Kandırıldım mı?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.926
5.124
398
Merhaba kızlar, güvendiğim bir yer memnuniyeti fazla olan. Arkadaşimda referans olduğu bir yere buz lazer e gttim parayı peşin verdim.
Tüm bacak koltuk altı kol Genital.

Gelelim soruna, öyle bir acıdı ki mahvoldum. Öldüm öldüm dirildim hele koltuk altı yandı resmen. Şuan acı vs yok yaparken diyorum öldüm. Acaba buz lazer değilmi ydi cihaza baktım c ile başlayan birseydi unuttum adını..

Dert oldu kızlar ya diğer gittiğimde de böyle acırsa şimideden öbür seansi düşünüyorum. Yoksa ilk seans diye mi böyle acıdı?

Buz lazer e gidip ilk seans acıyıp diğer seanslar acımayan varmı? Yapan kız bana sinir oldu bence

Deneyimler nasıl? Şimideden teşekkürler.

Bende de inanılmaz acıyor sanki etimi yakıyor gibi . Gerçek buz lazer öyleymiş . Ki gittiğim yer orijinal eminim .
Neden acısız derler bende onu hiç anlamadım .

Buz lazere acısız diye mi gitmiştiniz?

Acımıyor diyorlar ama kesinlikle çok acıyor. Zamanla alışacaksınız, kıl kökleri gittikçe zayıflayacak ve daha az acıyacak

Acısız buz lazer diyenlere kesinlikle inanmıyorum yakıyor cayır cayır ama çok agrı ya da sızı hissedersen derecesini düşürüyorlar ama o zmn da etkisi azalıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…