Kanser sebebiymişim...

_purple_

:)
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
358
47
Selam kızlar, yıllardır internetten alışveriş yaparım, piyasaya göre uygun bulduklarımı netten sipariş veririm kıyafet olur, temizlik maddesi olur vs... Geçenlerde arkadaşımla internette sıvı deterjanın uygun olduğunu gördük. Sipariş verdik 1 litre olanlardan 10 adet. 5 ona 5 bana şeklinde. Neyse kargocu bey geldi bugün, ismimi söyledi - benim hesaptan alındı ürünler - sonra da tam KANSER SEBEBİSİN dedi. -Çok sipariş verdiğim için sanırım kurdu bu cümleyi- Adamla aramda hiçbir samimiyet yok tek yaptığı şey kargoyu teslim etmek. Dur bakayım ne var içinde diyip aa deterjan varmış burada bulamadınız mı bunu dedi. Yanımdaki arkadaşım da evet internette daha ucuzdu dedi. Bir an anlamadım ben ne dediğini toparladım sonra... Saygısız ve küstah. Yani ben oyun oynamıyorum kargoyla sonuçta mecbur kalıyorum onlara, her siparişi onların şubesi getiriyor. Hiç tartışmaya girmedim. O an ağzımdan kötü bir şey çıkabilirdi sustum. Ama çok sinir oldum. Empati kurmaya çalışıyorum işi zor diyorum ama her mutlu olmayan personel karşısındakine çemkirsin o zaman. Ben de günde kaç kişiyle uğraşıyorum... Ekmeğiyle oynamak istemiyorum ama şikayet etmezsem de içimde kalacak ne yapayım kızlar?

Bilemedim. Şimdi işinden olursa da vicdan azabı çekersiniz. Ben çekerdim yani. Bırakın kalsın konu orda

hemen şikayet et.Sen ben olmasak o iş yapabilir mi ? dengesiz herif

haftada kaç paket getiriyor size? terbiyesizlik yapmış haddi değil onu söylemek, açıkçası şikayet etseniz bile bir sonuç alacağınızı sanmıyorum.. Burası Türkiye, bir de daha çok gıcık kapar size..

kendisini uyarın bence.
size gelen kargonun içine ne münasebetle bakıyor?? içinde iç çamaşırı da olabilirdi yani.

"lütfen görevinizi yapın sadece" deyin. "içinde ne olduğu sizi ilgilendirmez, sizin göreviniz teslimat" diye hatırlatın.

şubesine bildirirseniz sert uyarabilirler işinden olmasın.

Ben maalesef bu tarz işlerde vicdanımı bi köşeye koyuyorum. Herkes haddini bilecek. O kim oluyor da iş yaptığı insana kanser sebebisin diyebilir. Sirkete bi şikayet maili atardım.

Bilemedim. Şimdi işinden olursa da vicdan azabı çekersiniz. Ben çekerdim yani. Bırakın kalsın konu orda

Ya küstah ya, uyarırlar belki diyorum ama ya işinden olursa üzülürüm

hemen şikayet et.Sen ben olmasak o iş yapabilir mi ? dengesiz herif

Çok sinir oldum yahu, hepimiz insanlarla uğraşıyoruz zor geliyorsa yapma madem. Terbiyesizlik resmen...

Keşke o sırada adamı kendine getirecek bişeyler söyleseydiniz. Adam çok sık gelmekten kaynanaklanan bi samimiyetiniz olduğunu düşündü heraşde. Kaldı ki işi o bunun için para alıyo böyle bişey söylemeye hakkı yok.saygısız bi tutumunuz olsa neyse.
Ben başlığı okuyunca ya eşiniz yada anneniz söyledi diye düşünmüştüm..

Ay valla cok güldüm
Yanlis anlamayin ama kimbilir ne kadar siparis veriyorsunuz ki adam illallah etmis..

Siz de baska kargo sirketi secenegi olan yerlerden siparis verin.
Mesela kac gunde bir siparis veriyorsunuz?
Cidden komik geldi lutfen yanlis anlamayin

Hadsiz o kim oluyor da sizinle böyle konuşuyor zaten onun isi bu degil mi ? Nerden ne istersenz alırsınız kime ne ? Cok sinir bir durum.

zorlanıyorsa zorlansın herkes ekmek parasının derdinde zorlanacak tabi

takılmayacaksın bilinçsizce söylenmiş olsa gerek uğraşma yani

Haftada değil, uzun zamandır da alışveriş yapmıyorum ha, ayda 1 en fazla 2 kez geliyordur.

Faturasına bakıyor kutunun üstünde, terbiyesizlik başka bir şey değil.

Şikayet etmezdim fakat kendisini uyarırdım.Haddi olmayan şeylere laf etmesin diye.

O an bilemedim ne diyeceğimi sinirimden...

Ben maalesef bu tarz işlerde vicdanımı bi köşeye koyuyorum. Herkes haddini bilecek. O kim oluyor da iş yaptığı insana kanser sebebisin diyebilir. Sirkete bi şikayet maili atardım.

Hadsiz, bilmiyorum sinirim geçmezse atacağım sanırım mail.

O an o kadar sinirlendim ki kaldım öyle sinir oldum...

hayır bir de görevi "dağıtım" yani.
sana olmazsa yan binaya götürecek.
sen sipariş vermesen şubede mi oturtacaklar onu? illa gidecek bir yerlere.
ona neymiş kim ne sipariş vermiş??!!!

Keşke ben de gülebilseydim. Bir önceki mesajımda belirttim ayda 1 en fazla 2 kez gelir.

Hadsiz o kim oluyor da sizinle böyle konuşuyor zaten onun isi bu degil mi ? Nerden ne istersenz alırsınız kime ne ? Cok sinir bir durum.

Çok sinirlendim çok.

Neden başka yerden sipariş veresiniz ki görevi bu değil mi. Kanser olacak kadar zoruna gidiyorsa başka is yapsin.

Mağazada kasiyer her hafta gelen müşterisine "kanser sebebisin" desin de ne oluyor bakalim. Magazayi basina gecirirler.

Bence önce kendiniz uyarin bir laf ederse. Ondan da anlamazsa bulunduğu şubeye şikayet edin.

Ayda 1 2 kez mi? E cok degilmis ki?? Acaba adam sizinle muhatap olmaya falan mi calisiyor??

Bilemiyorum, geçenlerde de 3 yan odaya bir sipariş getirmiş, onun adını söylüyor ben de burası değil dedim gitti... Bu tarafa her sipariş olduğunda adam kapıyı çalıp dalıyor içeri...

ona neymiş, lüzumsuz gereksiz adam.
sıkma canını boşver, ben olsam yüzüne kapıyı çarpardım, hakederdi çünkü onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…