Canım kayganlaştırıcılar spermin rahme ulaşmadan ölmesine sebep olabiliyormuş Hele ki uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorsan daha kötü. Rahim sevişme esnasında kendi menisini salgılar ve kayganlaşır ilişkiden önce sevişmeyi deneyin çünkü bende kullanıyordum evliliğimin 4. Ayından itibaren bıraktım ne olur ne olmaz diye ama sen bilirsinMerhabalar:) bebek planliyoruz ancak kayganlastirici kullanmadan iliskiye giremiyorum, kullanmamayi denedim ama o zaman da sistit oluyorum. Su bazlı jellerin sperme zarar vermedigini duydum, kullanip hamile kalan var mı aranızda? Kullandiysaniz ne marka?
Yeni yeni denemeye başladık. Valla ön sevişme uzun da olsa tık yok bende kupkuru. Jel yoksa cok canim yanıyor eziyete dönüyor. Su bazlıları sperme zarar vermiyor diye okudum ama emin olamadim.Canım kayganlaştırıcılar spermin rahme ulaşmadan ölmesine sebep olabiliyormuş Hele ki uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorsan daha kötü. Rahim sevişme esnasında kendi menisini salgılar ve kayganlaşır ilişkiden önce sevişmeyi deneyin çünkü bende kullanıyordum evliliğimin 4. Ayından itibaren bıraktım ne olur ne olmaz diye ama sen bilirsin
İstek mi olmuyor?Yeni yeni denemeye başladık. Valla ön sevişme uzun da olsa tık yok bende kupkuru. Jel yoksa cok canim yanıyor eziyete dönüyor. Su bazlıları sperme zarar vermiyor diye okudum ama emin olamadim.
Pahaliymiş o ya.. En azindan baslangicta degil de olmazsa sonra onu deneyebilirimPreseed jel kullanabilirsin. Hamileliğe yardımcı spermleri öldürmez rahme taşır
Onu kullandım. Zaten 3 kullanimlikti enjektör şeklinde tek kullanımlık fiyati da yüksek 170 tl almıştım hamilelik icin kullandım ama bende ise yaramadiPahaliymiş o ya.. En azindan baslangicta degil de olmazsa sonra onu deneyebilirimtesekkur ederim tavsiye icin.
Evet kullanip fayda gormeyenler de çok.. belki farklı bir sebebi vardır hamileligi engelleyen..Onu kullandım. Zaten 3 kullanimlikti enjektör şeklinde tek kullanımlık fiyati da yüksek 170 tl almıştım hamilelik icin kullandım ama bende ise yaramadi
Bende yoktu eşimde de bütün testleri yaptirdik tabi nasip demekki zamanı var dahaEvet kullanip fayda gormeyenler de çok.. belki farklı bir sebebi vardır hamileligi engelleyen..
Bu konuda bi doktora görün istersen çünkü istek olunca otomatikmen kayganlaşıyo.Yeni yeni denemeye başladık. Valla ön sevişme uzun da olsa tık yok bende kupkuru. Jel yoksa cok canim yanıyor eziyete dönüyor. Su bazlıları sperme zarar vermiyor diye okudum ama emin olamadim.
Evet olabilir..Bu konuda bi doktora görün istersen çünkü istek olunca otomatikmen kayganlaşıyo.
Hayirli bir zamanda olur inş. :) stres faktoru cok onemli..Bende yoktu eşimde de bütün testleri yaptirdik tabi nasip demekki zamanı var daha
Büyük ihtimal zarar verir internetten araştırın bence. Bu arada alakasız ama tokalak adı nereden geliyor :)bende de ayni durum var islaklik oluyor fakat ilk giris zamaninda biraz kasildigim icin hemen kurumaya duruyo vajinismusum vardi evliligin ilk 8 ayin ayinda atlattim ama yinede hafif kasilma oldugundan kuruyorum.. ben zeytinyagi kullaniyorum kimyasal bi madde olmasin diye baya kolaylik sagliyor ama sperme etki eder mi bilmiyorum henuz hamile kalamadim ama sanmiyorum cunku yenilebilen yararli bi madde
zeytinyagi da mi zarar verirBüyük ihtimal zarar verir internetten araştırın bence. Bu arada alakasız ama tokalak adı nereden geliyor :)
Bence verir hatta hepsini bile öldürebilir. Cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak için erkekler kayganlaştırıcı kullanırlar. Ancak bu amaçla kullanılan krem, sabun, yağ gibi kayganlaştırıcılar spermlerin kalitesini düşürür. Özellikle kayganlaştırıcı kullanmak isteyenlere su bazlı ve sadece bunun için üretilmiş olanlar önerilir. Fakat genel anlamda hiçbir kayganlaştırıcı kullanmamak en doğru yol olacaktır. Senin için araştırdım :)zeytinyagi da mi zarar verirsoyadim tokalak
tesekkur eder.canim insallah.nornal deneme6 calisirimBence verir hatta hepsini bile öldürebilir. Cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak için erkekler kayganlaştırıcı kullanırlar. Ancak bu amaçla kullanılan krem, sabun, yağ gibi kayganlaştırıcılar spermlerin kalitesini düşürür. Özellikle kayganlaştırıcı kullanmak isteyenlere su bazlı ve sadece bunun için üretilmiş olanlar önerilir. Fakat genel anlamda hiçbir kayganlaştırıcı kullanmamak en doğru yol olacaktır. Senin için araştırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?