Selam kızlar, yıllardır internetten alışveriş yaparım, piyasaya göre uygun bulduklarımı netten sipariş veririm kıyafet olur, temizlik maddesi olur vs... Geçenlerde arkadaşımla internette sıvı deterjanın uygun olduğunu gördük. Sipariş verdik 1 litre olanlardan 10 adet. 5 ona 5 bana şeklinde. Neyse kargocu bey geldi bugün, ismimi söyledi - benim hesaptan alındı ürünler - sonra da tam KANSER SEBEBİSİN dedi. -Çok sipariş verdiğim için sanırım kurdu bu cümleyi- Adamla aramda hiçbir samimiyet yok tek yaptığı şey kargoyu teslim etmek. Dur bakayım ne var içinde diyip aa deterjan varmış burada bulamadınız mı bunu dedi. Yanımdaki arkadaşım da evet internette daha ucuzdu dedi. Bir an anlamadım ben ne dediğini toparladım sonra... Saygısız ve küstah. Yani ben oyun oynamıyorum kargoyla sonuçta mecbur kalıyorum onlara, her siparişi onların şubesi getiriyor. Hiç tartışmaya girmedim. O an ağzımdan kötü bir şey çıkabilirdi sustum. Ama çok sinir oldum. Empati kurmaya çalışıyorum işi zor diyorum ama her mutlu olmayan personel karşısındakine çemkirsin o zaman. Ben de günde kaç kişiyle uğraşıyorum... Ekmeğiyle oynamak istemiyorum ama şikayet etmezsem de içimde kalacak ne yapayım kızlar?