Kanka gel konuşalım:)

günaydın Kayınpeder rahmetli oldu mafoldumben eşim yozgata gitti ne zamn gelir belli değil moralim çok bozuk...İyiler hiç bi zaman yaşamaz zaten... Her tarafını kanser sarmıştı bizlerden uzak...

Benim en çok etkilendiğim Kayra dün bi anda DE-DE dedi şok oldum nerden çıktı bu diye meğer dedesi o saatlerde hakkın rahmetine kavuşmuş yavruma ayan olmuş çok duygulandım....daha da demiyor dede bi dedemiz vardı oda gitti kuzularımın dedesi yok :gitme:

ALLAH (cc) rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
üzülme canım hepimizin gideceği yer orası
üzülmemek elde değil biliyorum ama eğer sabrettiyse imanlıysa kanserden ölenler şehit oluyor canım
bak ne güzel inşallah hem şehit oldu hemde acıları bitti rabbimize kavuştusenağlama
rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin şehitlik mertebesine ulaştırsın (amin):çok üzgünüm:

günaydın
bgn çok erkenciyim malum afedersiniz (ishal) yüzünden felaket bişe yaaaa ilacın dahi faydası yok bu hastlıkfena yakaladı beni
dün akşam düğündeydim kucağımda dünyalar yakışıklısı bi çocukla beraberdim bi ara fotomuzu koyucam çok tatlıydı yaaaa 2 yaşında 3 saat kucağımda kaldı ve uyudu
bu arada yine misafirim var eşimin halasının kızı bende kalıcak en az 5 gün o yüzden pek giremem yanında

işte küçük aşkım
foto net çıkmamış ayyy zaten sinir oldum dün neymiş efendim foto çekmek yasakmış izin vermiyolardı
zaten izin verilse bile kimse boydan fotomu doğru düzgün çekemedi hep titrettiler

dqqf][im

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin canım
evet iyiler fazla yaşamıyo ama takdiri ilahı mekanı cennet olsun inş.:saruboceq:
Kayra'da hissetdi demek melek onlar herşeyin farkındalar :emir_bebek:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şeyma..

allah (cc) rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
üzülme canım hepimizin gideceği yer orası
üzülmemek elde değil biliyorum ama eğer sabrettiyse imanlıysa kanserden ölenler şehit oluyor canım
bak ne güzel inşallah hem şehit oldu hemde acıları bitti rabbimize kavuştusenağlama
rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin şehitlik mertebesine ulaştırsın (amin):çok üzgünüm:

[b]şeyma canım başınız sağolsun aylar önce doktorlar çok az ömür biçmişti öylede oldu mekanı cennet olsun[/b]

teŞekkÜrler dostlar saĞolsun evet 3 ay ÖmÜr bıÇmıŞlerd,vel hasıl Öylede oldu. Rabbımın yanında ne gÜzel..

ayburum geçmiş olsun
benide yakalamıştı o illet 10gün önce feci haldeydim berbat bişey ya
anca kendime geldim gibi elh.
pek yakışmış canım kucağına darısı başınıza inş.

Kizlar merhaba
Alyaduaninannesi ile ayni donmelerde okumusuz ama tanismak kismet olmadi.
Takip ediyorum topiginizi bende katilayim dedimopuyorumnanaktan
Bana da yer var mi:kedi:

Son düzenleme:
Aybuşum bibeğim ne kadar güzelmiş eşarbın eminim çok yakışmıştır kuzuma opuyorumnanaktan Şeniz

şeyma bu haberi verdiğin zamanı hatırlıyorum Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım boshayallersmile olumunekankayizsmile

ecrinim
fatolinam
nikonum
aybişim çok teşekkür ederim
hala düzelemedim eşimde hastalandı böyle devam ederse hastyaneye gitcez yine işin kötü tarafı misafirimde var güya istanbulda fink atcaktık
nikonum cancanım ağrın nasıl oldu

ecrinim
fatolinam
nikonum
aybişim çok teşekkür ederim
hala düzelemedim eşimde hastalandı böyle devam ederse hastyaneye gitcez yine işin kötü tarafı misafirimde var güya istanbulda fink atcaktık
nikonum cancanım ağrın nasıl oldu
ben gittikçe iyi oluyorum hamdolsun bilmiyorumkismile
senin halin ne olacak ya sesin çok kısık, kötü geliyordumafoldumben
benim de bugün kontrolüm vardı gitmedim yarın gidicem
sabah eşimle haberleri gördük öylece çöktük kaldık mafoldumben
kabus gibi hala inanamıyorum ohaoldumsmile bu bir kabus olmalı gerçek olamaz kötükedihüso :eek:lmaz:

slm kızlar şu aralar ne yoğunum dimi hepside hastalık zamanımı buldu
hani eşimin halasının kızı bendeydiya bgn gitmek zorunda kaldı kayınpederimin akrabası vefat etti hemde daha adamın 40 günlük bebeği varmış kayınpederimde istanbula geldi bu gece kaç kişi misafirim olur bilmiyorum bi taraftan nevresim yıkıyorum bi taraftanda yemek yapıp evi temizliyorum böyle giderse bünyem iflas edicek son bikaç günüm kabus gibi geçiyo
üstüne bide gündemde olan acı olaylar

nikonum cancanım galiba evlilk yıldönümünüz daha nice yıllarda sağlıkla ve mutlulukla yaşamanız dileğiyle
çok teşekkür ederim bebeğimm :kedi: çok ince düşüncelidir benim kardeşim Şeniz
amin inşaallah olumunekankayizsmile

şu günlerin hayırlısıyla bir geçse, bi dönem böyle oluyor her olumsuz şey üstüste geliyor a.s
enn kısa zamanda iyileş inşaallah :Saruboceq:
başınız da sağolsun Allah yakınlarına sabır versin boshayallersmile

X