Kanka gel konuşalım:)

[B]kate komşum yerleştim sayılır buluşalım yaaaa nezaman sana uyarsa bu arada yine zayıflamışın efferin darısı başımabayanssulusmile
kelebeğim hemşom kaç gündür ne tv ne internet vardı iyide oldu işlerimi yaptım yoksa kk başından ayrılamazdımkaydirigubbakcemile3
aybiğim kankam hayırlı olsun alyamın cici odası bi ara odasını görmeye gelirik artık
nikonummmm sen görmeyeli baya bi zayıflamışın gııııkaydirigubbakcemile3 resmen kemiklerin görünüyo naptın kendine kahve için teşekkürler:lepi:
şeymam yaaaa koyma şu kayranın fotolarını nazar değcek allah korusun çok tatlı maşşallah [/B]

nikonnn:umursamaz: sen yeşil yanıyon gelmeyon burayaalsanaalsanasmile

oooo nikonum cancanım makkaş topiğindedir
hee bu arada ben makkaşın ne olduğunu anlayamamıştım bi topic adı sanıyodum sempatiksalakcinnigeçen aybiğe dedimki nikon makkaş elca diyo amma aybikte dediki makyaja makkaş diyo anlıyacağın benim jeton yine köşeli oldu
sempatiksalakcinni

:

:

sen dur dur nikonum yasakkelime ilk önce hemşoma ben kıtlamalı bi cay vericim :jeyyarndan sra kayfe kefi yapsın şekerim

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

nikonnn:umursamaz: sen yeşil yanıyon gelmeyon burayaalsanaalsanasmile
sus bakem:mymeka: ben kaç gündür burdayam şimdi döküldünüz:1closedeyes::dilcikar:

niye kismecikler gelmemiş
kızlar bu gece çanakkale yolcusuyum belediye götürüyo cumartesi gece gidip pazar gecesi döncez bu yorgunluğa iyi gelir

niye kismecikler gelmemiş
kızlar bu gece çanakkale yolcusuyum belediye götürüyo cumartesi gece gidip pazar gecesi döncez bu yorgunluğa iyi gelir
turkbayragi

kızceler nerdesinizzz bilmiyorumkismile

İzmirde oldukça sıcak bir gündü bugün yazın geldigi iyice belli oldusempatiksalakcinni
oh ne güzel
ben de iyice kendimi eve kapattım yavaş yavaş akayım ortamlara

teşekkürler kızlar
babası ancak fırsat buldu odayı kuruyor şimdi:)
katecim inş tanışmak nasip olur
kız hangisini aldın hayırlı olsun kızıma ve annişine delikafadulden
foto istiyos :umursamaz:
o pembiş pembiş mama sandalyesi de ne ciciydi kuzumun
gülü gülü mamalar yesin, uyusun da büyüsün kelebeğim opuyorumnanaktan

selam hanımlar..anca geldim sinemadaydık bugün keremle..Bira zalışveriş yaptım jokerde oğluşuma ayakkabı vede bi oyuncak aldım...o kadar mağaza gezdim ama kendime bişeycik bulamadım..

Aybik zarada trenç kot gördüm bej ve uçuk pembe aradım seni açmadın 3-4 tane vardı alayımmı diyecektim 50 tlydi..gidersen bakarsın çok beyndim çokkk kayrayı bıraktım alya kızım için baktım...kayrayada bi gömlek beyendim LCW dan unuttum almayı :)))))) çok spordu...neyse kısmet değilmiş...meydan dakinden alırım artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…