Kanka gel konuşalım:)

aybur güle güle kullanın çok şık bir seçim yapmışsınız. yanlz bışeyi anlamadım ipekşal kullandığımız ipekeşarbın aynısımı? genelde paşminalar kalın oluyor başabağlamakiçin pek ideal değil yada ben beceremıom. bide başında görelim bakalım onunda resmini ekle hemen:)
ecrin benım bebışın cinsiyetihenuz belli değil. geçen ay gittiğimde doktorum önce erkek dedi sora ay şimdi kıza benzettim dedi. benım eşimde ne dedi: 'ay sakın top olmasın bu çocuk':) töbe töbe....

teşekkürler kardelen
pembeli şalın kumaşı ketenimsi ipeğe benziyo
diğer şallar gibi kalın değil
bu sene çoğu kişininbaşında görebilirsin
kullnımı çok kolay
en kısa zamanda foto çekip eklerim inş
havalar bi düzelsede cıvıl cıvıl giyinsek

ecrinim akkabı almaya gitti sonra kayınvalidesine geçti
bu arada benim msn arada kafayı yiyo bana ileti yollamışsın ama cevap veremedim kusura bakma
ekranda takılıp kalıyo

hatuşlar neredesiniz bakim?

bugün benim evlilik yıl dönümüm ne çabuk 4 sene oldu yaws hihoyyyt
acaba benim herüf bana ne sürpriz yapacak yanlız ben hiiç kılımı kıpırdatmıom hepde sürpriz bekliyom bölebi şahsiyetim işte kaydirigubbakcemile3

kardelenenim nice senelere
bu ayın sonunda benimde 4.yılım bitiyo
bgn çok güzel bir sesle muhabbet ettimŞeniz
canım hemşom kelebeğim
sesini duymak çok mutlu etti beni
konuşacak ne çok şeyimiz varmış
bundan sonra sıksık muhabbet edicez inş
:Saruboceq:

evet ayburum bugun benım ıcınde hem heyacanlı hemde cooook keyıflı bır gunduopuyorumnanaktan
sesını duydum hakket kıss ne cok konuscak seyımız varmış kaydirigubbakcemile2
baldan tatlı arkadasım benımmhihoyyythihoyyythihoyyyt

kelebek aybur ecrin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar benim 3 senem bitti seneye bebişimizle gelmeyide nasip eder inş rabbim dedim sağlıkla sıhhatle...
allah hepimizin ağzının tadını bozmasın inş huzur olmadıktan sora hiçbişeyciğin tadı yok değilmi..
büyük keyif aldım yeni geldim eve tıka basa koca bi göbişle. benımkı bana bi hediye felan almamıştı zaten beklemiyodum da alıştım artık sırnaşık şey
güzel bir yere yemeee gittik. ist avrupa yakasında oturan varsa bence mutlaka bir gidip denemeli.. RB ET LOKANTASI...:lepi:

selam kankalar bayadır girmemişim topiğe
kardelen hg cnm sende hayırlı olsun göbişin :CüvCüv:
ayburum o şallardan bende aldım çok kullanışlı leopara dayanamam
evin her köşesinde leoparlı bişey var hastalık oldu yıllardır

anlaşılan çocuğumuz bu ay evlenmişiz bizimde çarşamba yıldönümümüz
hey gidi bu sene ecro da var :ecrin_bebek:

hemşom en kısa sürede tekrar arıycam seni
kardelenim ben avrupa yakasındayım aklımda bulunsun lokanta benim kocikte hediye işini hiç beceremez
artık beklemiyomda alıştım
fatolinam ben leopar çok sevmeme rağmen cesaret edemiyodum aybiğin gazıyla aldım daha siftahlanmadım

fatolina yıllar cabuk gecıyor canım hıc anlmıyoruz ınank-tatlicadiarzu-ı ben bu sene 9 seneye gırdım evlılıgımdeboshayallersmile eşim dogum gunumu asla unutmaz evlılık yıl donumumuzdede ızmırdeysek unutabılıyo ama sehır dısındaysak unutmuyo aklinialirimsmile ne hikmetseCADIARZU
ayburum bıkac gun gecsın arıcam bıtanem senı annemler memlekete gıdıyo onları bı gonderıyım
bu hafta carsıya ınıcem acep ayburuma ne alsam yawwwCADIARZU kıss nelerden hoslanırsın hangı renlerı seversın bilmiyorumkismile
şalım geldımı foto cekılmem lazım bayanssulusmile nede olsa ayburum hediyesii
nıkonda ugramaz oldu buralara ozledım zilliyiÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:

hayırlı geceler
evlilik yıldönümleriniz kutlu ve mutlu olsun
pazartesi de bizimki 05 i:)
bugün kına vardı okadar hazırlık boşa gitti sabahtan beri kuafördeydim ama nasip değilmiş
ufak bi kaza atlattık 1 saat önce evve gelebildik anca kına evine uğrayamadan
tubik beni yer yarın

gecmış olsun canım umarım ciddi bişey yoktur ..

Son düzenleme:

aybikecim çok geçmiş olsun tatlım :teselli:
özel mesaj atacaktım ama dolmuş mesaj kutun...
çok üzüldüm canım :gitme:
nasılsın şimdi?
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…