Kanka gel konuşalım:)

ahh bu cocuklar kolay büyümüyor nikonum , eskiler birsuru cocuk nasılda büyütmüşler heç anlamıyombilmiyorumkismile kzım pek hasta olan bi cocuk degildi ama oglum her pzartesi dr gidiyorduk o zmn trabzondaydık malum oranın havası nemli zatürre oldu .ahhh ahh neler cektim o sene resmen coktüm vallamafoldumben cocuk hasta olunca dünyam çoküyo benim eşimde pek olmuyodu evde yalnız her yere kosuyordum gece 2 lerde taksıye atlayım ıkısıyle hastanelerde dolasırdım :gitme: simdi çok şükür daha az hasta oluyor , oglumun bagışıklıgı düşük bir cocuk :bbo:neyse geçti cok şükür o günler şimdik en azından yalnız degilim ......

az önce okudum Alyada ro.ta vir.üsü çıkmamış çok şükür:Saruboceq:
haklısın kelebeğim çocukların neyle hasta olacağını bilmiyoruz
hasta olunca da insan hepten şaşırıyor
mesela benim çocuklarım eşimin memleketine her gidişte hasta oluyorlar
ne kadar sırtına terine vs.dikkat etsen de ne iyileşiyo ne bişi, bünye kaldıramıyor malesef
Rabbim daha beterinden korusun:Saruboceq:

inaallah canım :Saruboceq:
yeter ki Rabbim şifasız hastalık vermesin, daha beterinden korusun
yoksa hep hasta olarak, düşe kalka büyüyo kuzular

doğru söylüyorsun canım
biz de dün papatyamla onu konuştuk
abla yakın olsam valla gider mehtabın bütün kolilerini toparlardım diyo canım benim
hayırlısıyla şu kız da hasta olmadan taşınsaydı, çok kötü oldum :bbo:

kelebek gördüm senisempatiksalakcinni

e0pd9f.jpg
25rjp55.jpg

kızlar ben bu eşarpları çok beğendim
sizinle paylaşim dedimboshayallersmile

hmmm şekerim ne bunların markası..bayanssulusmile pek gözel yaz eşarbı ama ben bu ara eşarp limitimi doldurdum:umursamaz:
bunları gosterıpte aklımı çelme....

wuuu süpersin herdaim beklerim leptap da diodu kahve için geliym diye
yavrum uzak olmayaydı gider el atardık 1 elin nesi var 2 elin sesi var dimi şeker
sonrada gelir yorgunluk kaavemizi hüpletirdik

doğru söylüyorsun canım
biz de dün papatyamla onu konuştuk
abla yakın olsam valla gider mehtabın bütün kolilerini toparlardım diyo canım benim
hayırlısıyla şu kız da hasta olmadan taşınsaydı, çok kötü oldum :bbo:

oy oy oyyy sizler benimi düşünüyosunuz yaaaaa yerim sizi yercokacimcoook peşinede kahvemi içerim:içelim:
bgn çok yorucu bi gündü akşam abim geldi bana epey yardım etti ağır bütün eşyaları onunla koliledik çok hamarat bi abim varya maşşallah kociğin hiç faydası olmuyo yardım etsede beceremez zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nikonum papatyamda galiba yurt ziyaretine gidiyogeçen topicte adını gördüm ahh keşke bende gidebileydim şimdi gidemiyeceğime iki şey için üzülücem 1 papatyamı göremiycem 2 en çok yapmak istediğim ziyareti gerçekleşitiremiycem kısmet diyelim
kelebeğim güzel hemşom yazışmalarınızı okudum çok güldüm demek evdeki fazlalıklara elvedakaydirigubbakcemile3
kate komşummmmm bi rejime başladın bizi unuttun:eek:klava:neyapar ne eder hiç merak etmiyon
:eek:

kate komşummmmm bi rejime başladın bizi unuttun:eek:klava:neyapar ne eder hiç merak etmiyon
:eek:

kız hiç unutur muyum senin gibi birini? :1hug:

Ama bu hafta hep temizlikle geçti vaktim yarında misafirim var haşadım çıktı şu saate kadar

inan.

Keşke patrondan izin çıksada sana yardım edebilsem az çok anlıyosundur beni :kedi:

aman iyi ya
abinden Allah razı olsun sana yardım etmiş
internetten araştırdım ama çıkmayla ilgili değil de ağrıyla alakalı bahsediyorlar
elle tedavi falan da diyo malesef :gitme:

kardeşimin gideceğinden hiç haberim yok
halbuki dün buluşmuştuk, sölemesi ayıptır coleslaw ve kfc yaptıksempatiksalakcinni

eşarpları çok beğendim, bebek gibi eşarplar :CüvCüv:

kız hiç unutur muyum senin gibi birini? :1hug:

Ama bu hafta hep temizlikle geçti vaktim yarında misafirim var haşadım çıktı şu saate kadar

inan.

Keşke patrondan izin çıksada sana yardım edebilsem az çok anlıyosundur beni :kedi:

ahh o patronları bilirim bilmemmi misafir gelince baya iş çıkıyo zaten

aman iyi ya
abinden Allah razı olsun sana yardım etmiş
internetten araştırdım ama çıkmayla ilgili değil de ağrıyla alakalı bahsediyorlar
elle tedavi falan da diyo malesef :gitme:

kardeşimin gideceğinden hiç haberim yok
halbuki dün buluşmuştuk, sölemesi ayıptır coleslaw ve kfc yaptıksempatiksalakcinni

eşarpları çok beğendim, bebek gibi eşarplar :CüvCüv:

bensiz coleslaw haaaa alacağınız olsun
ayyy canım benim sen benim için araştırmamı yaptın :asigim:

X