sert bir biçimde vereceğim cevabını.

sıvı deterjan da ağır ya adama sinir gelmiştir taşırken .Kendini tutamayıp söylendi demek .

Durumu cagri merkezine bildirmekle iyi etmissiniz. Ben olsam bende o anda diyecek soz bulamazdim. Insan sasirip kaliyor insanlar nasil bu kadar hadsiz olabiliyor diye..

Durumu cagri merkezine bildirmekle iyi etmissiniz. Ben olsam bende o anda diyecek soz bulamazdim. Insan sasirip kaliyor insanlar nasil bu kadar hadsiz olabiliyor diye..

Bazen çok kızıyorum bu huyuma, sonra da pişman oluyorum neden cevabını vermedim diye. Ama insanları kırmayı öğrenemedim bir türlü, hep kırılan ben oluyorum...

ben ne yapardım dıye düşündüm....
önce hangı şubeyse orayı arar durumu anlatırdım.sıkayetcı olurdum.
ardından o fırmanın ıstek sıkayet bölümüne yazardım sitesinden
ardından
sikayet com a yazardım.
sonrada genel müdürlüğü arardım.
....
işini yapsın memmun değilsede çıksın...

Kesinlikle şikayet etmelisin.
Müşteriyle daha doğrusu insanlarla nasıl konuşacağını bilmeyen birini çalıştırmasınlar zaten.

Hadsize bak. Senin ve müşteri olan insanlar sayesinde maaş alıyor densiz.

Bazen çok kızıyorum bu huyuma, sonra da pişman oluyorum neden cevabını vermedim diye. Ama insanları kırmayı öğrenemedim bir türlü, hep kırılan ben oluyorum...
Emin ol bu adama laf soylese suclusu yine sen olurdun. :)) o yuzden hic pisman olma gelmis gecmis artik:KK66:

Ayy çok güldüm bu konuya ya kusura bakma :KK70:

Ayda bir iki çok değil ki yahu.
Ben ne çok alıyorum netten.
Benimkiler hiç ses etmiyor ama içlerinden neler sayıyorlardır acaba diye düşündüm.
Bir de en üst kat bizim ev. :S

Adamdaki de iyi cesaret, şanslıymış senin gibi hanımefendiye denk gelmiş.
Başkası tek cümlesine rezil ederdi onu oracıkta.

bence şikayet etmeyin işinden olur malum özel sektör. bir daha boyle bir terbiyesızlık yaparsa uyarırsınız hala yapıyor en son şikayete basvurun bence.

benim patrondan da bıktı kargocular en son kabartma tozu sıparısı vermıs teslımı bize yapmıslardı adam cıldırmıs ındırımde dıye kabartma tozu ınternetten alınırmı dıye :)
:KK70::KK70::KK70:

bize gelen kargocu da en az 60 yaşında var ama apartmandaki tum kadınlara genç yaşlı çoluk çocuk teyze diyordu,
ÜStteki kadın şikayet etmiş şimdi hepimize hanımefendi diyor :KK70:
Şikayet işe yarıyor ama şikayet var üzerinden yapılanlar. Valla bunlara hiç eğitim vermiyorlar belli yani.
Yerinde olsam şikayetımı yapardım.

60 yaşında adam çalışıyor da teyze demesi, hitap bilmemesi mi rahatsız etmiş.

Bazı insanları da anlamıyorum yaa kimse kusura bakmasın.

Evet herkes işini düzgün yapsın, saygısını korusun da, çalışmak, kazanmak, insanla uğraşmak da zor bunu kimse unutmasın.
Hele de 60 yaşından sonra ne kadar zordur. Çok üzüldüm ben amcaya vallahi.
Bazı ufak hataları görmezden gelmek neden bu kadar zor?

Kimsenin kimseye tahammülü, hoşgörüsü yok. Yaşamı zorlaştıran bizleriz.

Bir gün iftar için dışardayız eşimle. Çok kalabalık bir yerdi. Garsonlar koştur koştur.
Ezana yetiştirmeye çalışıyorlardı masaları.
Bir garson bir şeyi azıcık geç getirmiş diye şefe şikayet edilmiş.Bayağı da fırça yemiş anlaşılan.
Adamcağız bize servis yaparken nasıl dolmuşsa artık, isyan etti tatlı tatlı.

Bazıları gelip yemek yiyor 100 lira veriyor, insanı satın aldığını sanıyor abi demişti eşime..
İçim acıdı anlatamam..

Benim bir arkadaşım da hiç çekinmez, ufacık dikkatsizlikler için uyarıda bulunur, gerekirse şikayete götürür.
Bir gün unutmam pastanedeyiz. İsim yapmış bir yerdi.
Servis yaptığı çay tabağının kenarı hafif çatlaktı diye hiç üşenmedi garsonu geri çağırdı, gösterdi,
tabağı değiştirtti.

Onun adına ben üzüldüm vallahi. Ne gerek var tabak tabak işte, çay tabağı alt tarafı dedim de.
Öyle söyleme, burası ........ adına yakışır servis yapmalılar dedi.

Ne oldu yani o tabak değişti de?
Üç kuruş para için akşama kadar koşturuyor o adam belki.
Tüm hatası böyle ufak dikkatsizlikler olsun.

Bazı insanları hiç anlayamayacağım hiç...

Canım ben de sürekli netten alıyorum bir şeyler, her kargo biliyor artık beni ama hiç böyle diyene de rastlamadım, he başka sorunlar yaşadım ama böylesini de ilk duyuyorum. Senin benim aldıklarımız olmasa getirecek paket olmaz, paket olmasa o adama ihtiyaç olmaz. Bizim sayemizde ekmek yiyor. Saftirik şey.. Direkt şikayet et, atsınlar da yerine hakkıyla çalışacak adam gelsin. Ben attırdım bir kaç kere öyle ama haketmişlerdi.

X