- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kesinlikle şikayet et haddini bilsin.Diyorum ya beklemiyordum böyle bir şey dondum kaldım.
Boş bulundum o an
Ya adamın adını bile bilmiyorum, ne samimiyetim olabilir. Zaten ilk duyduğumda nasl kurar diye kendime gelemedim... Dondum kaldım...
Şikayet etmek yerine bizzat olay anında muhatap olmak gerekiyor bunlarla.
Sizin siparişleriniz kanser değil, onun karnının doyma sebebi, vesilesi, bu alışveriş onun ekmek kapısı.
Bunu ona sert bir tavırla hatırlatsanız iyi olurdu.
Ters cevap verir ya da çirkinleşirse o zaman gönül rahatlığıyla şikayet de ederdiniz.
En azından bundan sonrası için benzer durumlarda vicdanınızı rahatlatmak için şikayeti haklı çıkaracak durumlar yaratılıyor mu, ona bakarsınız.
Ben bu durumda şikayet etmezdim ama şimdiye kadar birçok durumu şikayet ettim.
Hepsinde de gereği yapıldı, takip ettim, gördüm.
Hiçbiri için de vicdan azabı duymuyorum.
O kadar nitelikli insan iş ararken işi bulana kadar milletin elini eteğini öpüp işi bulduktan sonra da gelişine vuranların keyfini keyifle kaçırırım.
Herkes yerini, haddini bilmeli, parasını hak etmeli.
sıvı deterjan da ağır ya adama sinir gelmiştir taşırken .Kendini tutamayıp söylendi demek .
tabii ki değil .Atar yapmakta haklı mı diyorsunuz?
Durumu cagri merkezine bildirmekle iyi etmissiniz. Ben olsam bende o anda diyecek soz bulamazdim. Insan sasirip kaliyor insanlar nasil bu kadar hadsiz olabiliyor diye..
Emin ol bu adama laf soylese suclusu yine sen olurdun. :)) o yuzden hic pisman olma gelmis gecmis artikBazen çok kızıyorum bu huyuma, sonra da pişman oluyorum neden cevabını vermedim diye. Ama insanları kırmayı öğrenemedim bir türlü, hep kırılan ben oluyorum...
bence şikayet etmeyin işinden olur malum özel sektör. bir daha boyle bir terbiyesızlık yaparsa uyarırsınız hala yapıyor en son şikayete basvurun bence.
benim patrondan da bıktı kargocular en son kabartma tozu sıparısı vermıs teslımı bize yapmıslardı adam cıldırmıs ındırımde dıye kabartma tozu ınternetten alınırmı dıye :)
bize gelen kargocu da en az 60 yaşında var ama apartmandaki tum kadınlara genç yaşlı çoluk çocuk teyze diyordu,
ÜStteki kadın şikayet etmiş şimdi hepimize hanımefendi diyor
Şikayet işe yarıyor ama şikayet var üzerinden yapılanlar. Valla bunlara hiç eğitim vermiyorlar belli yani.
Yerinde olsam şikayetımı yapardım.