Oncelikle hepinize iyi gunler. Aklim cok karisik oldugu icin yazim yanlisi veya konuyu dogru anlatabilir miyim bilmiyorum. Anlasilabilir olmasi icin kisaca ozet gecmeye calisacagim icinde bulundugum durumu. Dogumdan sonra emziremedigim icin surekli elektirikli pompayla sut sagdim bu sagim zamaninda bazen sanki sirtimdan bir cekilme hissi ve mide bulantisi hissi hisederdim emzirmeyi birakali 3 bucuk ay oluyor ve bu his arada geliyordu. Yaklasik 1 ay once bir tasinma sureci gecirdik ve bu sirada sirt agrilari ve yavastan mide bulantilari basladi doktora gitmeyi zaten dusunurken bu arada tanidik cevremden 2 kisinin ani genc yasta olum haberini aldim biri kalp krizi ve biri kanser olmak uzere. Ve kizlar film o dakika itibari ile koptu. O gunden sonra evde yalniz kalamamaya, surekli kanser oldugumu dusunup cocugumu arkamda birakacagima vs herseye aglamaya basladim ve zaten var olan sirt agricve mide bulantima vucudumda kirmizi igne ucu beneklerle morariklarin cikmasi benim psikolojimi tamamen alt ust etti. Artik kanser olduguma emindim. Doktor doktor gezme sureci basladi lakin her sey temiz cikiyor emar, kan tahlili, ultraso,rontgen derken ufak tefek seyler disinda hic bir sey cikmiyordu. Belki su 3 bucuk haftada gezdigim doktorlarin sayisi 30 bulmustur hemotolojiden tutunda cildiyeye kadin hastaliklarina kadar. Ve kendimi ne yazik ki hala ikna edemiyorum bana gore doktorlar mutlaka bir sey atliyor bir seyi es geciyor diye dusunuyorum. Tabi bu durum evliligimi, ailemi de oldukca etkiledi annemler beni alip bir psikologla gorusmek icin ikna etti ve 2 seans gerceklestirdik fakat ben hala kendimi ikna edemiyorum kafayi yemek uzereyim ilac destegi de alicam bir kac seans sonra fakat kendime hakim olamiyorum daha once boyle bir durum yasayim kurtulan varmi bana bir akil verin.