Kanım dondu midem bulandi.

Okumadan yargılamayayım diye okudum ve gerçekten ya bu yazar kendi fantezisini ya da gerçekleştirdiği eylemi anlatmış, bunu bu kadar ayrıntılı anlatmasının başka açıklaması olamaz bana göre ve iki türlü de sapık bu kişi.

Arkadaşlar "Lolita" roman ve filmini de çoğunuz bilirsiniz, okumadım fakat filmini izledim ve ben buna kesinlikle bir eser gözüyle bakamıyorum, bende mi gariplik anlamıyorum. Pedofiliyi normalleştirmeye çalışıyorlar bildiğin. Dün bir dizide de bir konu geçti, 12 yaş altı Uzak doğulu "seks işçisi çocuk piyasası" diye birşey varmış dünyada! Sapıklar çok, hemde tahminimizden daha çok.

Okurken sinirden ağlayasım geldi çenem kasıldı pislik bi de ödül üstüne ödül almış o kitap. Yayıncısı bile utanmadan savuna biliyo. Nasıl bi ülke olduk 10 aylık kız bebeğim var kucağımdan ayrılmasın istiyorum.

Evet doğru söylüyorsunuz belki de sosyal medyadan dolayı daha çabuk öğrenir olduk artık her şeyi. Ben de böyle olaylardan çok etkilenip günlerce üzüldüğüm oluyor , o sebepten pek takip etmemeye çalışıyorum ama ister istemez de görüp duyuyor insan sosyal medyadan. Mesela oturup Müge Anlı’ yı izlemem ama bu tip olaylar olunca ister istemez öğreniyor insan, yine psikolojim alt üst oldu.

Çocuktan cinsel zevk alanlar gözümde abazanlardan daha alçaktır.Çocuk doğurmaktan korkar hale getirdim bu leş dünyaya.

Başlığı okuduğumda içeriği hemen anladım. Ben de gördüm hepsini okuyamadım kaldıramadım bu nasıl bir zihniyet kafasında böyle şeyler kurgulayan şerefsizi bi de savunanlar varmış ne midesi bozuk pislikler var aynı havayı soluyoruz rabbim evlatlarımızı korusun böyle şerefsizleri de .......rabbim bilir ne yapacağını

Ah insanlik ah... Şimdi dedelerden korkar olduk vallahi kadin erkek hic fark etmiyor hepsine sapkin olabilir gözüyle bakıyorum kendimizi en azindan korumanın bir yolu. Bazen kendimden bile utaniyorum ara sokakta sakin yolda yürümeye korkarken. Bu iğrenç suclarin cezasi goz korkutmuyor demek ki yelteniyorlar. Yazar, yayin evine gelecek olursak onlara da sapkin gozuyle bakıyorum. Yoksa bunu bi insan böyle ayrıntılı yazamaz yada yayimlayamaz

Bende anneyi çok sorumsuz buluyorum.tamam onun yaşadıkları da çok üzücü ama ne olursa olsun evlat bu insan tırnağı kirilsa içi acır.

Keske ah keske .... sadece tek basina gonderilse iyi burada okudum altini uvey amcasina aldiriyorlarmis Daha fazla delirmemek icin zor duruyorum.
yuh ya. ben oğlumun altını kimsenin değiştirmesine izin vermiyorum annem ve kızkardeşim dışında. 1 buçuk senede sadece 2 defa da eşim değişmiştir, amcayı geçtim bi de üvey amca??

yuh ya. ben oğlumun altını kimsenin değiştirmesine izin vermiyorum annem ve kızkardeşim dışında. 1 buçuk senede sadece 2 defa da eşim değişmiştir, amcayı geçtim bi de üvey amca??
Evet çocuğu amcayla ahıra göndermiş orda kızın ağzına sigara vermis bide pislik valla şok oldum ya

Sabır gerektiren bir süreçteyiz ülkece resmen.. Müebbet yatar inşallah...

Şuan yorumları okuyorum okadar merak ettim ki şu kitabı ama bı okadarda korkuyorum ya üzülupte uyumayip sabahlarsam
Iğrenç sapkın düşünceli pisliğin yazdığı paçavralar okumanızı tavsiye etmem kesin uykunuz kaçar mide bulandırıcı.

Dünden beri ecrine içim yanarken bu kitap mahvetti beni kızlar.. bu nasıl pislik nasıl psikoloji yani anlamıyorum bu kitap 6 senedir raflar da . Bunu okuyan nasıl okumuş dusunsenize çocuklarımız kitap okuyor içeriğine bak Allah'ım ne günlere kaldık . Yani o savunan yayın evine yazan yazara ağız dolusu küfür etmek istiyorum. Yetmiyor yetmiyor... Biz annelerin eline verin o soysuz herifleri

Aslinda buna benzer bir olay Elif Şafak'ın Mahrem kitabında da geçiyor. Aynen okuyunca yumruk yemis gibi oluyorsunuz. Orda olaya maruz kalanın ağzından, burada ise yapan kişinin ağzından yazılmış.
KESİNLİKLE O KİTAPTA TOPLATILMALI ONADA CEZA GELMELİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…