Kanka gel konuşalım:)

ben tlf daki arkadaşınım dimi
eşimde seni çekilişten hediye yollayan diye biliyo
:lepi:

ay ne güzel anlatmıssın yahuu nikonum delikafadulden

ben hangiyim kıssssbilmiyorumkismile

kızlar burayı boşladı alsanaalsanasmile

sorma kelebeğim yaaaa ben öyle yoğunumki bu aralar tek başıma evi toparlamaya çalışıyorum o yüzden giremiyorum taşındıktan sonrada ne zaman interneti bağlatırım allah kerim

ben tlf daki arkadaşınım dimi
eşimde seni çekilişten hediye yollayan diye biliyo
:lepi:bravo ne çıbık annadın kız aklinialirimsmile
mor çatıyı bile bu kadar çıbık annamadın

ay ne güzel anlatmıssın yahuu nikonum delikafadulden

ben hangiyim kıssssbilmiyorumkismile

kızlar burayı boşladı alsanaalsanasmile
kız senin kocan kaleci değil mi delikafadulden
eşime gösterdim arkadaşımın eşi futbolcu heralde dedim
kaleci kıyafeti o dedi :sm_confused:

Aybiki aradım geçmiş olsun demek için, sesi çok kötü geliyordu :gitme:
çok tedirgin olmuş :sinifsinif:
umarım hayırlısıyla şifa bulur Alya, ciddi bir şeyi çıkmaz inşaallah :Saruboceq:

şeyma da facede de.niz bay.kalın türbanlı fotolarını yayınlayıp gülüyo :roflol::roflol::roflol:
resim aklıma geldikçe kopuyorum valla sırnaşık şey

sende ne var ne yok annat bakalım :hulya:

Son düzenleme:
benim komşum olan iki oğlu olan arkadaşım

Bu benmi oluyorum naniknanik

Herkese selam fırsatım pek olmuyor okuyup çıkıyorum...nıkon napım ş..rrffsiz çok güzel olmuş :)))) hahahahahhahahhahahh

Bu aradaq aybıkım alyam nasıl yaa ne ben arayabılıyorum nede sen 500 kr şluk kontorum kalmış ne oluyosa..msj bıle atamıyorum...şeyda aramış senı hala sonuçları vermemişler ne biçim bişeydir bu ya rotaysa bu kasar bekletmenın ne kadar buyuk tehlikesi var tahlıl dediğin en geç 1 güne çıkar ki bu acil bişey 1 saate çıkması lazım günlerdir beklıyosunuz ya başka yere gtsenıze allah korusun rotaysa 3 -4 gündür teşhis konmadı offfffffffffff

Son düzenleme:

:lepi: sırnaşık şey
komşi nasıl da kendini biliyon ha aklinialirimsmile
bak resim gene geldi aklıma :roflol::roflol:
tebrik etmek lazım, tesettüre riayet etmiş
bizim topiklere davet etmek lazım, sayın bay.kal eşarbını çok beğendimaklinialirimsmile markası ne, ayrıntılı foto istiyos delikafadulden sırnaşık şey

doktorlara inansak bir türlü, inanmasak bir türlü :umursamaz:
öyle ya rota ise bu kadar beklemek niyelmaz:
bi de sanki devlet hastenesi, gün veriyorlar.
prosedürü bilemem ama kandaki teşhis 96 saat sürer mi klava:
inşaallah ciddi bir şey çıkmaz:Saruboceq:
daha fazla kazanmak, prim almak için oyalıyorlardır en azından umarım
doktor olan bir arkadaşım doktorların prim için neler yaptıklarını anlatmıştı da ohaoldumsmile

burda en son at.las hastanesine acile götürdüm çocuğumu
orda çalışanlardan bazıları sonra komşu olarak taşındı bana
onlara anlattım orda yaşadıklarımı bana doğru düşünmüşsün dediler, neler itiraf ettiler ohaoldumsmile
Allah onları da kendi gibi doktorların eline düşürsün ne diyeyim:bbo:

Son düzenleme:
merhaba kızlar 2gündür gene hastaneye taşınıyoruz of alya gene çığlıklar atarak uyanıyor sonra saatlerce kıvranıyor
kusma hala tam gazmafoldumben
rota diyemeyiz ama net bi açıklama da yapamam kültür testi aşırı düşük çıkıyor öyle çıkmaması lazım bukadar düşük mümkün değil diyip duruyo şimdi antibiyotiğe başladığı için kültür ancak 10 gün sonrasına verilecek bugün kaka yaparsa onu yetiştircez hastaneye bukadar ishal ilacına akrşı hala düzelmemesi anormal dedi
bide kuzum ilaçlara alejik reaksyon göstermeye başladı of anam offf

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin :Saruboceq:

Geçen sene benim oğlumda bu şekilde hastalanmıştı hem ishal hem kusma çok kötü olur bilirim

1 gece hastanede yatmıştık serum filan vermişlerdi sabaha kadar oğluma çok çok geçmiş olsun.

inşallah sonuçlarınız temiz çıkar :Saruboceq:

Aybikem, hastaneye yatsa daha mı iyi olur acaba bilmiyorumkismile
seni rahatlatmak istiyorum ama dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden :Saruboceq:
iyi bir haber ve gelişme olursa mutlaka bildir canım...

olmaz nikonum hastaneler Türkiyede daha çok hasta ediyor insanı
bu arada özledim senii:asigim:
haklısın canım, hele de kendi evinde daha rahat bakıyor insan
ama bir serum takarlar, müşahade altında olur en azından :çok üzgünüm:
ben de özledim ama insan onu bile söylemeye çekiniyo artık Şeniz
herkese söylemek serbest nikoncana yasak :sm_confused:

evet herşey sana yassah kötükedihüso

kız nikon bide alay eder gibi 21 mart fazlalıklara elveda yazmışın kızım foto da görmesem dicemki bu kız çoook kilolu

ama sıfır kilo fazlalığın var anacım kaydirigubbakcemile3

yok şeker benimki gol atandansempatiksalakcinni

nikon fazlalıklara elveda deyince bende evde timislik varda ondan atılacaklara elveda sandımsırnaşık şey

ah bu cocuklar akılmı bıraktı bende yahukafamçokkarıştı

aybike benim oglumda aynı seylerı yasamıstık kusmaya pek cozum bulamıyolar ilaçlarda tetikliyo sanırım inş en kısa sürede iyileşirÇok üzgünüm çoook

kız nikon bide alay eder gibi 21 mart fazlalıklara elveda yazmışın kızım foto da görmesem dicemki bu kız çoook kilolu

ama sıfır kilo fazlalığın var anacım kaydirigubbakcemile3
Şeniz yok kız sana öyle geliyo aklinialirimsmile
bak inşaallah sen hedefine yaklaş, yine beğenmiyoruz
hep kendimizle uğraşıyoruz :umursamaz:

yok şeker benimki gol atandansempatiksalakcinni
abiye başarılar o zaman :hooray:
hangi takım diycem ama fazla özele girmek istemiyorum :1rolleyes:
benimki maçla hiç alakalı olmayan koca
rezil etti beni :mymeka: kaydirigubbakcemile3

evdeki fazlalıkları atarken forma giriyorumdur ne malum :1rolleyes:sempatiksalakcinni
bugün bi arkadaşım daha öyle sandı, evde tadilat mı var dedi olumunekankayizsmile

di mi kelebeğim, benim de başıma geldi ve çevremde de çok varmış başıma gelince öğrenmiştim. hatta alt komşum hastanede biyolojist, onun da 40lık bebeği fışkırarak kusuyor. ona dedim benim oğlumu hatırladım 4 aylıkken böyle olmuştu diye. o da; aynen öyle oluyor normal bir durum ama bizde erken başladı, reflü bu dedi. bir dönem geçiriyorlarmış. ben de ümitle Alyanın böyle bir dönem geçirdiğini düşünmek istiyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…