Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok iğrenç bir konu ve kitap. Fakat böyle isim paylaşarak ister istemez reklamını yapıyoruz. Herkes siz, ben ve buradakiler kadar hassas olamıyor maalesef, etraf pedofili dolu. Gidip kitabı araştırıp bulma, okuma arzularına yönelik adres göstermiş oluyoruz sanki.Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda gündem de olan ecrin bebek melek oldu hepiniz görmüşsünüzdür öyle içim acıyor ki bu kaçıncı masum yavruya yapılan işkence, istismar, pislik öyle şüpheli olduk ki herkesden herşeyden. RABBIM yavrularımızı korusun bu pisliklerden. Az önce sosyal medya da zümrüt apartmani isimli iğrenç bir kitapdan bir kaç sayfa paylaşılmış gördüm kanım dondu şerefsiz yazarı resmen pedofili düşünceleri yazdıklarına yansımış hakkında yasal işlem baslatiliyormus ama o iğrenç kitabın satışı devam ediyormuş lütfen çok dikkatli olun ortalık çok kötü ):
Adres gösterme gibi bir durum derken Ben bu platformda bayanların olduğunu düşünüyorum sadece ve öyle art niyetli durumlar olacağına ihtimal vermiyorum. Bir şekilde bilinclendirme de yapmak lazım.Evet çok iğrenç bir konu ve kitap. Fakat böyle isim paylaşarak ister istemez reklamını yapıyoruz. Herkes siz, ben ve buradakiler kadar hassas olamıyor maalesef, etraf pedofili dolu. Gidip kitabı araştırıp bulma, okuma arzularına yönelik adres göstermiş oluyoruz sanki.
Grup bayanlara yönelik ama kabul edelim ki tespit edilemeyen erkek muhakkak vardır. Onunda dışında dünden bu yana sosyal medyada o kadar çok isim söylenerek kitaptan bahsedildi ki, dediğim gibi gizliden bir reklamı oldu. Bilinçlendirme yapalım elbet, ama tüm detayları vererek yapmak doğru mu bunu söyledim sadece.Adres gösterme gibi bir durum derken Ben bu platformda bayanların olduğunu düşünüyorum sadece ve öyle art niyetli durumlar olacağına ihtimal vermiyorum. Bir şekilde bilinclendirme de yapmak lazım.
umarım yoktur. Allah kimin o yavruya zararı dokunduysa belasını versin. Bende anneyim benimde evladım minicik gözümden sakınırım bensiz bir odada asla duramaz. Ben nerdeyse oda ordadır kimseye bırakamam. Guvendiğim insanlara bile bırakamam. Devir değişti. Devir iğrenç bir devir. Artik pislik bazı insanların nefsi daha olgunlaşmamış minicik bedenlere uyaniyor. Allah belalarını versin idam edilsinler. Benim vergilerimle karni doyan sıcak yatakta yatan bu tip insanlara hakkım haram zıkkım olsunkesınlıkle sızın gibi dusunuyorum.bir çocuk pskolokta öyle demıstı çocuğun altını bir kişi değiştirmeli.bende anneye kızıyorum ben cocugumu yan odada yalnız bırakmıyorum sokakta nasıl yalnız bırakır.bu işin içinde başka birşey var gıbi geliyor bana
Amin bende aynen düşünüyorum bu bunu yaşadı yaşamadıysada yaşamaya meyilli.Hayatımda okumasaydım dediğim bir bu birde elif şafak mahrem.İkiside birbirinden beter.Allah bebeklere çocuklara uzanan elleri kırsın fırsat vermesin.Erkeklerden nefret etmemi sağlayan bir konu daha. Bu nasıl bir cinsel sapıklıktır? Hayır o organını kökünden kesip yedirmek gerekiyor böyle insanların. Kitapta kullanılan kelimeler ve ifadeler okadar canlı anlatılmış ki, yazar bunları yaşamaması mümkün değil bence. Pedofili eğilimi olmayan birisinin kurgu dahi olsa bu tür bir şey aklına gelmez ki!! Bir bebekten bahsediliyor bir de - henüz dişleri çıkmamış. Hayatımda okuduğum ve okumaz olaydım dediğim en çirkin ve iğrenç şeylerden biriydi bu satırlar. Bu tarz insanların (çoğu erkek) allah belalarını versinler - gün yüzü görmesinler inşallah!!
Bir nevi haklısınız ama bunu duyurmasaydıkta sapıklar alıp okumaya devam edeceklerdiki zaten geç duyulmuş senelerdir basılmış raflardaymış.En azından suç duyurusunda bulunuldu göz altına alındı buda bişeydir diye düşünüyorum.Gerçi kesin salıverirler aramıza bizimle aynı havayı solumaya devam eder.Grup bayanlara yönelik ama kabul edelim ki tespit edilemeyen erkek muhakkak vardır. Onunda dışında dünden bu yana sosyal medyada o kadar çok isim söylenerek kitaptan bahsedildi ki, dediğim gibi gizliden bir reklamı oldu. Bilinçlendirme yapalım elbet, ama tüm detayları vererek yapmak doğru mu bunu söyledim sadece.
Duyurmayalım demedim ki, duyuralım, susmayalım. 6 yıl boyunca susanları utandıralım elbet, takipcisi olalım sürecin. Ama sürekli kitabı, yazarı vurgulamak olmuyor bence. Mesela yayınevinin kitaplarını almayalım bunun üzerinde duyuru yapalım, algı oluşturalım. Kitap zaten toplatılmaya başlandı. Hepimiz o malum kitabın o sayfasını gördük, okuduk. Peki ne oldu? Unutamadığımız iğrenç bir kitap parçası ve sürekli dilimizde olan kitap adı... Farkında olmadan reklam yapıyoruz, kalkıp kendini duyurmak isteyen ve kaybedecek birşeyi olmayan ahlaksız biri kendini gösterebilmek adına yol yöntem öğreniyor bu sayede. Düşüncem bu yönde.Bir nevi haklısınız ama bunu duyurmasaydıkta sapıklar alıp okumaya devam edeceklerdiki zaten geç duyulmuş senelerdir basılmış raflardaymış.En azından suç duyurusunda bulunuldu göz altına alındı buda bişeydir diye düşünüyorum.Gerçi kesin salıverirler aramıza bizimle aynı havayı solumaya devam eder.
Allah kahretsinnnn ki okudum çok ağladım acaba gercekmi dedim midem bulandı basım döndü nasıl bı dünyada yaşıyoruz nasıl böyle pislik insanlar halen hayatta rabbim canlarını alsın inşallahOKUMA ARKADAŞIM DÜN GECE Bİ ECRİN Bİ KİTAP GELDİ AKLIMA AĞLADIM UYUYAMADIM PSİKOLOJİM BERBAT ÇÖKTÜ .ALLAH KAHRETSİN BUNLARI AYNI HAVAYI SOLUMAKTAN UTANIYORUM...
Bugunde Elif Safak denen kadinin mahrem isimli kitabinda benzer icerik oldugu yazildi..
O kitapta yillar once yazilmis ama.. kimse farketmemis mi? Farkedenler susmus mu? Elif safakin yazdigi satirlari okumadim.. bugun her yerde ayni haber vardiBen bu konuya dun de yazdim mahremde de benzer bir olay maruz kalanin agzindan anlatiliyor Ama mahrem kitabı 2000 yilinda yani tam 19 sene once basildi Ben bu kitabin bugun linc edilmesine sasiriyor ve anlam veremiyorum.
Hatta ben kitabu bu forumda kitap severlerin bulusma topiginde yorumladım O sayfalari okuyunca yumruk yemis gibi oldugumu agladigimi yazdim Baska arkadaslar da okudugunu yazdi Ama pedofiliye ozendirici degil tam tersine bu olaya dikkat cekici, hassasiyet uyandirici buldum. Zaten kitap bu olayi yasayan kisinin sonra yasadigi zorluklari psikolojik cikmazlari anlatiyor.
20 yildir okunmus bir kitabin bugun gökten inmis gibi linc edilmesi bana cok tuhaf geliyor Dunku kitabin dili asiri rahatsiz edici evet cunku olayi övüyor Ama mahremde ayni övgüyü ben sezmedim
Ben bu konuya dun de yazdim mahremde de benzer bir olay maruz kalanin agzindan anlatiliyor Ama mahrem kitabı 2000 yilinda yani tam 19 sene once basildi Ben bu kitabin bugun linc edilmesine sasiriyor ve anlam veremiyorum.
Hatta ben kitabu bu forumda kitap severlerin bulusma topiginde yorumladım O sayfalari okuyunca yumruk yemis gibi oldugumu agladigimi yazdim Baska arkadaslar da okudugunu yazdi Ama pedofiliye ozendirici degil tam tersine bu olaya dikkat cekici, hassasiyet uyandirici buldum. Zaten kitap bu olayi yasayan kisinin sonra yasadigi zorluklari psikolojik cikmazlari anlatiyor.
20 yildir okunmus bir kitabin bugun gökten inmis gibi linc edilmesi bana cok tuhaf geliyor Dunku kitabin dili asiri rahatsiz edici evet cunku olayi övüyor Ama mahremde ayni övgüyü ben sezmedim