• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!!

kanka(!) nız sevgilinize kur yapıyor..!! ne yaparsiniz??

• Ankete Katılan
    187

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
156
Yer
- Yurtdışı
*sevgilime durumun farkındalığımı anlatır o kişiden uzak durmasını söylerim
*kankam(!)la konusur ne yapmaya calıstığını öğrenmek isterim
*sevgilimi terkederim
*kankamın ağzını yuzunu dağıtırım
*diğer(lutfen belirtiniz)

benım kanka dedım ınsan ola bsy yapmazda yaparsada anladım andan ıtıbaren gorusmem ama bı kac laf sokmadanda bırakmam

kanka manka dinlememmm evıre çevıre döverim bi daha kırıtıcak hali kalmaz:p

Kanka Dediğim Insan Zaten Yapmaz,çünki Basit Bir Insan Kankam Olamaz,
Cevabimsa Ağzini Burnunu Dağitirdim

ilk önce anlamaya çalışırım acaba benmi yanlış anlıyorum diye.ama dostum dediğim insan böyle birşey yapmaz.:sm_confused: yaparsada dostum değilmiş demekki derim.

Kankamla konuşur ne yapmaya çalıştığını öğrenmek isterim.. Sonra da azını burnunu dağıtır sevgilimi de terk ederim.. Hepsini yaparım yani!.. Tutmayın beni!..

BİR İNSAN'a KANKAM ( Candostum ) DİYEBİLMEM İÇİN ONUN BUNU HAK ETMESİ GEREKİR.

BÖYLE BİR OLAY BAŞIMA GELDİ. O DÖNEMDE EŞİMLE YENİ TANIŞMIŞTIK ve SIK SIK ARKADAŞLARIMIZINDA OLDUĞU ORTAMLARDA BİR ARAYA GELİYORDUK.
O DÖNEMDE ARKADAŞIM OLAN BİRİNİN DAVRANIŞLARI, BENİ FAZLASIYLA RAHATSIZ ETMİŞTİ, BU DURUMU İLK ANDAN İTİBAREN FARKETMİŞTİM FAKAT, EŞİMİ DE YENİ TANIMAYA BAŞLADIĞIM İÇİN BU YAŞANANLAR O'nu DA TANIMAMA YARDIMCI OLACAKTI.
EŞİM BİR GÜN BANA ŞUNU SÖYLEDİ.
CANIM SENİN BÜTÜN ARKADAŞLARIN BENİM İÇİN ÖNEMLİ, FAKAT X İLE AYNI ORTAMDA BULUNMAKTA İSTEMİYORUM, SENİN GÖRÜŞMENİ DE İSTEMİYORUM DEDİ...
ZATEN BENİM EŞİM OLACAK İNSAN DA BÖYLE OLMALIYDI...
O DÖNEMDE, X İLE OLAN İLİŞKİMİ BIÇAK GİBİ KESTİM ve ASLA GÖRÜŞMÜYORUM.
ARKADAŞIMIN YAPTIĞI DAVRANIŞIN ÖNEMLİ OLDUĞU KADAR, PARTNERİMİN TUTUMU DA ÖNEMLİ..

Şimdi oyumu Kankamın ağzını yüzünü dağıtmaktan yana kullandım ama sadece bu değil yanii.. önce sevgilime durumun farkındalığımı anlatır o kişiden uzak durmasını söylerim... Sonra kankam(!)la konusur ne yapmaya calıstığını öğrenmek isterim... Sonrada azını yüzünü dağıtırm... Kanka manka dinlemem canına okurum walla...:oklava: :oklava:

BİR İNSAN'a KANKAM ( Candostum ) DİYEBİLMEM İÇİN ONUN BUNU HAK ETMESİ GEREKİR.

BÖYLE BİR OLAY BAŞIMA GELDİ. O DÖNEMDE EŞİMLE YENİ TANIŞMIŞTIK ve SIK SIK ARKADAŞLARIMIZINDA OLDUĞU ORTAMLARDA BİR ARAYA GELİYORDUK.
O DÖNEMDE ARKADAŞIM OLAN BİRİNİN DAVRANIŞLARI, BENİ FAZLASIYLA RAHATSIZ ETMİŞTİ, BU DURUMU İLK ANDAN İTİBAREN FARKETMİŞTİM FAKAT, EŞİMİ DE YENİ TANIMAYA BAŞLADIĞIM İÇİN BU YAŞANANLAR O'nu DA TANIMAMA YARDIMCI OLACAKTI.
EŞİM BİR GÜN BANA ŞUNU SÖYLEDİ.
CANIM SENİN BÜTÜN ARKADAŞLARIN BENİM İÇİN ÖNEMLİ, FAKAT X İLE AYNI ORTAMDA BULUNMAKTA İSTEMİYORUM, SENİN GÖRÜŞMENİ DE İSTEMİYORUM DEDİ...
ZATEN BENİM EŞİM OLACAK İNSAN DA BÖYLE OLMALIYDI...
O DÖNEMDE, X İLE OLAN İLİŞKİMİ BIÇAK GİBİ KESTİM ve ASLA GÖRÜŞMÜYORUM.
ARKADAŞIMIN YAPTIĞI DAVRANIŞIN ÖNEMLİ OLDUĞU KADAR, PARTNERİMİN TUTUMU DA ÖNEMLİ..

:1shok: :1shok: :1shok:
senace ne diyosun gözlerim pörtledi bak
bende cevabımı ağzını burnunu dağıtırımda kullandım
öyle bişey gördüğüm anda ne 2sinden birini uyarırım nede konuşurum
direk dalarım yanii :Roflol: :Roflol:
aynı buhran abi gibi ağğğzıınıı burnunu dağğğııııtırım siiiiniiiiinnn :Roflol:

düne kadar benim için sadece kankam suçlu olurdu. kadındır baştan çıkarır diye düşünürdüm hep ama pazartesi itibariyle bu konudaki düşüncem tamamen değişti. bence böyle bir olayda tamamen eşim suçludur. deneyip gördüm kankanız bunu yapabiliyorsa herangi bir kadında yapabilir..

benım bıdenecık kankam böle bısı yapmaz..
buna emınım..

Ben bir erkek için kankamın ağzını burnunu falan dağıtmam ama sözkonusu hayatımdaki çok değer verdiğim biri yada eşimse iş değişir çünkü lise yıllarında benimde başıma buna benzer bir olay geldi ne mi yaptım?Kankamı sevgilimle yani o durumda ex sevgilim oluyor başbaşa bıraktım yani karşılıklı yaşanır herşey eğer hayatımdaki erkek buna müsade edip benim kankama o cesareti verdiyse ben kız arkadaşıma suçu atıp ortalığı dağıtamam.Mutluluklar dilerim.

Durumu takip ederdim eğer kankamın ilgisinin karşılıklı olduğunu görürsem ikisinide haytımdan çıkartırdım ama karşılıksızsa ksadece kankamı hayatımdan çıkartırdım.

Valla öyle birşey yapmaya kalksa ve ben hissetsem veya tanık olsam o kankanın ağzını yüzünü dağıtırım koynumda yılan mı besliyorm canm..

kanka mı?sevgilime yada kocama kur yapıcak o tarz insan zaten benim kankam olamaz...

ilk önce izlerim sevigilimin kankam olacak şahsın bu davranışlarına karşı tutumu nasıl diye
eğer aynıysa vay hallerine
ama yok sevgilim de bişey yoksa o zaman kankam olacak şahsın vay haline

Kanka olacak insan bunu yapmaz.diyelimki yaptı çeker konuşurum yok olmadı çok pis yolarımm:oklava:

sevgilime durumun farkındalığımı anlatır o kişiden uzak durmasını söylerim
*kankam(!)la konusur ne yapmaya calıstığını öğrenmek isterim

bunların ikisinide yapardım

kanka öyle bişey yapmaz ama insanoğlu sonuçta eger olursa onunla görüşmemı kesırım

kankamı onu tayyip'e vermekle korkuturum bidaa yapmaz:Roflol::Roflol:

Back