Kanka gel konuşalım:)

hadi git oynasın saçınlar gerisini tahmin edeyim ben hahahahahahahah...iyi geceler kuşum bende giderim birazdan saçımımı okşar bilemem ayyyyy hihihihihihihih

nikon nbr tatlım

hadi git oynasın saçınlar gerisini tahmin edeyim ben hahahahahahahah...iyi geceler kuşum bende giderim birazdan saçımımı okşar bilemem ayyyyy hihihihihihihih

nikon nbr tatlım

sağol canım iyi olmana sevindim a.s.
valla ben de bilemem, saçı kuruyana kadar gelir mi bilemem gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5

dimi ama ben face hesabımı dondurdum gerekli açıklamayı profilimde yazdım umarım sizde duyarlı olursunuz...
tabi profilim gözüküyorsa...Allaha peygambere küfür hakaret içeren gruplar kapatılmıyormuş bizde facebooka sesimizi duyurmak için 10-13 nisan arası hesabımızı dondurup neden belirtme yerinede bunu yazıyoruz

Insult To The Prophet of God And The Close The GROUP AND PAGE!

hadi iyi geceler..

bi firmayı aradım 350 lira dedi ev temizliğine:bbo:

bilseydim benim bugün gelen temizlikçiyi sana yollardım
miss gibi her yeri tertemiz yaptı bugüne kadar gelen temizlikçilerin içinde en temiziydi
hatta ben temizlikçi almaya tövbe etmiştim bir arkadaş çok methetti de niyetlendim meth ettiği kadar da varmış
ihtiyacınız olursa yönlendirebilirim haberiniz olsun

vauv demek deterjan ve yemek dahil 130tl
ben beğendim umarım sonuç da güzel olur alkisalkisalkis

yılmadın rakamı 350den baya düşürdün, bundan gerisi can sağlığı

tatlışım abi seninle ne kadar gurur duysa azdır :1closedeyes:
biz olmasak bu erkekler hiçbişi yapamaz :umursamaz:
yüzümüzü kara çıkartmadığın için, seninle gurur duymamın ifadesi olarak bu anlamlı resmi sana hedaye ediyorum

şeyma bu şeklin pek faydası olucanı sanmıyorum onun yerine örgütleşip sürekli msj atmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum
nikon kız nerden de buluosun böle resimleri annamış değilim çok güldüm çok

nikonum nerden buldun fotoyu yaa bayıldım gülmekten ezemiz baya denge unsuru olmuş tıpkı benim gibiboshayallersmile
herşey dahil dediler ama kadına sabah kahvaltı ben aldım birazdanda öğlen yemeği götürcem kandırıkçılar ne olucak bide deterjan aldım yine 4 sefer eve gittim geldim ama yok öyle yağma fiyatı düşürcemalsanaalsanasmile diycem adama 120 vercem normal 80 liraya gelen kadınlarla aynı anlayacağınız yine kazıklandım offfff
ohaoldumsmile

ahh ne iyi olurdu papatyam iyide bu yakaya geliyomuymuş

kız sen temizlikçi diye neslimden mi bahsediyon bakim klava:
kızı 1 haftalığına gönderdik bütün evi temizlettin galiba:mymeka:
çıbık gönder kardeşimi, benim canım sıkılıyo burda kaydirigubbakcemile özledim Şeniz

:roflol::roflol::roflol:
çok mu biğendin aklinialirimsmile

kurnazlık yaptılar demekohaoldumsmile
iyi yaparsın kuzum inşaallah kabul ederler alsanaalsanasmile

şeyma, benim facele hiç alakam yok nerdeyse sempatiksalakcinni

kelebek, nerdesin valiz mi hazırlıyorsun olumunekankayizsmile

kate, Aybuş taşınsın hele seninle ancak ilgileniraklinialirimsmile

sen hiç konuşma:mymeka:
sana Alyadan iyi bir haber ver dedik di mi :kedi:
burda oklava bol biliyosun klava:

kaka tahlili verdik bugün ishal devam hatta dün arttı dün 3 kere bezi taştı sesi duyar duymaz açıyorum ama ıhh yetişmek ne mümkün
ama size ihi bi haberrrrrrr 2 gündür hiç kusmadı elh-maşallah diyn heelmaz:

nikonum cicim o foto ne güldürdü benisırnaşık şeyrabbimde seni güldürsün yurdum insanı böle bişey iştekaydirigubbakcemile3 bem biliyon cumadan pazara kadar annannişte oluyoz hafta sonunada plan yaparım evde durmam pek pc gecemıyorum aksamları ancek

ayburum bu temizlikciler cin gibi elini versen kolunu kaptırıyon üstelik onlrdan snrda ev kackez timisleniyo bastan savuyolar basında durcen şeker:1ninca:

ahh ne iyi olurdu papatyam iyide bu yakaya geliyomuymuş
yol parasını verirsen geliyormuş fiatı da 80 tl ama süper temizliyor fare gibi temizlemediği delik bırakmadı

bacım onuda yordum bilmiyorumkismile ama bahsettiğim temizlikçi o değil

hatırladım bizimkiler gittimi elcaya haberin varmı diye sorcaktım :)
güzelliğini yaradana kurban olduğum şifasını da versin dilerim ki :Saruboceq:
maşallah subhanallah kuzuma opuyorumnanaktan

Aybişim roseangel beni hiç tanımıyo ben cafelatteyle anlaştım sadece. o da pazartesi gidecek bir sorun olmazsa.
az önce makkaş topikinden baktım, rose angel de bu pazartesi gidiyormuş sanırım. çünkü cafelatte arkadaşa, ben de gidicem pazartesi demiş başka da bişi bilmiyom bacım olumunekankayizsmile

sırnaşık şey
tamam kelebeğim şimdi daha iyi kavradım; aftasonları anniştesin ve geziyosun ok kaydirigubbakcemile5

yol parasını verirsen geliyormuş fiatı da 80 tl ama süper temizliyor fare gibi temizlemediği delik bırakmadı

bacım onuda yordum bilmiyorumkismile ama bahsettiğim temizlikçi o değil
kuzuma bi ben kıyamıyom zati :gitme:
o sana yardım ediyo sen bana, yaşasın bacılar kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

yarın kardeşim sınava girecek sizden dualarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun
Allah zihin açıklığı versin kardeşine canım, başarılar dilerim :Saruboceq:

kızlar bakın yeni bir smila buldum
adını KG9-cemile koydum delikafadulden

nikondan merkeze nikondan merkeze.
Aybuş gacısı rahatça evine taşındı, yerleşiyor.
interneti daha bağlanmamış sanırsam. tamam

:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…