Düğün Kanli carsaf!!!

Ahh ahhh

bu kafalar değişmedikçe biz bir adım öteye gidemeyeceğiz anlaşıldı...

Senin bir kere böyle gerici bir aile ile evlenmen baştan hatalı

Neyse artık evleniyorsun...

Ve bunu da kabul ettiğine göre acısa da acımasa da o kanı bir şekilde çıkartacaksın

Artık kan gelene kadar adamın saldırmasına da şimdiden hazır ol...

Yaşayanlardan bildiğim için söyleyeyim dedim

Ne zihniyetler var yaaa :KK9::KK9: tebrik etmeden edemeyeceğim...

Ahh ahhh

bu kafalar değişmedikçe biz bir adım öteye gidemeyeceğiz anlaşıldı...

Senin bir kere böyle gerici bir aile ile evlenmen baştan hatalı

Neyse artık evleniyorsun...

Ve bunu da kabul ettiğine göre acısa da acımasa da o kanı bir şekilde çıkartacaksın

Artık kan gelene kadar adamın saldırmasına da şimdiden hazır ol...

Yaşayanlardan bildiğim için söyleyeyim dedim

Ne zihniyetler var yaaa :KK9::KK9: tebrik etmeden edemeyeceğim...

canim akraba bilinmedik bi aile degil. benim teyzem yengelerimde ayni seyleri yasadi. ama buna en kisa zamanda bi son vermek lazim artik.

gerçekten iğrenç bir durum canım ama maalesef buna senin son vermen biraz zor. asırlardır onların zihniyeti böyledir ve bir çırpıda da değişmez. ancak sen kendi çocuğundan böyle bir şey istemezsin o da kendi çocuğundan yani bu şekilde düzelir.

hadi adet hala devam ediyo ama niye sadece kadın için birde eşitiz hadi ordan....erkekler her haltı yiyiyo kadından 2 damla kan gelmeyince ortalık ayağa kalkıyo neden ? ?????
ben evlendiğim gece stresten yorgunluktan olmadı ama eşimin annesi sabah geldğinde eşim ona herşey yolunda biz iyiyiz demişti şükür bizden çarşaf filan istemedi.hatta bi kaç gün sonra olduğunda da azıcık kan gelmişti belki o adeti kural sayanlar bu kadarcık mı kan gelir diyede söylenirlerdi.
bence sıkma kendini kimseyede dert anlatma olursa olur olmasa salçayla boya el mi yaman beymi....
bana bi tek eşimin güveni lazım de gerisi boş...
Allah yardımcın olsun

ah nefret ediyorum kadını, kadınlığı bu kadar basit gören insanlardan, zihniyetten!!!
bu durumu nişanlınla hallet umarım halledebilrisinde insanlara kendini ispatlamak zorunda kalmazsın... çok sinir bozucu gerçekten...

Kendi cocuklarimda yapmiyacagim kesin ama bilmiyorum bende ne olacak. Sizlerle konustuktan sonra cesaretimi toplayip anneme actim konuyu tekrar. Yanimizda teyzemle yengemde vardi. Teyzem biraz destek oldu tartistik annemle. Neymis efendim bi sahit olmasi daha iyi olurmus, sonra kocamla kavga ettigimizde bana iftira atamazmis!
Yengemde sakasina bende gelip carsafina bakacam dedi, iyicene sinirlerim bozuldu.
Bende herkesi topla gel, nasil olsa herkes duyacak dedim :KK50:

Benim ailem boyle dusunurken karsi tarafi ikna etmem zor gibi gorunuyor :KK59:
Is nisanlima kaldi. Ona guvenim sonsuz ama annesine pek laf geciremiyor, pek umitli degilim.

kocam bilsin yeter yazmis ya, bende diyorum ki, adetleri yerine getirsin. Allah korusun ilerde esiyle bir tatsizlik olursa, esi yan cizebilir. Erkeklere maalesef güven olmaz.

Oldu olacak gerdek sabahı gidip rapor alalım, yada o sabah kocamızdan imzalı yazı alalım ilk ben şey ettim diye kendi el yazısıyla yazıp imzalasın ne olur ne olmaz yarın öbürgün iftira atar belki kanıt olsun elimizde değil mi. :KK47:

canım çok zor durum Allah yardımcın olsun..
inşallah kadının fendi erkeği yener ikna edersin nişanlını.
umarım nişanlın senin durumundan ve psikolojinden anlayarak bir karar verir..
sen nişanlınla evleneceksin aile ne kadar önemli olsa da yuvanı onunla kuracaksın..
biraz naz cilve gözyaşı halledersin utanırım dersin anlar heralde halinden..
Allah yardımcın olsunn , başarılar diliyorum sana

bide mutluluklar tabi :)

Çok şükür ki benden böyle bir şeyi istemeye cesaret edebilecek kimse yok hayatımda. Beni eşimden başka kimsenin bilmesine gerek yok, kendi annem bile olsa..!

nişanlına biraz dil döküp ikna edersin umarım. sene 2011 olmuş dur bakalım daha neler duyacağız yaşadıkça. artık kalmadı sanıyordum böyle saçmalıklar; kimse eskisi gibi gelin- damadın kaldığı evde bile durmuyor. benim eşimin ailesinin tarafında da düğün sabahı kahvaltıya çağırıyorlar yeni çifti. ama giden kim ben gitmedim şahsen yalnız kaynımla eltim gittiler. çağırmayın ayıp filan dedik ama dinleyen kim yok yok gelsinler (hep meraktan- onlar utanacak ya, bakacaklar nasıl davranıyorlar, gülüyorlar mı moralleri mi bozuk) denildi.

nişanlına biraz dil döküp ikna edersin umarım. sene 2011 olmuş dur bakalım daha neler duyacağız yaşadıkça. artık kalmadı sanıyordum böyle saçmalıklar; kimse eskisi gibi gelin- damadın kaldığı evde bile durmuyor. benim eşimin ailesinin tarafında da düğün sabahı kahvaltıya çağırıyorlar yeni çifti. ama giden kim ben gitmedim şahsen yalnız kaynımla eltim gittiler. çağırmayın ayıp filan dedik ama dinleyen kim yok yok gelsinler (hep meraktan- onlar utanacak ya, bakacaklar nasıl davranıyorlar, gülüyorlar mı moralleri mi bozuk) denildi.

Tövbe tövbee tavırlarına mı bakacakalrmış ?? :KK53: ay daha neler valla şok oluyorum böyle şeyler duydukça :KK50:

kanlı çarşafın dinle alakası yok nişanlına bunu anlat tamamen rezillik islami kültürden uzak..İslamî açıdan da karı-koca arasında gizli kalması gereken ve başkalarına antatılması, gösterilmesi haram olan şeyler bunlar yaa kime ne ki

kanlı çarşafın dinle alakası yok nişanlına bunu anlat tamamen rezillik islami kültürden uzak..İslamî açıdan da karı-koca arasında gizli kalması gereken ve başkalarına antatılması, gösterilmesi haram olan şeyler bunlar yaa kime ne ki

evet bende arastirdim dinimizcede harammis. oofff neolacak gercekten hic bir fikrim yok. Ama elimden geldigi kadar engellemeye calisacam.

bana böyle bi teklifle gelseler ben bunu hakaret olarak kabul ederim ister adet olsun isterse kanun .
Ne demekmiş o kanlı çarşaf falan hey allahım yarabbim
napıcaklarmış o çarşafı millet benim gelinim el değmemiş namuslu bakire bakın falan diyip mi göstericek?
ah benden böyle bişey isticekler:84:

X