Buyrun.. bu satirlar bence cokta masum degil, rahatsiz olmamak ayri mevzu. Sonucta dunku kitabi basan yayinevide Sizin o karga beyniniz yazari ve kurguyu kaldiramaz demis. Ha buarada tutukklanan abdullah sevkide, yayinevi sahibide serbest birakilmis.
Eki Görüntüle 2274154
Allah kahretsinnnn ki okudum çok ağladım acaba gercekmi dedim midem bulandı basım döndü nasıl bı dünyada yaşıyoruz nasıl böyle pislik insanlar halen hayatta rabbim canlarını alsın inşallah
aynen katılıyorum bu kadar ayrıntı vermek zorundamı okuyan yetişkin anlatmak istenen olayı anlamıcak diyemi nokta virgülüne kadar detaylandırıldıbu kitabı es kaza evimizdeki çocuklarımızda alıp okuyabilirler.Ben bu kitabı okumadığım için bilmiyordum dün öğrendim.Mahrem kitabındaki satırlar övgü için yazılmadıysa bile daha kapalı şekilde yazılamaz mıydı madem öyle.. Fazla ayrıntılı değil mi... Ya iki gündür üst üste bu yazıları okumaktan midem bulanıyor :/ Ayşe Kulin'in kitabındaki satırlar da çok iğrenç.
şeker portkalı neden yasaklandıŞeker portakalını mı yasaklamışlardı bir ara.
Güzel ülkem yaa adeta banana republic
yuh anlatıma bakBuyrun.. bu satirlar bence cokta masum degil, rahatsiz olmamak ayri mevzu. Sonucta dunku kitabi basan yayinevide Sizin o karga beyniniz yazari ve kurguyu kaldiramaz demis. Ha buarada tutukklanan abdullah sevkide, yayinevi sahibide serbest birakilmis.
Eki Görüntüle 2274154
Masum diyor arkadas oysa..yuh anlatıma bak
Ben ayşe kulinin kitaplarını çok beğenerek okurdum oda beni şok etti bunlar kurgu olamaz bence yaşadıklarını dökmüşler kitabaMahrem kitabındaki satırlar övgü için yazılmadıysa bile daha kapalı şekilde yazılamaz mıydı madem öyle.. Fazla ayrıntılı değil mi... Ya iki gündür üst üste bu yazıları okumaktan midem bulanıyor :/ Ayşe Kulin'in kitabındaki satırlar da çok iğrenç.
Bende okumadım iyi ki okumamisim pislik bunlaraynen katılıyorum bu kadar ayrıntı vermek zorundamı okuyan yetişkin anlatmak istenen olayı anlamıcak diyemi nokta virgülüne kadar detaylandırıldıbu kitabı es kaza evimizdeki çocuklarımızda alıp okuyabilirler.Ben bu kitabı okumadığım için bilmiyordum dün öğrendim.
Malesef evet serbest birakilmisYazar serbest bırakılmış deniyor