- 25 Ağustos 2008
- 3.408
- 0
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
hadi git oynasın saçınlar gerisini tahmin edeyim ben hahahahahahahah...iyi geceler kuşum bende giderim birazdan saçımımı okşar bilemem ayyyyy hihihihihihihih
nikon nbr tatlım
bi firmayı aradım 350 lira dedi ev temizliğine:bbo:
vauv demek deterjan ve yemek dahil 130tlbi firmayı aradım tek kişi gelcek deterjan ve yemek dahil 130 lira iş bitmedende çıkmıyacak ohh sonunda ayarladım
neyse ben şimdi kalkayım pc başından bi ton iş beni bekliyo allaha emanet olun
nikonum bu arada sorma beleşe çalışıyoz hemde ne çalışmak
bilseydim benim bugün gelen temizlikçiyi sana yollardım
miss gibi her yeri tertemiz yaptı bugüne kadar gelen temizlikçilerin içinde en temiziydi
hatta ben temizlikçi almaya tövbe etmiştim bir arkadaş çok methetti de niyetlendim meth ettiği kadar da varmış
ihtiyacınız olursa yönlendirebilirim haberiniz olsun
kız sen temizlikçi diye neslimden mi bahsediyon bakimbilseydim benim bugün gelen temizlikçiyi sana yollardım
miss gibi her yeri tertemiz yaptı bugüne kadar gelen temizlikçilerin içinde en temiziydi
hatta ben temizlikçi almaya tövbe etmiştim bir arkadaş çok methetti de niyetlendim meth ettiği kadar da varmış
ihtiyacınız olursa yönlendirebilirim haberiniz olsun
:roflol::roflol::roflol:nikonum nerden buldun fotoyu yaa bayıldım gülmekten ezemiz baya denge unsuru olmuş tıpkı benim gibiboshayallersmile
herşey dahil dediler ama kadına sabah kahvaltı ben aldım birazdanda öğlen yemeği götürcem kandırıkçılar ne olucak bide deterjan aldım yine 4 sefer eve gittim geldim ama yok öyle yağma fiyatı düşürcemalsanaalsanasmile diycem adama 120 vercem normal 80 liraya gelen kadınlarla aynı anlayacağınız yine kazıklandım offfffohaoldumsmile
şeyma bu şeklin pek faydası olucanı sanmıyorum onun yerine örgütleşip sürekli msj atmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum
nikon kız nerden de buluosun böle resimleri annamış değilim çok güldüm çok
yol parasını verirsen geliyormuş fiatı da 80 tl ama süper temizliyor fare gibi temizlemediği delik bırakmadıahh ne iyi olurdu papatyam iyide bu yakaya geliyomuymuş
kız sen temizlikçi diye neslimden mi bahsediyon bakimklava:
kızı 1 haftalığına gönderdik bütün evi temizlettin galiba:mymeka:
çıbık gönder kardeşimi, benim canım sıkılıyo burda kaydirigubbakcemile özledim Şeniz
kaka tahlili verdik bugün ishal devam hatta dün arttı dün 3 kere bezi taştı sesi duyar duymaz açıyorum ama ıhh yetişmek ne mümkün
ama size ihi bi haberrrrrrr 2 gündür hiç kusmadı elh-maşallah diyn heelmaz:
güzelliğini yaradana kurban olduğum şifasını da versin dilerim ki :Saruboceq:hatırladım bizimkiler gittimi elcaya haberin varmı diye sorcaktım :)
sırnaşık şeynikonum cicim o foto ne güldürdü benisırnaşık şeyrabbimde seni güldürsün yurdum insanı böle bişey iştekaydirigubbakcemile3 bem biliyon cumadan pazara kadar annannişte oluyoz hafta sonunada plan yaparım evde durmam pek pc gecemıyorum aksamları ancek
ayburum bu temizlikciler cin gibi elini versen kolunu kaptırıyon üstelik onlrdan snrda ev kackez timisleniyo bastan savuyolar basında durcen şeker:1ninca:
kuzuma bi ben kıyamıyom zati :gitme:yol parasını verirsen geliyormuş fiatı da 80 tl ama süper temizliyor fare gibi temizlemediği delik bırakmadı
bacım onuda yordum bilmiyorumkismile ama bahsettiğim temizlikçi o değil
Allah zihin açıklığı versin kardeşine canım, başarılar dilerim :Saruboceq:yarın kardeşim sınava girecek sizden dualarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun