Kanım dondu midem bulandi.

Kitapyurdu sitesi bu yazarın ve yayınevinin satışını durdurmuş.. İsabet olmuş buradan çok alışveriş yapıyorum çünkü..

Bir kızım var okudum ve ben bittim
Aklım almadı almıyor bir de bunu yaşayan çocuklar hepsini bağrıma basmak istedim bu pisliklerin olmadığı bir dünya olsa da orda yaşatsak evlatlarımızı keşke
Özgürlük adı altında neyi savunacağını şaşıran gruplar inanamıyorum onlara da gerçekten
Bu pislik adamın da yayınevi sahibinin de onu savunanların da Allah belasını versin evet bu mübarek gün bela okudum okuyorum

Tepkiler büyümesin diye göstermelik alırlar, bir, bilemedin iki seneye kalmaz sessiz sedasız salıverirler.

Bu ülkede adalet, tecavüzcüsünü öldüren kadına müebbet verirken adalet(!), 13 yaşındayken 24 kişinin tecavüz ettiği kıza -rızası vardı- diyerek tecavüzcülere alt sınırdan ceza verirken adalet(!), Sezgi Kırıt'ın cinayet sanıklarını zaman aşımından salıverirken adalet(!) anca. Bir kravat, bir takım elbise tamam.
Adalet, bu ülkede "Erkek(!)".

Ecrin'in annesi sahipsiz 23 yaşında şimdiki eşinin dayısı tarafından pazarlanan o ölünce de kocasının yeğeni ile evlenen bir kadın.
Çocuğun babası belli değil.
Anadolu'da bu tarz olaylar hep yaşandı, hasır altı edildi, görmezden gelindi, susturuldu.
Özkan'ı koruyan annesi de bir kadın. Saklamaya, gizlemeye alışmış, her yapılana susan tepki koyamayan, özgür iradesi olmayan, baskıcı toplumlarda herşey mümkün. İlk değil son da olmayacak.
Çok acı verici,
Bu tarz olayların minimuma indirilmesi için kadınların geliştirilmesi, iş hayatına atılması, korkmamalı, susmamayı, haksızlıklara göğüs germeyi, başa çıkmayı öğrenmesi gerekiyor.
Ne kadar kahır etsek de beddualar yağdırsak da bugün ecrin yarın başka bebek başka kadın...
Devlet bunu politika haline getirmeli. Kadınlar güçlü olursa inanın erkekler birşey yapamaz.
Ayrıca yasalar tecavüzcüyü kravat bağladı diye iyi hal indirimi verecekse, hafif cezalarla atlatacaksa insanlara sadece cesaret verecektir.

O bir kitaptan alıntı maalesef
Alinti oldugunu biliyorum ama cocuk boguluyordu son satirlarda. Ters ceviriyor cocugu. Öldumu yoksa kurtuldu mu? Belki de şerefsiz yaşadığını yazmiştir

Ecrin bebegi gercekten amcasi mi öldurmus ? Elim ayagim boşaldi. Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum (((

Hadi sapığın biri yazdı da, hangi manyak editör yayınevi her ne zıkkımsa bastırır bunu? Allah kahretsin inşallah

Yazarın ve yayınevinin adı ne?
Bilelim de ona göre hareket edelim..

Kurgu kültür merkezi yayin evi alaaddin topçu..
Kitabi yazan yaratik ise abdullah sevki

2 yıl mı? Çok iyimsersin gangstacım
Bence yarın direk salacaklar. Önce serbest yargılanacaklar sonra suçsuz bulunacaklar. Savcılık bir kaç kere daha itiraz edebilir ama bir şey çıkmaz..

Yok yok bence artık 'kurtarılmış bölge' gibi bir şeylere ihtiyacımız var. Ki iyi insanlar kolonisi kurabilelim..
Tüm çocukları, hayvanları oraya toplayalım ki pislikler ağızlarının suyunu akıtacak bir canlı bulamayıp birbirlerine saldırsınlar..
Dışarıda iyi insan kalmadığına emin olunca da kitle imha silahıyla kıyım yapılsın..

Bu yazar bozuntusu kendi hasta bilinç altını kusmuş kitaba. Kimse fark etmemis ya okuyanlar neden susmuş anlamadim. Savunanı bi goriyim şu kitap blogların da agzina ederim Edebiyat adini edepten alır önce Edep ahlak..

Bu pislik yayinevinin kim bilir diger yayinladiklari kitaplarda neler var.

Okuma oranımız o kadar düşük ki kaç yıldır piyasada olan kitabın bile yeni farkına varıyoruz.

Artık millet paranoyak der pinpirikli der diye düşünmeyip çocuklarınızı dibinizden ayırmayın sevgili anneler. Komşuya oyun oynamaya yollama devirleri eskide kaldı maalesef ki.

1,5 yaşındaki bir bebeğe kadar geldiyse olaylar artık neler olabilir kestiremiyorum, sadece bu pisliklerle aynı toplumu paylaştığım ve buna bir çözüm bulunmadığı için çok üzgünüm , herhangi aynı zihniyetteki birinin yanımızdan geçip gittiğinde onu bilmediğimizden içimizde barındırdığımız gerçeği de ayrı sinirini bozuyor insanın.

Valla bunlar ezelden beri var olan seylerdi.. bu kadar cok degildi belki..simdi medyanin gucu buyuk. Mesela burda bi konu vardi girmez olsaydim oraya.. burda uye olan koskoca kadinlar 30-40 yil once yasadiklari tacizleri tecavuzleri anlatiyolardi. Vallahi gozyaslarima hakim olamayip gunlerce etkisinden kurtulamamistim.. abisinden dayisindan dedesinden babasindan.. psikopat olmustum, Allah hepsini kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…