• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kanganlastirici jel ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda_1386

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
138
72
18
35
Merhabalar:) bebek planliyoruz ancak kayganlastirici kullanmadan iliskiye giremiyorum, kullanmamayi denedim ama o zaman da sistit oluyorum. Su bazlı jellerin sperme zarar vermedigini duydum, kullanip hamile kalan var mı aranızda? Kullandiysaniz ne marka?

Merhabalar:) bebek planliyoruz ancak kayganlastirici kullanmadan iliskiye giremiyorum, kullanmamayi denedim ama o zaman da sistit oluyorum. Su bazlı jellerin sperme zarar vermedigini duydum, kullanip hamile kalan var mı aranızda? Kullandiysaniz ne marka?
Canım kayganlaştırıcılar spermin rahme ulaşmadan ölmesine sebep olabiliyormuş Hele ki uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorsan daha kötü. Rahim sevişme esnasında kendi menisini salgılar ve kayganlaşır ilişkiden önce sevişmeyi deneyin çünkü bende kullanıyordum evliliğimin 4. Ayından itibaren bıraktım ne olur ne olmaz diye ama sen bilirsin

Preseed jel kullanabilirsin. Hamileliğe yardımcı spermleri öldürmez rahme taşır

Canım kayganlaştırıcılar spermin rahme ulaşmadan ölmesine sebep olabiliyormuş Hele ki uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorsan daha kötü. Rahim sevişme esnasında kendi menisini salgılar ve kayganlaşır ilişkiden önce sevişmeyi deneyin çünkü bende kullanıyordum evliliğimin 4. Ayından itibaren bıraktım ne olur ne olmaz diye ama sen bilirsin
Yeni yeni denemeye başladık. Valla ön sevişme uzun da olsa tık yok bende kupkuru. Jel yoksa cok canim yanıyor eziyete dönüyor. Su bazlıları sperme zarar vermiyor diye okudum ama emin olamadim.

Yeni yeni denemeye başladık. Valla ön sevişme uzun da olsa tık yok bende kupkuru. Jel yoksa cok canim yanıyor eziyete dönüyor. Su bazlıları sperme zarar vermiyor diye okudum ama emin olamadim.
İstek mi olmuyor?
İstek olsa direk salgı olur kendinizin

Yoo istek var😅 basta ıslak oluyo sonra aninda kesiliyor🙈 jel kullanmadigim cok nadir.. Az da olsa ihtiyac duyuyorum..

Pahaliymiş o ya.. En azindan baslangicta degil de olmazsa sonra onu deneyebilirim 😊 tesekkur ederim tavsiye icin.
Onu kullandım. Zaten 3 kullanimlikti enjektör şeklinde tek kullanımlık fiyati da yüksek 170 tl almıştım hamilelik icin kullandım ama bende ise yaramadi

Bu konuda bi doktora görün istersen çünkü istek olunca otomatikmen kayganlaşıyo.

Ben preseed jel kullandığım zaman hamile kaldım ama maalesef düştü ama tabiiki presledim etkili oldu bilmiyorum rahim filmide çektirmiştim ovulasın testide kullanmıştım o ay hangisi etki etti bilmiyorum. Ondan sonra daha kullanmadım presedi korktum zayf spermi yumurtaya taşıdığını düşündüm o yüzden düştüğünü tahmin ediyorum. Ama kullanıp çok hamile kalanda var hatta o isimle başlık var istersen bir göz at

Hay ağzına sağlık ben de bu konuyu merak ediyordum benim de ilk zamanlar çok sulanıyordu ama artık sulanmıyor çok çok istesem bile azıcık istek konusunda hiçbir sıkıntı yok. Doktora tükürük spermleri öldürür mü dedim çünkü çok acıyordu ben deçözümğ öyle buldum. Öldürmez dedi bir jel markası söyledi ama almadım etkisi olur spermleri öldürür diye... muallakta kaldım

bende de ayni durum var islaklik oluyor fakat ilk giris zamaninda biraz kasildigim icin hemen kurumaya duruyo vajinismusum vardi evliligin ilk 8 ayin ayinda atlattim ama yinede hafif kasilma oldugundan kuruyorum.. ben zeytinyagi kullaniyorum kimyasal bi madde olmasin diye baya kolaylik sagliyor ama sperme etki eder mi bilmiyorum henuz hamile kalamadim ama sanmiyorum cunku yenilebilen yararli bi madde

Preseed jeli bulamazsınıZ yok sanırım ismi değişmiş PREFERT jel olmuş. Bunu deneyebilirsiniz. Çok kişi var bununla hamile kalan. Bende bu ay aldım deneyeceğim.
Screenshot_20200805-140238_Chrome.webp

bende de ayni durum var islaklik oluyor fakat ilk giris zamaninda biraz kasildigim icin hemen kurumaya duruyo vajinismusum vardi evliligin ilk 8 ayin ayinda atlattim ama yinede hafif kasilma oldugundan kuruyorum.. ben zeytinyagi kullaniyorum kimyasal bi madde olmasin diye baya kolaylik sagliyor ama sperme etki eder mi bilmiyorum henuz hamile kalamadim ama sanmiyorum cunku yenilebilen yararli bi madde
Büyük ihtimal zarar verir internetten araştırın bence. Bu arada alakasız ama tokalak adı nereden geliyor :)

zeytinyagi da mi zarar verir 🤔 soyadim tokalak 😀
Bence verir hatta hepsini bile öldürebilir. Cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak için erkekler kayganlaştırıcı kullanırlar. Ancak bu amaçla kullanılan krem, sabun, yağ gibi kayganlaştırıcılar spermlerin kalitesini düşürür. Özellikle kayganlaştırıcı kullanmak isteyenlere su bazlı ve sadece bunun için üretilmiş olanlar önerilir. Fakat genel anlamda hiçbir kayganlaştırıcı kullanmamak en doğru yol olacaktır. Senin için araştırdım :)

Bence verir hatta hepsini bile öldürebilir. Cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak için erkekler kayganlaştırıcı kullanırlar. Ancak bu amaçla kullanılan krem, sabun, yağ gibi kayganlaştırıcılar spermlerin kalitesini düşürür. Özellikle kayganlaştırıcı kullanmak isteyenlere su bazlı ve sadece bunun için üretilmiş olanlar önerilir. Fakat genel anlamda hiçbir kayganlaştırıcı kullanmamak en doğru yol olacaktır. Senin için araştırdım :)
tesekkur eder.canim insallah.nornal deneme6 calisirim

Back