Kanım dondu midem bulandi.

Mahrem kitabındaki satırlar övgü için yazılmadıysa bile daha kapalı şekilde yazılamaz mıydı madem öyle.. Fazla ayrıntılı değil mi... Ya iki gündür üst üste bu yazıları okumaktan midem bulanıyor :/ Ayşe Kulin'in kitabındaki satırlar da çok iğrenç.

Allah kahretsinnnn ki okudum çok ağladım acaba gercekmi dedim midem bulandı basım döndü nasıl bı dünyada yaşıyoruz nasıl böyle pislik insanlar halen hayatta rabbim canlarını alsın inşallah
aynen katılıyorum bu kadar ayrıntı vermek zorundamı okuyan yetişkin anlatmak istenen olayı anlamıcak diyemi nokta virgülüne kadar detaylandırıldıbu kitabı es kaza evimizdeki çocuklarımızda alıp okuyabilirler.Ben bu kitabı okumadığım için bilmiyordum dün öğrendim.

Ve bu zihniyet kendi zihniyetine sahip biri tarafindan yine korundu yine serbest birakildi. Eger ben bir kadina bir cocuga sahip cikarsam hapise atilirim dusuncemi soylersemde ama cocuga tecavuz etsem kadini oldursem benden iyisi yok ceza meza da almam he. Bu ulkede adalet sadece erkege isliyor. Kadin kocasini oldururse dovdugu icin hapise atilir kocasini karisini oldurse serbest kalir. Ben siyaset yapmiyim.diyorum.hep.ama sorarim sizlere bu konuda siyasetin sozde.musluman partisi akp nin payi yokmu. Oraya o hakimi savciyi veren o hadi bu sekilde karar verildi diyemez mi eyyy hakim kendinde misin.diye
Ama.demiyorlar islerine gelmiyor ben bu tesviklerde onlarin parmagi oldugunu dusunuyorum artik planli hersey..amac Ataturku ve bu vatani emanet.ettigi gencligi bitirmek. Bir olur iki olur bu kacinci vaka nasil muslumanlik nasil insanlik bu

Ben ayşe kulinin kitaplarını çok beğenerek okurdum oda beni şok etti bunlar kurgu olamaz bence yaşadıklarını dökmüşler kitaba

Bende okumadım iyi ki okumamisim pislik bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…