- 25 Eylül 2011
- 7.397
- 11.077
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarı savunuyormuş sadece o kısımdan dolayı karalama yapılamazmış öyle demiş şerefsizBu kitabı basan yayın evi sahibini de içeri almaları lazım
O bir kitaptan alıntı maalesefElim ayagim boşaldi. O sayfadaki bahsi gecen cocuk öldumu acaba?(((
Ecrin cocugu hic duymadim. İnternetten bakacam simdi
Alinti oldugunu biliyorum ama cocuk boguluyordu son satirlarda. Ters ceviriyor cocugu. Öldumu yoksa kurtuldu mu? Belki de şerefsiz yaşadığını yazmiştirO bir kitaptan alıntı maalesef
Hadi sapığın biri yazdı da, hangi manyak editör yayınevi her ne zıkkımsa bastırır bunu? Allah kahretsin inşallah
Yazarın ve yayınevinin adı ne?
Bilelim de ona göre hareket edelim..
Tepkiler büyümesin diye göstermelik alırlar, bir, bilemedin iki seneye kalmaz sessiz sedasız salıverirler.
Bu ülkede adalet, tecavüzcüsünü öldüren kadına müebbet verirken adalet(!), 13 yaşındayken 24 kişinin tecavüz ettiği kıza -rızası vardı- diyerek tecavüzcülere alt sınırdan ceza verirken adalet(!), Sezgi Kırıt'ın cinayet sanıklarını zaman aşımından salıverirken adalet(!) anca. Bir kravat, bir takım elbise tamam.
Adalet, bu ülkede "Erkek(!)".
Bu pislik yayinevinin kim bilir diger yayinladiklari kitaplarda neler var.
Valla bunlar ezelden beri var olan seylerdi.. bu kadar cok degildi belki..simdi medyanin gucu buyuk. Mesela burda bi konu vardi girmez olsaydim oraya.. burda uye olan koskoca kadinlar 30-40 yil once yasadiklari tacizleri tecavuzleri anlatiyolardi. Vallahi gozyaslarima hakim olamayip gunlerce etkisinden kurtulamamistim.. abisinden dayisindan dedesinden babasindan.. psikopat olmustum, Allah hepsini kahretsinOkuma oranımız o kadar düşük ki kaç yıldır piyasada olan kitabın bile yeni farkına varıyoruz.
Artık millet paranoyak der pinpirikli der diye düşünmeyip çocuklarınızı dibinizden ayırmayın sevgili anneler. Komşuya oyun oynamaya yollama devirleri eskide kaldı maalesef ki.
1,5 yaşındaki bir bebeğe kadar geldiyse olaylar artık neler olabilir kestiremiyorum, sadece bu pisliklerle aynı toplumu paylaştığım ve buna bir çözüm bulunmadığı için çok üzgünüm , herhangi aynı zihniyetteki birinin yanımızdan geçip gittiğinde onu bilmediğimizden içimizde barındırdığımız gerçeği de ayrı sinirini bozuyor insanın.