- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
Aybuşum sağol Şeniz kkda aktif olduğum günden beri bana hep içten oldun olumunekankayizsmile
eşim de alışmaya başladı artık, kkdaki arkadaşlarımı söyle tanıyor
tlf.daki arkadaşım
onun komşusu arkadaşım
evine gittiğim arkadaşım
benim komşum olan iki oğlu olan arkadaşım
güzel takıları yapan arkadaşım
eşi kaleci olan arkadaşım
meslektaşı olan arkadaşım
kardeşim papatyanil arkadaşımdelikafadulden
bir tane daha var ama tanımıyo, kendisi gizemli şirinemzemuszemus
hele bi tane daha var tam gizemli bağyan, gizemi seviyoo:jeyyar:
var ya Alyanın durumundan hiç haberim yoktubilmiyorumkismile
Aybike, kelebek demese hiç haberim olmayacak, şu kkda yeni açılan topikleri bir türlü keşfetmesini öğrenemedimkaydirigubbakcemile3 kim gezentiyse onun profilinden keşfediyorum halaaklinialirimsmile
bi arıyim bakalım, sorma benim de ilk oğluşumun başına aynı şeyler gelmiştimafoldumben
ay ne güzel anlatmıssın yahuu nikonum delikafadulden
ben hangiyim kıssssbilmiyorumkismile
kızlar burayı boşladı alsanaalsanasmile
:lepi:bravo ne çıbık annadın kız aklinialirimsmileben tlf daki arkadaşınım dimi
eşimde seni çekilişten hediye yollayan diye biliyo:lepi:
:lepi:ay ne güzel anlatmıssın yahuu nikonum delikafadulden
ben hangiyim kıssssbilmiyorumkismile
kızlar burayı boşladı alsanaalsanasmile
benim komşum olan iki oğlu olan arkadaşım
Bu benmi oluyorum naniknanik
Herkese selam fırsatım pek olmuyor okuyup çıkıyorum...nıkon napım ş..rrffsiz çok güzel olmuş :)))) hahahahahhahahhahahh
Bu aradaq aybıkım alyam nasıl yaa ne ben arayabılıyorum nede sen500 kr şluk kontorum kalmış ne oluyosa..msj bıle atamıyorum...şeyda aramış senı hala sonuçları vermemişler ne biçim bişeydir bu ya rotaysa bu kasar bekletmenın ne kadar buyuk tehlikesi var tahlıl dediğin en geç 1 güne çıkar ki bu acil bişey 1 saate çıkması lazım günlerdir beklıyosunuz ya başka yere gtsenıze allah korusun rotaysa 3 -4 gündür teşhis konmadı offfffffffffff
merhaba kızlar 2gündür gene hastaneye taşınıyoruz of alya gene çığlıklar atarak uyanıyor sonra saatlerce kıvranıyor
kusma hala tam gazmafoldumben
rota diyemeyiz ama net bi açıklama da yapamam kültür testi aşırı düşük çıkıyor öyle çıkmaması lazım bukadar düşük mümkün değil diyip duruyo şimdi antibiyotiğe başladığı için kültür ancak 10 gün sonrasına verilecek bugün kaka yaparsa onu yetiştircez hastaneye bukadar ishal ilacına akrşı hala düzelmemesi anormal dedi
bide kuzum ilaçlara alejik reaksyon göstermeye başladı of anam offf
Aybikem, hastaneye yatsa daha mı iyi olur acaba bilmiyorumkismilemerhaba kızlar 2gündür gene hastaneye taşınıyoruz of alya gene çığlıklar atarak uyanıyor sonra saatlerce kıvranıyor
kusma hala tam gazmafoldumben
rota diyemeyiz ama net bi açıklama da yapamam kültür testi aşırı düşük çıkıyor öyle çıkmaması lazım bukadar düşük mümkün değil diyip duruyo şimdi antibiyotiğe başladığı için kültür ancak 10 gün sonrasına verilecek bugün kaka yaparsa onu yetiştircez hastaneye bukadar ishal ilacına akrşı hala düzelmemesi anormal dedi
bide kuzum ilaçlara alejik reaksyon göstermeye başladı of anam offf
haklısın canım, hele de kendi evinde daha rahat bakıyor insanolmaz nikonum hastaneler Türkiyede daha çok hasta ediyor insanı
bu arada özledim senii:asigim:
haklısın canım, hele de kendi evinde daha rahat bakıyor insan
ama bir serum takarlar, müşahade altında olur en azından :çok üzgünüm:
ben de özledim ama insan onu bile söylemeye çekiniyo artık Şeniz
herkese söylemek serbest nikoncana yasak :sm_confused:
evet herşey sana yassah kötükedihüso
sana da söylemek yassah mı naniknanik
:lepi:bravo ne çıbık annadın kız aklinialirimsmile
mor çatıyı bile bu kadar çıbık annamadın
:lepi:
kız senin kocan kaleci değil mi delikafadulden
eşime gösterdim arkadaşımın eşi futbolcu heralde dedim
kaleci kıyafeti o dedi :sm_confused:
Aybiki aradım geçmiş olsun demek için, sesi çok kötü geliyordu :gitme:
çok tedirgin olmuş :sinifsinif:
umarım hayırlısıyla şifa bulur Alya, ciddi bir şeyi çıkmaz inşaallah :Saruboceq:
şeyma da facede de.niz bay.kalın türbanlı fotolarını yayınlayıp gülüyo :roflol::roflol::roflol:
resim aklıma geldikçe kopuyorum valla sırnaşık şey
sende ne var ne yok annat bakalım:hulya:
Şeniz yok kız sana öyle geliyo aklinialirimsmilekız nikon bide alay eder gibi 21 mart fazlalıklara elveda yazmışın kızım foto da görmesem dicemki bu kız çoook kilolu
ama sıfır kilo fazlalığın var anacım kaydirigubbakcemile3
:lepi:yok şeker benimki gol atandansempatiksalakcinni
evdeki fazlalıkları atarken forma giriyorumdur ne malum :1rolleyes:sempatiksalakcinninikon fazlalıklara elveda deyince bende evde timislik varda ondan atılacaklara elveda sandımsırnaşık şey
ah bu cocuklar akılmı bıraktı bende yahukafamçokkarıştı
aybike benim oglumda aynı seylerı yasamıstık kusmaya pek cozum bulamıyolar ilaçlarda tetikliyo sanırım inş en kısa sürede iyileşirÇok üzgünüm çoook