Kanka gel konuşalım:)

gamyoncuiremsu
ahh inş ogünler bi gelsin boshayallersmile birdaha taşınmak istemiyorum eşyalrın dökülmeside cabası şincik hiç bir eşyam yok kalmadı bıraktım onları bende dekorasyonlara bakıyorum fikir ediniyorum nasıl bir ev dizayn edebilirim diye sade tercihim bakalım kısmetkaydirigubbakcemile2
nikonum ev taşımak ve valiz hazırlamaktan oggg geldikafamçokkarıştı
sen bu hafta kimde konaklıyon gülünnü:eek:
ah ben de evimi dizayn dekor etmek isterdim valla boshayallersmile

kate rejimde etiketini kim yazmış acep? kaydirigubbakcemile3
Aybuş kuzusundan şüpheleniyorumşutarafagitti sırnaşık şey

evet tatlım gucci
tamam canım kaydirigubbakcemile5
Alya nasıl şimdilerde, bize iyi haberler ver opuyorumnanaktan

slm kızlar off çok yorgunum yaa pazar ev taşıncak boya işi bitti sabahtan beri evi temizlemek için kadın arıyorum bulamıyorum herkes doluymuş yaa ne yapıcam ben yarına bulmam lazım en iyisi ben internetten bulayım vardır belki

sormayın yaaa şimdi bi firma daha geldi götürdüm eve baktılar 200 liradan bi kuruş aşağı inmiyolar kocikte kabul etmiyo haklı olarak hangi kadını aradıysam dolu bi gerçekte var 1 kişi hayatta bitiremez çok cam var bu evi 1 kadın temizledi sadece mutfak ve banyoları yapabildi yarısını biz temizledik
bgn şu temizlik işinden kolide yapamadım

bi firmayı aradım tek kişi gelcek deterjan ve yemek dahil 130 lira iş bitmedende çıkmıyacak ohh sonunda ayarladım
neyse ben şimdi kalkayım pc başından bi ton iş beni bekliyo allaha emanet olun
nikonum bu arada sorma beleşe çalışıyoz hemde ne çalışmak

he iyi dedin valla olmamı eee adam beni görmese özlüyor dayanammış olsa gerek hihihi
babasını traş etmiş abisinde araba varmış getirmiş kim kalkım saay 7 de bidaha ordan dükkana gitcekmişte miş miş mişte miş

yeni geldim 2 lafın belini kıramadık ama ben bayadır burdayım
senden önce geldim kocik alyayı uyuttu hadi yanıma gel saçınla oynim dedi
ben bu teklfie asla hayır diyemiyeceğimden iyi geceler diyorum
koskoca bi öpücük konduruyorum yanacıklarına
kankalarıma topyekün hayırlı geceler
Rabbim sen muhabbetimizi daim kıl..

blackeye5.gif

mor çatı :1ninca:

X