- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
- #1.621
vurmaz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala beşik sallıyo sempatiksalakcinni akannehir olumunekankayizsmilecancanım napıyon kuzumŞeniz
savaşma........ aklinialirimsmileaklinialirimsmilebenim kocikte çekyatta uyuyo
herif birgün beni alnımın orta yerinden vurucak
hadi bakalım hayırlı yolculuklar :dance: :teytey: olumunekankayizsmileiyigeceler hatunlar
ben gene kaldım buralarda :teytey:
yarın sabah gidiyorum
hala beşik sallıyo sempatiksalakcinni akannehir olumunekankayizsmile
kuzularıma küstüm bugün zaten babaları çok şımartıyor :2: :umursamaz:
ne kusuyon kuccumencik cücüklerealsanaalsanasmile
canımdan bezdirdiler alsanaalsanasmilene kusuyon kuccumencik cücüklerealsanaalsanasmile
canımdan bezdirdiler alsanaalsanasmile
bi lokma yemek koymuyorlar ağızlarına mafoldumben
bugün kıymalı makarna yaptım bari bunu ye dedim itiraz etti
çok fena kızdımkavga ettim 2 tabak yedi velet maşallah
büyük sıpam babası evdeyken başlıyo bebek gibi ağlamaya hem gece hem gündüz
geceleri bütün apartmanı kaldırıyo sebebi de yok, çok inatçı huysuz malesef :umursamaz:
küsüm işte banane :umursamaz:
sorma 3 topike bölündüm hiç birine adamakıllı yetişemiyom kaydirigubbakcemilekıs niko seni bi orda arıyom bi burdakaydirigubbakcemile
3 ve 5 yaşındabenim ogluş gibi desene boshayallersmileheçç bişe yemez oldu senın oglanlar kac yaslarındalardıbilmiyorumkismile
dur hele kırk saatte yazıyorum zati kaydirigubbakcemilemakkaj topiginde bacımın bacısını gordum slm verdim bi almadı:umursamaz:
bır kayfe dedim bir cigara yaktım sana sende almadın alsanaalsanasmile
sağol tizesi :içelim:oyyy cigerim benim bu cücüklerde bole buyucek varma ustune eminim bırsuru taktık denemissindirCADIARZU
belkim görmemiştir aplasıı olur boleeeyerimseniben
neyse balla kesem sohpeti , koyam barik yarın gorusuruz aksama ancek gunduz gesmelere gıdem bıraz biraz forman atsınlar real hayattaki akidişlerim bana oldumu şeker kayfeyi yarın ıceriz artıkın senin prenslerinede güzel uykularr gamyoncuiremsu tiseleri Şeniz onlarıı
vereliniortak
sana da çok geçmiş olsun şeymoşum Şenizgeçmiş olsun nıkonum benmde gözüm mıkrop kapmış kaç gundru tek gözüm perttt güzelliğim gitti görüonmu...
ayburcum siz gidin canım şaka yaptım ben gelmm zaten eşim izin vermez...
aradığınız kişi tlfnu duyamadı mesajları okuyamadı, aklı bi karış havada vitrinlere bakıyordu heral sempatiksalakcinniniyekinem yüzüne bulaştı sempatiksalakcinni