Kanka gel konuşalım:)

nikom sana ıspanaklı börekler feda olsun
kelebeğim ankara yolları göründü desene
fatolinam çok şükür iyiyim ama yine ağrım var geçer zamanla
ecrinim aybiğim bloğuyla ilgileniyo bide bursada olduğu için pek giremiyo
ayrıca alya duam diş çıkarıyo diye ateşleniyo iki gündür
Rabbim sen tüm meleklerimizi koru
bense eskisi kadr kalamıyom pc başında

nikonum seni gördüm şimdi nasılsın bacım diğer topiktede yazdım ama görmedin herhalde Şeniz

birde misafir var aşağıda buyur gel 2 çift laf edelim aklinialirimsmile

wuu kate gelmiş hoşgelmiş pek sevindim
sümoş alya günlerdir cayır cayır yanıyordu 39-40 derece ateş acillere gittik geldik
zira ateş çok tehlikeli sürekli takip istiyor annem babam kız kadeşimle nöbetleşe baktık hep
uyumadık başında bekledikki ters bi durum olmasın uykusuzluk ve yorgunluk başıma vurdu her uygun zamanı uyumaya çalıştım nete pek az grme imkanım oldu
bizden havadisler bukadar bu arada hala bursadayız kocik iş gezisinde dönüşte bizi alacak hepberaber dönücez kkız kardeşimi de çalıyorum :KK70:
sizlerden ne haber anlatın bakalım kankalar

wuu kate gelmiş hoşgelmiş pek sevindim
sümoş alya günlerdir cayır cayır yanıyordu 39-40 derece ateş acillere gittik geldik
zira ateş çok tehlikeli sürekli takip istiyor annem babam kız kadeşimle nöbetleşe baktık hep
uyumadık başında bekledikki ters bi durum olmasın uykusuzluk ve yorgunluk başıma vurdu her uygun zamanı uyumaya çalıştım nete pek az grme imkanım oldu
bizden havadisler bukadar bu arada hala bursadayız kocik iş gezisinde dönüşte bizi alacak hepberaber dönücez kkız kardeşimi de çalıyorum :KK70:
sizlerden ne haber anlatın bakalım kankalar

hoşbulduk bacım bende seni görüğüme çok sevindim

bloğun hayırlı olsun çok beğendim maşallah çok güzel olmuş :nazar:

geçmiş olsun alyaduaya canım dikkat et kuzucuğa

iyiyim ben fatolina sen nasılsın.sıcaktan evden çıkamıyoruz...ayriste isilik oldu zaten.yıkıyorum ama yinede aynı klimanın altında nasıl oluyor anlamıyorum yaa.

ecr,ncim geçmiş olsum benim kızında boyun altı pişti çok kötü bende anlamıyorum her dakika suda nasıl pişiyo sıcak maf etti bebeleri

kelebeğim naber canım bende kışın yazı yaşın kışı arayanlardanım ne nankörüz yahu:))

X