Hanımlar yanlış anlamayın ama lütfen beni anlayarak yazın olur mu aslında benim serüvenim 1.5 seneye dayanıyor. O zamandan beri lenflerim hem şişti. Allah razı olsun eşimden nereye istediysem götürdü kaç doktora gittik sayısı belli değil. Ultrasonlar kan tahlilleri vs. Çok şükür herseferinde doktorlar evet lenflerin büyük ama korkulcak bişey yok artık takibe de gerek yok demişlerdi bende kızım olunca unutmuştum ta ki cuma gününe kadar. Devlet hastanesinde eşimin randevusu vardı gelmişken bende bir genel Cerrahi ye gidip sadece benim bir göğsümden daha çok süt geliyor normal mi diye sorayım dedim normal oldugunu usg çektirmeyi istedi. Sıra olmadığı için hemen usg ye aldılar ve o zaman başladı benim biten korkularım. Ulrasonu yapan doktor çok kötü şeyler söyledi bu lenf bezleri reaktif değil bunlar kanser olabilir ailede meme kanseri varmı. Eşim hemen beni yakınımızda ki özel hastaneye götürüp durumu anlattı ve hemen kasık boyun koltuk altı heryere usg le baktırdım ve doktorlar bunlar reaktif yani enfeksiyon a bağlı şişmiş. Zaten emziriyorsum da bu yüzden şişmesi çok normal boyutu biraz büyük sadece 1 ay sonra yine aynı boyutta ise bunlar ömür boyu seninle kalır dedi. Allah aşkına ben kime inanayım 2 yıldır hiç kötü bişey söyleyen olmadı tam unuttum derken şimdi doktorun böyle söylemesi. Diğer gittiğim doktor çok detaylı baktı hiç korkma %99 kötü bişey yok dedi