- Konu Sahibi Dilara55333
-
Düşürdugu bile acıdığı içinDayanabileceginiz bir seviyedeyse dayanmaya çalışın daha hızlı sonuç alırsınız
Normalde 20 ymiş ben 9 da yaptırdım .çünkü cidden dayanamadımYaa yine mi aynı acı çok korktum şuan benim sadece Genital da düşürdü akımı
Dur bende bakayım ama ya lazer için fayda etmezseYaptırmadan önce anestezi kremi sürseydiniz keşke. Jetex kremi öneririm emla gibi ama daha uygun. Hatta konusunu açtım burada geçenlerde. Burada başka bir üye de lazer öncesi kullanmış hiçbir şey hissetmemis
canım acı oluyo mutlaka yaparken benim de çok yanıyo hatta patlıyor içimde sanki ama geçiyor sonra. ben 7.seanstayım aşırı büyük oranda azalma var kandirilmadin yaniYokmu giden buz lazer e
canım acı oluyo mutlaka yaparken benim de çok yanıyo hatta patlıyor içimde sanki ama geçiyor sonra. ben 7.seanstayım aşırı büyük oranda azalma var kandirilmadin yani
Benim makine de 8 yazıyordu ay napcaz ya uyuşturucu krem mi alsam emla ya baktım 180 tl yazıyor alamam yaniNormalde 20 ymiş ben 9 da yaptırdım .çünkü cidden dayanamadımama bi dahaki sefere akımı yükselticem . Acısa da En azından erken bitsin kıl tüy .
Siz sürdünzmu maalesef konunuzu göremiyorumYaptırmadan önce anestezi kremi sürseydiniz keşke. Jetex kremi öneririm emla gibi ama daha uygun. Hatta konusunu açtım burada geçenlerde. Burada başka bir üye de lazer öncesi kullanmış hiçbir şey hissetmemis
Evet sürdüm komple uyuştu ve ben epilatorle genitali aldım düşün yani öyle uyuştuSiz sürdünzmu maalesef konunuzu göremiyorum
Burada lazerde kullanan bi üyenin konusunu okumuştum öyle duydum ben de kremi. 15 ml 75e aldim bu yaz. emla çok pahalı. Eczacı kız bu Emla'nin aynısı zaten demişti gerçekten de öyleDur bende bakayım ama ya lazer için fayda etmezse
Burada lazerde kullanan bi üyenin konusunu okumuştum öyle duydum ben de kremi. 15 ml 75e aldim bu yaz. emla çok pahalı. Eczacı kız bu Emla'nin aynısı zaten demişti gerçekten de öyle
Evet 30-40 dakika demişlerdi bana. Regl öncesi lazer de normalden fazla acıtır ama ben kaşımı alırken bile acıyor ama kesinlikle hiç yoktan iyidir. Ben epilator yaptım o halde yani lazer genitale epilator kadar acımaz benceEvet okudum konunuzu buldum.
Regl öncesi pek olmuyur demişsnz benim ki tam regl öncesine denk geliyorum neyse hiç yoktan iyidir. Üzerimi giyip gitmem 45 dk dakkami alıyor üzerimi giymeden sürsem yeter galiba
her seansta aynı acı olcak canım ağda gibi düşün. ben uyuştucu krem kullanmadım hiç yorum yapmayayım o yuzden o konudaÇook teşekkür ederim peki ikici seans da da yine ayni acımı olacak daha az olmuyur mu
Uyuşturucu krem mi alsam
Ah evet çok geç kaldım ama gitmek zorunda kaldım haziran da başka ile gideceğiz bu merkeze çok güvendim o nedenle gidene kadar aradan çıksın dedim.Acıtıyor buz lazer emla yada anestol kullan ama keşke şu korona döneminde gitmeye başlamasaydınız. Ben epilasyon merkezlerinden çok korkuyorum. Birde keşke peşin vermeseydin parayı. Çok çekmiş biri olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?