- 9 Ocak 2009
- 4.201
- 0
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
- #1.521
mehtap gözüm çok hasta bebeğim:a015:
iyiyim çok şükür
kedi şeyini görmüş misali olmasın, sana haber vereyim burdan dedim :kedi:
daha sonra anlatırım inşaallah Şeniz
öptüm kelebeğimi, fatomu aybikimi de Şeniz
çok geçmiş olsun ayburumayyy canım kıyamam sana çok geçmiş olsun a.s.
seni aradım iki kere sonunda eşin cevap veri mışıl mışıl uyuyomuşun :1hug:
sesini duysam rahatlıycam
bende çok hastayım boğazım iltihaplanmış çok halsizim tüm eklemlerim ağrıyo
uyumaya gideyim daha akşama misafirim var
canım benim sağol yemiş kadar oldum
bigün oda olur inş.
kızlar boğazım ağrıyo şişmese bari yutkunamıyorum off tam atlattım derken bişey çıkıyo neyse yatim bende iyigeceler
sizede çok geçmiş olsun iskender yersen geçer sempatiksalakcinni
sizide beklerim.....
anam sende bu zincirin bir parçasısın sen olmazsan zincir kopar sensiz kayramsız olmaz zatibende gelimmi sempatiksalakcinni
cokacimcoook cokacimcoook
gelirim valla çok severim iskenderi
bugünde sesim kısıldı yahu bi atlatamadık yaz geldi hastalandık olucak iş değil
bu seferde ben mi topiğin ayağını kaydırdım ne herkeşler hasta oldu :roflol: :roflol:
anam sende bu zincirin bir parçasısın sen olmazsan zincir kopar sensiz kayramsız olmaz zati
anam hiç sorma ablam geldi buraları sildi süpürdü :mymeka:
herkesler hasta olmuyor böyle, bizler mikroplara aşinayız temizlik yaramıyorsempatiksalakcinni
iyi kocaelinde oturuyorsun trene biner pendikte inersin en kolay sen gelirsin tek vesaitolumunekankayizsmile
anam sende bu zincirin bir parçasısın sen olmazsan zincir kopar sensiz kayramsız olmaz zati
günaydın Kayınpeder rahmetli oldu mafoldumben eşim yozgata gitti ne zamn gelir belli değil moralim çok bozuk...İyiler hiç bi zaman yaşamaz zaten... Her tarafını kanser sarmıştı bizlerden uzak...
Benim en çok etkilendiğim Kayra dün bi anda DE-DE dedi şok oldum nerden çıktı bu diye meğer dedesi o saatlerde hakkın rahmetine kavuşmuş yavruma ayan olmuş çok duygulandım....daha da demiyor dede bi dedemiz vardı oda gitti kuzularımın dedesi yok :gitme: