• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kanganlastirici jel ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Organik Hindistan cevizi yağını tavsiye ederim size. Cam kavanozda satılanlardan. Hem ucuz, hemde yan etkisiz. Bana da doktorum (jinekolog) tavsiye etmişti.

Ben doktora tükürük sperm öldürür mü diye sormuştum hayır demişti. Eğer zorlanırsanız öyle yaparsınız

Kuruluk için dr gidebilirsin. Hormon kaynaklı oluyor genelde.
Bi fitil vermişti bana dr o dönem gerek kalmadı kullanmadım.
Ama vajinal muayenede kendisi söylemişti kuruluğun var ilişkide canın yanar diye. Demek bakınca anlıyorlar. Bi git istersen

Preseed jeli bulamazsınıZ yok sanırım ismi değişmiş PREFERT jel olmuş. Bunu deneyebilirsiniz. Çok kişi var bununla hamile kalan. Bende bu ay aldım deneyeceğim.
Eki Görüntüle 2673259
Tesadüf gördüm bu konuyu hemen göz attım internette olumlu sonuç alan cok var. Bende hemen sipariş verdim. Hadi Hayirlisi allahtan 😁

Bence verir hatta hepsini bile öldürebilir. Cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak için erkekler kayganlaştırıcı kullanırlar. Ancak bu amaçla kullanılan krem, sabun, yağ gibi kayganlaştırıcılar spermlerin kalitesini düşürür. Özellikle kayganlaştırıcı kullanmak isteyenlere su bazlı ve sadece bunun için üretilmiş olanlar önerilir. Fakat genel anlamda hiçbir kayganlaştırıcı kullanmamak en doğru yol olacaktır. Senin için araştırdım :)
Yazdığınız son cümleye istinaden yazıyorum.
Bazı kadınların vajina içindeki sıvıları ph dengesi spermlerle uyum sağlıyamıyor ve spermleri daha follop tüpüne ilerlemeden öldürebiliyor, yani bunun için üretilmiş bu jeller en çok bu durumda işe yarıyor. Zaten bu jelede sperm dostu deniyor. (Preseed _ prefert _ baby start v s)+

Tesadüf gördüm bu konuyu hemen göz attım internette olumlu sonuç alan cok var. Bende hemen sipariş verdim. Hadi Hayirlisi allahtan 😁
Ben sipariş ettim bidahaki ay için ve 3 günde geldi. Şimdi o bana bakıyor ben ona 😂
20200811_201530.webp

Bu tarzda vajinal jeli aşılama tedavisinde kullanmıştım. Allahım sana geliyorum 😁😁.Benim reglim bugün bitti ben bu ayki yumurtlama dönemimde kullanmayı düşünüyorum
İnşallah bu jel işe yarar, bu ay ilk defa klomende kullanacam, çok heyecanlıyım çok kişide işe yaramış. Belki bizde de olumlu sonuçlar yaratır. 🙏🙏 adet olmayı bekliyorum daha adete 5 gün var.

İnşallah bu jel işe yarar, bu ay ilk defa klomende kullanacam, çok heyecanlıyım çok kişide işe yaramış. Belki bizde de olumlu sonuçlar yaratır. 🙏🙏 adet olmayı bekliyorum daha adete 5 gün var.
Kuzenimin eşine sordum oda çocuk icin bayağı uğraşmıştı onunda kullanan arkadaşları olmuş olumlu sonuç almışlar. Rabbim insallah bizlerede nasip eder canim ya 🤲🤲

Yazdığınız son cümleye istinaden yazıyorum.
Bazı kadınların vajina içindeki sıvıları ph dengesi spermlerle uyum sağlıyamıyor ve spermleri daha follop tüpüne ilerlemeden öldürebiliyor, yani bunun için üretilmiş bu jeller en çok bu durumda işe yarıyor. Zaten bu jelede sperm dostu deniyor. (Preseed _ prefert _ baby start v s)+
Ben de internetten yazdım :)

Back