Kanka gel konuşalım:)

fatooo bize bi resim yapistir lütfen..
mehtabim ifadesi zor..eskilerden haber alamadiklarimdan tozlu sayfalardan bir merhaba geldi bugun
facebook ta ansizin bi msj..
tamam canım eklerim
tahmin etmeye çalışıyım aybiğim
fatom biz senin yüreğini biliyoz sen fazlasıyla kanka topiğine yakışıyosun bizden birisin
:asigim:

sağol tatliş
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hayırlı cumalar

benden de hayırlı cumalar buyrunnnnnnnnn

Aybik facede babanı gördüm çok içim ısındı. halbuki ben onu çok havalı farklı hayal etmiştim ya ne mülayim biri gibi görünüyor olumunekankayizsmile ya sen kimseye benzemiyorsun çok zorlasam babana benzetirim. annene sadece burnun benziyor CADIARZU

FATOLİNA ben de seni burdan tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün a.s.

babam orda cok üzgün boynu büküktü
babam havalidir normalde nasil tahmin edebiliyorrsun?
anneme degil babama benzetilrler annemin burnu sip sivri ne alaka benimki güp güzelzemuszemus bayanssulusmile

tamam işte sempatiksalakcinni seninki de sivri tabiki güzel bayanssulusmile
aneninkinin nesi var dur bidaha gidip bakim :eek:

baban niye üzgünki mis gibi kızları öpüyorken opuyorumnanaktan neyse başka bir fotosunu daha görürüm belki kaydirigubbakcemile2

üzgün oldugu icin öptük zateaklinialirimsmile
annemin burnunu hic begenmemkaydirigubbakcemile3
baktin mi?

baktım cnım hakkaten benzemiyor kaydirigubbakcemile3
ama babana benziyor bildim di mi nedense babanın burnu ile alyanın burnunu benziyor diye aklımda kalmış nedenseeedelikafadulden
kız bu arada senin eskiyi de gördüm o da pek gözalıcı bir hatunmuş okuldan mı. mevzunuz derin heralde boshayallersmile

mehtabim ifadesi zor..eskilerden haber alamadiklarimdan tozlu sayfalardan bir merhaba geldi bugun
facebook ta ansizin bi msj..

burdaki bahsettiğin eskilerden ansızın gelen arkadaşın facede soyadı ateş olan değil mi. eski diye onu dedim. aranıza neler girdi bilmiyorum ama hoş bir arkadaşmış falan fılan fılan

yok yanlis anlamissin msj o msj degil ,özelime gelmis bi msjdan bahsediyorum
mevlüdeyi diyorsun sen o benim ilk arkadasim 1 yasinda tanistik dadimin kizi..
kismetse yarim beni ziyarete gelecek 5 yildir görmüyorum kendisini:)

yok yanlis anlamissin msj o msj degil ,özelime gelmis bi msjdan bahsediyorum
mevlüdeyi diyorsun sen o benim ilk arkadasim 1 yasinda tanistik dadimin kizi..
kismetse yarim beni ziyarete gelecek 5 yildir görmüyorum kendisini:)

tamam anladım o zaman ben de onu o zanettim çok denk geldi kaydirigubbakcemile3
selam söyle bendeen tanışmasak da olumunekankayizsmile

ohaoldumsmile kızlaar Gurbaa prensesin bir yorumunu gördüm az önce çok şaşırdım tekrar online olmaya başlamış zemuszemus
kkda sessizken en sevdiğim üyelerden biriydi. yalnız ona neden haylaz kız demişler anlamadım. hiç banlanacak bir yorumuna rastlamamıştım, siliyorlar mıydı acep bilmiyorumkismile neyse sizin de sevdiğinizi bildiğim için haber vereyim dedim, haberiniz var mıydı sempatiksalakcinni

ben geldimmmmmzemuszemus
abim sabahtan beri format attı pcye yenilendi çok şükür ama msn yok şuan için bide aybiğim bgn hüdalar bendeydi bi görsen nasıl tombik olmuş seni sordu hemen
bu arada nikoncanım cancanım kız sen facete aybiklen arkadaşmısın amma benimle niye değilsin

bizde nikonu seviokkkzemuszemus
aybik geldi ama geri gidiyor cikmak zorundayim aslinda okadar konusmak istiyorum ki senle..
sanal zaten kesmeyecek dönünce görüsmek sart
rüyamda seyma sen bana geliyordunuz nikonu ariyorduk o da geliyordu..
özledim ..

X