- 27 Kasım 2007
- 5.279
- 10
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
canımsın hoşbuldum ıyım bebek hazırlıgı yapıyom..ayy karimmmm hogeldin tatlim
nabersin ne var ne yok?
deldım evet:kedi:oooo bgn topic şenlenmiş yahu zemuszemus
karda aramıza katılmış olumunekankayizsmile
nikonum çocukluk fotoların çok şeker hele ilkine bayıldım koysana sende yaaaaaa gözlere bak maşşallahtam sıkımlıkmışın bu arada babanda rahtsızmış geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin:Saruboceq:
aybik ne duruyon pc başında kaldı 28 gün keyfini çıkar tatilin
deldım evet:kedi:
bunlarda senın ıcına.s.a.s.a.s.
temedır canım benımmkaydirigubbakcemile5ohh hoşgeldin canım demek sen pasta yapıyon hııııı bunu bi ara deneyelim aybik gelince hele bi yaz gelsin ortaköyde kumpir ve waffle yemeyi özledim hattaböyle giderse ben yazı beklemiycem
temedır canım benımmkaydirigubbakcemile5
yaza ne gerek canım cumartesı ortakoyde ıdım karın altında super ıdı ortambilmiyorumkismile
bence her mevsım ayrı guzellıgı var muhakkak gıtmelısın hemencıcıkkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rehın kaldım aslında ama kurtarıldım son andakaydirigubbakcemile3abbooo cumartesimi hani şu herkesciklerin eve kapandığı eşimin bile işe gi,demediği gün sen taaa ortaköylerdesin çılgınsın sen yaaaa :lepi:
ne kadar şık bayanlarsınız
resimlerinize baktım gözlerimi alamadım
maşallah...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rehın kaldım aslında ama kurtarıldım son andakaydirigubbakcemile3
cılgınlıkdan zıyade hayatı zevk almak ıcın yasıycam dedım amma dondum bırazcık kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3suphen olmasın buna kaydirigubbakcemile3helal sana yaaaaalkisalkisalkis bekarlığın tadını çıkar