M mihriah Guru Kayıtlı Üye 26 Mart 2013 102 20 298 Ankara 1 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mihriah #1 Mrb hanimlar benim derdim kanepem kizim iki yasinda suyu kendi icmek istiyo arada oynuyo dokuluyo su kanepeye ne kadar silersem silim cikmiyo etrafi havuz gibi kaliyo duruluyorum kuruluyorum olmuyor bir turlu bana akil verin bayanlar ne yapmam lazim
Mrb hanimlar benim derdim kanepem kizim iki yasinda suyu kendi icmek istiyo arada oynuyo dokuluyo su kanepeye ne kadar silersem silim cikmiyo etrafi havuz gibi kaliyo duruluyorum kuruluyorum olmuyor bir turlu bana akil verin bayanlar ne yapmam lazim
Mata Hari Evdeki huzur,zenginlik budur.. Kayıtlı Üye 27 Haziran 2011 7.011 19.525 298 1 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mihriah #2 Beyaz sabun denediniz mi? Çok güzel temizliyor. Arap sabunu da öyleymiş gerçi ben hiç kullanmadım ama siz deneyebilirsiniz.
Beyaz sabun denediniz mi? Çok güzel temizliyor. Arap sabunu da öyleymiş gerçi ben hiç kullanmadım ama siz deneyebilirsiniz.
A Ask hikayesi36 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2015 228 176 33 1 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mihriah #3 Bütün lekelere kosla halı kullanıyorum tavsiye ederim