- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
Okurken sinirden ağlayasım geldi çenem kasıldı pislik bi de ödül üstüne ödül almış o kitap. Yayıncısı bile utanmadan savuna biliyo. Nasıl bi ülke olduk 10 aylık kız bebeğim var kucağımdan ayrılmasın istiyorum.Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda gündem de olan ecrin bebek melek oldu hepiniz görmüşsünüzdür öyle içim acıyor ki bu kaçıncı masum yavruya yapılan işkence, istismar, pislik öyle şüpheli olduk ki herkesden herşeyden. RABBIM yavrularımızı korusun bu pisliklerden. Az önce sosyal medya da zümrüt apartmani isimli iğrenç bir kitapdan bir kaç sayfa paylaşılmış gördüm kanım dondu şerefsiz yazarı resmen pedofili düşünceleri yazdıklarına yansımış hakkında yasal işlem baslatiliyormus ama o iğrenç kitabın satışı devam ediyormuş lütfen çok dikkatli olun ortalık çok kötü ):
Evet doğru söylüyorsunuz belki de sosyal medyadan dolayı daha çabuk öğrenir olduk artık her şeyi. Ben de böyle olaylardan çok etkilenip günlerce üzüldüğüm oluyor , o sebepten pek takip etmemeye çalışıyorum ama ister istemez de görüp duyuyor insan sosyal medyadan. Mesela oturup Müge Anlı’ yı izlemem ama bu tip olaylar olunca ister istemez öğreniyor insan, yine psikolojim alt üst oldu.Valla bunlar ezelden beri var olan seylerdi.. bu kadar cok degildi belki..simdi medyanin gucu buyuk. Mesela burda bi konu vardi girmez olsaydim oraya.. burda uye olan koskoca kadinlar 30-40 yil once yasadiklari tacizleri tecavuzleri anlatiyolardi. Vallahi gozyaslarima hakim olamayip gunlerce etkisinden kurtulamamistim.. abisinden dayisindan dedesinden babasindan.. psikopat olmustum, Allah hepsini kahretsin
yayınevi sahibinin açıklamaları da birbirinden iğrenç. Siz ne anlarsınız karga beyinliler, o yazarın tırnağı olamazsınız bilmem ne....
Bende anneyi çok sorumsuz buluyorum.tamam onun yaşadıkları da çok üzücü ama ne olursa olsun evlat bu insan tırnağı kirilsa içi acır.Belki dediklerime çoğu katılmaz ama annesinde de suç var masum ecrinin. Ne demek başkaları altını değiştiriyor. Benim oğlum 8 aylık olucak nerdeyse kimsenin yanında altını açmadım kimseye de altını açtırtmadım. Mahremi var bebek bile olsa.
Üstelik minicik yavrunu nasıl emanet edersin başkalarına ve onlarda nasıl kapının önüne salar minicik yavruyu. Kimsede akıl fikir yok mu Allah aşkına. Ben mi garibim.
Değil oğlumun altını açtırmak bensiz dışarıda duramaz. Devir bu haldeyken nasıl neden bırakılır.
Üvey amcası olcak mahlukun izlediği videolar zaten iğrenç!!! Burada bir yorumda gördüm istismar mi etmiş yavruyu? Umarım yanlış anlamışımdır. Yoksa Allah o pi**n cezasını versin hayvan herif!!!!
yuh ya. ben oğlumun altını kimsenin değiştirmesine izin vermiyorum annem ve kızkardeşim dışında. 1 buçuk senede sadece 2 defa da eşim değişmiştir, amcayı geçtim bi de üvey amca??Keske ah keske .... sadece tek basina gonderilse iyi burada okudum altini uvey amcasina aldiriyorlarmisDaha fazla delirmemek icin zor duruyorum.
Evet çocuğu amcayla ahıra göndermiş orda kızın ağzına sigara vermis bide pislik valla şok oldum yayuh ya. ben oğlumun altını kimsenin değiştirmesine izin vermiyorum annem ve kızkardeşim dışında. 1 buçuk senede sadece 2 defa da eşim değişmiştir, amcayı geçtim bi de üvey amca??
Iğrenç sapkın düşünceli pisliğin yazdığı paçavralar okumanızı tavsiye etmem kesin uykunuz kaçar mide bulandırıcı.Şuan yorumları okuyorum okadar merak ettim ki şu kitabı ama bı okadarda korkuyorum ya üzülupte uyumayip sabahlarsam
OKUMA ARKADAŞIM DÜN GECE Bİ ECRİN Bİ KİTAP GELDİ AKLIMA AĞLADIM UYUYAMADIM PSİKOLOJİM BERBAT ÇÖKTÜ .ALLAH KAHRETSİN BUNLARI AYNI HAVAYI SOLUMAKTAN UTANIYORUM...Şuan yorumları okuyorum okadar merak ettim ki şu kitabı ama bı okadarda korkuyorum ya üzülupte uyumayip sabahlarsam
KESİNLİKLE O KİTAPTA TOPLATILMALI ONADA CEZA GELMELİ.Aslinda buna benzer bir olay Elif Şafak'ın Mahrem kitabında da geçiyor. Aynen okuyunca yumruk yemis gibi oluyorsunuz. Orda olaya maruz kalanın ağzından, burada ise yapan kişinin ağzından yazılmış.
Kurgu kultur merkezi
Hadi sapığın biri yazdı da, hangi manyak editör yayınevi her ne zıkkımsa bastırır bunu? Allah kahretsin inşallah
Yazarın ve yayınevinin adı ne?
Bilelim de ona göre hareket edelim..