Kanser sebebiymişim...

Yok artık ne cürretle böyle seyler söyleyebilir.

Sürekli aynı kurye mi getiriyor siparişleri.
Ben bir defa gördüğüm kuryeyi bir daha görmüyorum da hiç.

Saygısızlık etmiş.
Bence şikayet etmelisin.
Çok rahatsızsa bıraksın işi.

Selam kızlar, yıllardır internetten alışveriş yaparım, piyasaya göre uygun bulduklarımı netten sipariş veririm kıyafet olur, temizlik maddesi olur vs... Geçenlerde arkadaşımla internette sıvı deterjanın uygun olduğunu gördük. Sipariş verdik 1 litre olanlardan 10 adet. 5 ona 5 bana şeklinde. Neyse kargocu bey geldi bugün, ismimi söyledi - benim hesaptan alındı ürünler - sonra da tam KANSER SEBEBİSİN dedi. -Çok sipariş verdiğim için sanırım kurdu bu cümleyi- Adamla aramda hiçbir samimiyet yok tek yaptığı şey kargoyu teslim etmek. Dur bakayım ne var içinde diyip aa deterjan varmış burada bulamadınız mı bunu dedi. Yanımdaki arkadaşım da evet internette daha ucuzdu dedi. Bir an anlamadım ben ne dediğini toparladım sonra... Saygısız ve küstah. Yani ben oyun oynamıyorum kargoyla sonuçta mecbur kalıyorum onlara, her siparişi onların şubesi getiriyor. Hiç tartışmaya girmedim. O an ağzımdan kötü bir şey çıkabilirdi sustum. Ama çok sinir oldum. Empati kurmaya çalışıyorum işi zor diyorum ama her mutlu olmayan personel karşısındakine çemkirsin o zaman. Ben de günde kaç kişiyle uğraşıyorum... Ekmeğiyle oynamak istemiyorum ama şikayet etmezsem de içimde kalacak ne yapayım kızlar? o_O
Arkadaşım o kişi bu işi yaptığı için kazanmıyor mu para ? Sen,ben kargo ile bişey almazsak o da ekmek alamayacak.
Ben hemen gerekeni ona söyler ve şubesine telf acardım. Ki kazandığı para helal olsun.herkese böyle yaparsa hak kalır üstünde.

Selam kızlar, yıllardır internetten alışveriş yaparım, piyasaya göre uygun bulduklarımı netten sipariş veririm kıyafet olur, temizlik maddesi olur vs... Geçenlerde arkadaşımla internette sıvı deterjanın uygun olduğunu gördük. Sipariş verdik 1 litre olanlardan 10 adet. 5 ona 5 bana şeklinde. Neyse kargocu bey geldi bugün, ismimi söyledi - benim hesaptan alındı ürünler - sonra da tam KANSER SEBEBİSİN dedi. -Çok sipariş verdiğim için sanırım kurdu bu cümleyi- Adamla aramda hiçbir samimiyet yok tek yaptığı şey kargoyu teslim etmek. Dur bakayım ne var içinde diyip aa deterjan varmış burada bulamadınız mı bunu dedi. Yanımdaki arkadaşım da evet internette daha ucuzdu dedi. Bir an anlamadım ben ne dediğini toparladım sonra... Saygısız ve küstah. Yani ben oyun oynamıyorum kargoyla sonuçta mecbur kalıyorum onlara, her siparişi onların şubesi getiriyor. Hiç tartışmaya girmedim. O an ağzımdan kötü bir şey çıkabilirdi sustum. Ama çok sinir oldum. Empati kurmaya çalışıyorum işi zor diyorum ama her mutlu olmayan personel karşısındakine çemkirsin o zaman. Ben de günde kaç kişiyle uğraşıyorum... Ekmeğiyle oynamak istemiyorum ama şikayet etmezsem de içimde kalacak ne yapayım kızlar? o_O
Cahilliğine ver :KK66: adam ekmeğinden olduğunda başını yastığa rahatça koyabileceksen de şikayet et ama bence değmez :KK66:

Cahilliğine ver :KK66: adam ekmeğinden olduğunda başını yastığa rahatça koyabileceksen de şikayet et ama bence değmez :KK66:

Ama cahillik karşındakine hakareti mi gerektirir? Kaldı ki arkadaşı değilim, tanıdığı değilim. Bilemiyorum ettim şikayet hemen çıkarmazlar herhalde işinden uyarı filan alır...

Ama cahillik karşındakine hakareti mi gerektirir? Kaldı ki arkadaşı değilim, tanıdığı değilim. Bilemiyorum ettim şikayet hemen çıkarmazlar herhalde işinden uyarı filan alır...
Böyle insanları dikkate alma ama cevabını vermekten de geri kalma çünkü bu tarz insanlaları olay esnasında mahcup etmeyip işverene şikayet ettiğimizde aynı tavrı başka bir şirkette sergilemeye devam edecektir :KK66:

Şikayet etmekte geç kalmışssınız ben buraya yazacağıma kadar şikayetimi yazardım ilgili firmanın şikayet bölümüne emin olun hepsi aynı bir haltında olduğu yok defalarca şikayette bulunan kişi olarak we cevremde de bir dünya benim gibi insan var kazanacaksa helali ile kazansın sizinle muhatap olması bile sinir bozucu onun işin o sonuçta.

içine mi bakmışşşşş???
işten atılma sebebi bilmesi lazımmm
birdahakine tehdit edin bence..

Ay valla cok güldüm :KK70::KK70::KK70:
Yanlis anlamayin ama kimbilir ne kadar siparis veriyorsunuz ki adam illallah etmis..

Siz de baska kargo sirketi secenegi olan yerlerden siparis verin.
Mesela kac gunde bir siparis veriyorsunuz?
Cidden komik geldi lutfen yanlis anlamayin:-)
ay nekadar verirsem veririm parasıyla değil mi aaa..
kimse sipariş vermesin madem şeyini avuçlayıp oturtmazlar onu orda :KK70::cool:

Şikayet etmekle en doğrusunu yapmışsınız,onun işi teslimat yapmak insanları terbiye etmek değil.

Mantığa bak Adamdaki... Sevineceğine, Sipariş olmasa işsiz kalır, küstah

X