Kanser sebebiymişim...

Yok artık ne cürretle böyle seyler söyleyebilir.

Sürekli aynı kurye mi getiriyor siparişleri.
Ben bir defa gördüğüm kuryeyi bir daha görmüyorum da hiç.

Saygısızlık etmiş.
Bence şikayet etmelisin.
Çok rahatsızsa bıraksın işi.

Arkadaşım o kişi bu işi yaptığı için kazanmıyor mu para ? Sen,ben kargo ile bişey almazsak o da ekmek alamayacak.
Ben hemen gerekeni ona söyler ve şubesine telf acardım. Ki kazandığı para helal olsun.herkese böyle yaparsa hak kalır üstünde.

Cahilliğine ver adam ekmeğinden olduğunda başını yastığa rahatça koyabileceksen de şikayet et ama bence değmez

Cahilliğine ver adam ekmeğinden olduğunda başını yastığa rahatça koyabileceksen de şikayet et ama bence değmez

Ama cahillik karşındakine hakareti mi gerektirir? Kaldı ki arkadaşı değilim, tanıdığı değilim. Bilemiyorum ettim şikayet hemen çıkarmazlar herhalde işinden uyarı filan alır...

Ama cahillik karşındakine hakareti mi gerektirir? Kaldı ki arkadaşı değilim, tanıdığı değilim. Bilemiyorum ettim şikayet hemen çıkarmazlar herhalde işinden uyarı filan alır...
Böyle insanları dikkate alma ama cevabını vermekten de geri kalma çünkü bu tarz insanlaları olay esnasında mahcup etmeyip işverene şikayet ettiğimizde aynı tavrı başka bir şirkette sergilemeye devam edecektir

Şikayet etmekte geç kalmışssınız ben buraya yazacağıma kadar şikayetimi yazardım ilgili firmanın şikayet bölümüne emin olun hepsi aynı bir haltında olduğu yok defalarca şikayette bulunan kişi olarak we cevremde de bir dünya benim gibi insan var kazanacaksa helali ile kazansın sizinle muhatap olması bile sinir bozucu onun işin o sonuçta.

içine mi bakmışşşşş???
işten atılma sebebi bilmesi lazımmm
birdahakine tehdit edin bence..

ay nekadar verirsem veririm parasıyla değil mi aaa..
kimse sipariş vermesin madem şeyini avuçlayıp oturtmazlar onu orda

Şikayet etmekle en doğrusunu yapmışsınız,onun işi teslimat yapmak insanları terbiye etmek değil.

Mantığa bak Adamdaki... Sevineceğine, Sipariş olmasa işsiz kalır, küstah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…