• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kanguru hoppala yürüteç kullanan varmı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bunlardan aldınızmı zararlı diyorlar ben kanguru aldım kraftın kullanıyorum bebişim çok seviyor acaba bi zararı varmı hoppalada almak istiyorum ama yürüteci düşünmüyorum sizler kullandıysanız marka yazarsanız sevinirim birde hangi aylarda kullandınız

Biz hiçbirinden kullanmadık canım. Özellikle yürüteci nöroloğumuz yasakladı.
Ama bebek başını tutup destekli oturmaya başladıktan sonra kangurunun bir zararı olacağını sanmıyorum. Annesine sürekli daha yakın olacağı için bebek açısından daha iyi olabilir.

hiram kanguru bende aldım.Baş ve sırt desteği olan kanguruların kullanılabileceğini netteki bazı sitelerden araştırdıktan sonra öğrendim ama henüz kullanmadım sen ne zaman başladın kullanmaya ? kızım düzeltilmiş 3 haftalık olcak, haziranın sonu kullanırım diye düşünüyorum ama erken mi ?

Son düzenleme:
cnm beninmki düzeltilmiş 2.5 aylık yeni kullanmaya başladım benimki bana doğru dönen kısmını kullanmıyor çok ağlıyor dışarı doğru baktırıyorum onu çok seviyor doktoruna sor bakalım kullnımına izin veriyorsa sakınca yoktur

bende kullanıyorum özellikle avmlerde çok rahat oluyor yüzünü dışa gelecek şekilde tutuyoruz çevreyiz izliyor çok eğleniyor.

Back