- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
İP inceldiği yerden koptuğunda ya gidersiniz ya bir DÜĞÜMle devam dersiniz.artık İP'in en sağlam yeri bu DÜĞÜM dür ama tutmaya çalıştıkça ELİMİZİ en çok DÜĞÜM acıtır
şeymam kız daha bırak kiloyu gram bile vermedim:roflol::roflol:sağol mehtabım yaw...söz çok güsel...
nıkon kaç kılo verdın o dediğin yer nere kıss ben gıdem hihihihihi
ohh sonunda gelebildim eve ya kızlar dün gece neydim yaaa kafam gittiydi güya bgn 31 mart diye boynere gitcektim gerçi yine gittim bgn 4 ev gezdim ama beğenmedim şimdi belim çok ağrıyo yaa akşam kocikle bi eve daha bakmaya gitcez
sorma mehtap sen arayınca da bi heyecanlandım kiyeme beni nikonum sizde uyanamadınız gecenin o vakti ne hevesle meraklandınız neler var indirimde diye
ısmarlamaya gelince coleslawa ne dersin
sorma mehtap sen arayınca da bi heyecanlandım ki
acaba indirim var mı diyedelikafadulden
gözüme lancomeler falan geldi ama şok 1 nisanlaelaelaelaelae
bence 1 nisanın kendisi bize şaka yaptıkaydirigubbakcemile3
coleslawcokacimcoookkaydirigubbakcemile5:jeyyar:
bacım sen anlatırken çok komiktin hala aklımda erol abimin ne yaptığını gözümün önüne getirdikçe gülüyorumdelikafadulden seni böyle keyifli şeyler yaparken bilmek çok hoşuma gidiyo:asigim:kızlar kocişime 1 nisan şakasını yaptım sizede anlatmak istedim sempatiksalakcinni
bizim elemanı cepten aradım durumu anlattım dedim iş telefonuna sen bak
eleman iştelefonuna baktı ona dedim şimdi kocişime deki alış veriş merkezinden aradılar yenge alış veriş yapmış ödenmemiş borcu varmış 900 tl sempatiksalakcinni
ama sakın merkeze ödeme yapmaya yollama rezil olmasın beni aramasını söyle dedim sempatiksalakcinni
sonra eşime şaka yapıldı eşim hemen beni aradı böyle borcun var mı? dedi
bende; aaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ben o borcu unuttum nerdeyse 6-7 aylık borç var dedim
sonra bunun sesi bozuldu bende 1 nisan dedim sempatiksalakcinni bu da bana;
ne bir nisanı yaaaaaaaaa borç faiziyle 1 milyar olmuş dedi anlamadı ben hala 1 nisan diye tekrar edince çaktı davayı hemen keyiflendi tabi peşinden kıvırmaya başladı yemedim ben bu numarayı diye
mehtabım insanllah tez zamnda istedigin gibi bir ev bulursun canım ya ::Saruboceq: zordur bu işler ,
nikonum sen ne ettın heral daha yaglar vucutta ha gider gider opuyorumnanaktan
alyaduanın annesi sen nediyon yerimseniben
bende bu aralar yazlık kışlık ayrımı yapıyom oggg geldi artık hiç sevmiyorum bu işleri((
bende seni merak ediodum şeyma neler oldu anlatsana
bu arada bikaç foto eklede gözümüz şenlensin
mehtap çok komiktin bebem yha hehehe
bu arada maşallah diyn ben 56 kg ya düşmüşüm ohhhbayanssulusmile
ne şaka yapmışın kız adam kalpten gidermiş yoksam bravo valla :lepi:kızlar kocişime 1 nisan şakasını yaptım sizede anlatmak istedim sempatiksalakcinni
bizim elemanı cepten aradım durumu anlattım dedim iş telefonuna sen bak
eleman iştelefonuna baktı ona dedim şimdi kocişime deki alış veriş merkezinden aradılar yenge alış veriş yapmış ödenmemiş borcu varmış 900 tl sempatiksalakcinni
ama sakın merkeze ödeme yapmaya yollama rezil olmasın beni aramasını söyle dedim sempatiksalakcinni
sonra eşime şaka yapıldı eşim hemen beni aradı böyle borcun var mı? dedi
bende; aaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ben o borcu unuttum nerdeyse 6-7 aylık borç var dedim
sonra bunun sesi bozuldu bende 1 nisan dedim sempatiksalakcinni bu da bana;
ne bir nisanı yaaaaaaaaa borç faiziyle 1 milyar olmuş dedi anlamadı ben hala 1 nisan diye tekrar edince çaktı davayı hemen keyiflendi tabi peşinden kıvırmaya başladı yemedim ben bu numarayı diye