- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Buz lazerde jel sürülür sürdüler mi
Ultrason jeli gibi evet sürüldüBuz lazerde jel sürülür sürdüler mi
Bende de inanılmaz acıyor sanki etimi yakıyor gibi . Gerçek buz lazer öyleymiş . Ki gittiğim yer orijinal eminim .
Neden acısız derler bende onu hiç anlamadım .
Evet yoksa Alexandre mi nedir ona giderdimBuz lazere acısız diye mi gitmiştiniz?
Acımıyor diyorlar ama kesinlikle çok acıyor. Zamanla alışacaksınız, kıl kökleri gittikçe zayıflayacak ve daha az acıyacak
Azalır tabiki ayrıca hiç alışık olmadığımız şekilde bir acı olduğu için ilk kez yaptırınca daha da korkutuyor. 3-4 seans sonra normal gelecek :)İlk diyemu böyle acıdı sizce diğer seanslarda acı azalır mu
Ben ikinci seansa girdim yine aynı acı hatta en düşük akımla çalıştırmak zorunda kaldım .Peki diğer seanslarda acı devam ettimi
En çok ilk seans mu acıdı
Giden insanların yorumlarını araştırsaydınız keşke. Acısız diye bir şey yok. Ama acı zamanla azalacak.Evet yoksa Alexandre mi nedir ona giderdim
Sadece Genital da düşürduAcısız buz lazer diyenlere kesinlikle inanmıyorum yakıyor cayır cayırama çok agrı ya da sızı hissedersen derecesini düşürüyorlar ama o zmn da etkisi azalıyor diye biliyorum
Yaa yine mi aynı acı çok korktum şuan benim sadece Genital da düşürdü akımıBen ikinci seansa girdim yine aynı acı hatta en düşük akımla çalıştırmak zorunda kaldım .
Dayanabileceginiz bir seviyedeyse dayanmaya çalışın daha hızlı sonuç alırsınızSadece Genital da düşürdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?