Kanka gel konuşalım:)

canım benim sağol yemiş kadar oldum
bigün oda olur inş.
kızlar boğazım ağrıyo şişmese bari yutkunamıyorum off tam atlattım derken bişey çıkıyo neyse yatim bende iyigeceler

mehtap gözüm çok hasta bebeğim:a015:
iyiyim çok şükür
kedi şeyini görmüş misali olmasın, sana haber vereyim burdan dedim :kedi:
daha sonra anlatırım inşaallah Şeniz
öptüm kelebeğimi, fatomu aybikimi de Şeniz

mehtap gözüm çok hasta bebeğim:a015:
iyiyim çok şükür
kedi şeyini görmüş misali olmasın, sana haber vereyim burdan dedim :kedi:
daha sonra anlatırım inşaallah Şeniz
öptüm kelebeğimi, fatomu aybikimi de Şeniz

ayyy canım kıyamam sana çok geçmiş olsun a.s.
seni aradım iki kere sonunda eşin cevap veri mışıl mışıl uyuyomuşun :1hug:
sesini duysam rahatlıycam
bende çok hastayım boğazım iltihaplanmış çok halsizim tüm eklemlerim ağrıyo
uyumaya gideyim daha akşama misafirim var

nikoncuk geçmiş olsun bende seni öperem şapur şupur Şeniz
nereni gördün ne oldu kız hayırdır :bbo:
ayburum misafirlerden fırsat bulumıyosun demi geziyosunuzdur ohh

ayyy canım kıyamam sana çok geçmiş olsun a.s.
seni aradım iki kere sonunda eşin cevap veri mışıl mışıl uyuyomuşun :1hug:
sesini duysam rahatlıycam
bende çok hastayım boğazım iltihaplanmış çok halsizim tüm eklemlerim ağrıyo
uyumaya gideyim daha akşama misafirim var
çok geçmiş olsun ayburum
bu ne ya herkesler hasta:sinifsinif:
bende çok rahatsızım gece uykusu diye birşey kalmadımirmirmirmir
bence iskender yeme zamanı gelmiş ondan çok hastalanıyozsempatiksalakcinni
bu hafta değil de haftaya hepinizi bekliyorum boshayallersmile

sizede çok geçmiş olsun iskender yersen geçer sempatiksalakcinni
sizide beklerim.....

cokacimcoook cokacimcoook
gelirim valla çok severim iskenderi
bugünde sesim kısıldı yahu bi atlatamadık yaz geldi hastalandık olucak iş değil :nazar:
bu seferde ben mi topiğin ayağını kaydırdım ne herkeşler hasta oldu :roflol: :roflol:

bende gelimmi sempatiksalakcinni
anam sende bu zincirin bir parçasısın sen olmazsan zincir kopar sensiz kayramsız olmaz zati :emir_bebek:
cokacimcoook cokacimcoook
gelirim valla çok severim iskenderi
bugünde sesim kısıldı yahu bi atlatamadık yaz geldi hastalandık olucak iş değil :nazar:
bu seferde ben mi topiğin ayağını kaydırdım ne herkeşler hasta oldu :roflol: :roflol:

anam hiç sorma ablam geldi buraları sildi süpürdü :mymeka:
herkesler hasta olmuyor böyle, bizler mikroplara aşinayız temizlik yaramıyorsempatiksalakcinni
iyi kocaelinde oturuyorsun trene biner pendikte inersin en kolay sen gelirsin tek vesaitolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
anam sende bu zincirin bir parçasısın sen olmazsan zincir kopar sensiz kayramsız olmaz zati :emir_bebek:

anam hiç sorma ablam geldi buraları sildi süpürdü :mymeka:
herkesler hasta olmuyor böyle, bizler mikroplara aşinayız temizlik yaramıyorsempatiksalakcinni
iyi kocaelinde oturuyorsun trene biner pendikte inersin en kolay sen gelirsin tek vesaitolumunekankayizsmile

ben böyle kolay hastanmazdım
kız yedi bitirdi beni :ecrin_bebek:
pendiktemisin çok severim orayı hele sahilini
bayadır gelmedim ama :eek:

ne olsun bugun evdeyidm canım çıkmak istemedi.ayris uyudu bende bakıyorum öyle işte.sen ne yapıyorsun.senin sezeryanmı dogumun nerede oldu?benim kuzenimin eşi ordaki acıbademde yapmıştı.

evet sezaryan 9.aya kadar normal normal dedim ama ama son dakka golü attım ani kararla ben istedim normali
ben devlette yaptım doğumumu dr.um orda olduğu için

günaydın Kayınpeder rahmetli oldu mafoldumben eşim yozgata gitti ne zamn gelir belli değil moralim çok bozuk...ıyiler hiç bi zaman yaşamaz zaten... Her tarafını kanser sarmıştı bizlerden uzak...

Benim en çok etkilendiğim Kayra dün bi anda DE-DE dedi şok oldum nerden çıktı bu diye meğer dedesi o saatlerde hakkın rahmetine kavuşmuş yavruma ayan olmuş çok duygulandım....daha da demiyor dede bi dedemiz vardı oda gitti kuzularımın dedesi yok :gitme:

günaydın Kayınpeder rahmetli oldu mafoldumben eşim yozgata gitti ne zamn gelir belli değil moralim çok bozuk...İyiler hiç bi zaman yaşamaz zaten... Her tarafını kanser sarmıştı bizlerden uzak...

Benim en çok etkilendiğim Kayra dün bi anda DE-DE dedi şok oldum nerden çıktı bu diye meğer dedesi o saatlerde hakkın rahmetine kavuşmuş yavruma ayan olmuş çok duygulandım....daha da demiyor dede bi dedemiz vardı oda gitti kuzularımın dedesi yok :gitme:

Allah rahmet eylesin canım
evet iyiler fazla yaşamıyo ama takdiri ilahı mekanı cennet olsun inş.:Saruboceq:
kayra'da hissetdi demek melek onlar herşeyin farkındalar :emir_bebek:

X