- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
1500 e gidiyorum benUcretı nedır buz lazerın acaba?
Evet ama jelatin demişsinz nasıl olacak misal koltuk altına nasıl poşet geçrcem. Birde fiyat olarak anestol dha uygun onu deneyim diyorumEvet 30-40 dakika demişlerdi bana. Regl öncesi lazer de normalden fazla acıtır ama ben kaşımı alırken bile acıyor ama kesinlikle hiç yoktan iyidir. Ben epilator yaptım o halde yani lazer genitale epilator kadar acımaz bence
Bu pandemıde hiç öantıklı deil benceMerhaba kızlar, güvendiğim bir yer memnuniyeti fazla olan. Arkadaşimda referans olduğu bir yere buz lazer e gttim parayı peşin verdim.
Tüm bacak koltuk altı kol Genital.
Gelelim soruna, öyle bir acıdı ki mahvoldum. Öldüm öldüm dirildim hele koltuk altı yandı resmen. Şuan acı vs yok yaparken diyorum öldüm. Acaba buz lazer değilmi ydi cihaza baktım c ile başlayan birseydi unuttum adını..
Dert oldu kızlar ya diğer gittiğimde de böyle acırsa şimideden öbür seansi düşünüyorum. Yoksa ilk seans diye mi böyle acıdı?
Buz lazer e gidip ilk seans acıyıp diğer seanslar acımayan varmı? Yapan kız bana sinir oldu bence
Deneyimler nasıl? Şimideden teşekkürler.
Yok canım ya Anestol ne ki Anestol hiçbir işe yaramıyor. Belki sinek ısırığıni hafifletir :) Anestole sakın para verme. 75 lira çok uygun değil evet ama hiç acı çekmeyeceksin sonuçta. Jelatin koltuk altına denemedim ama genital bölgeyi paket yaptım bildiğin. Koltuk altına da alttan omuzdan sararak yap bir şekilde uzun kollu dar bir şey giyEvet ama jelatin demişsinz nasıl olacak misal koltuk altına nasıl poşet geçrcem. Birde fiyat olarak anestol dha uygun onu deneyim diyorum
Benim gittiğim yer umarım sürme falan demez biraz değişikler bana bir krem satmaya çalıştı nemlendirici imiş nemlendrrsem acımazmusYok canım ya Anestol ne ki Anestol hiçbir işe yaramıyor. Belki sinek ısırığıni hafifletir :) Anestole sakın para verme. 75 lira çok uygun değil evet ama hiç acı çekmeyeceksin sonuçta. Jelatin koltuk altına denemedim ama genital bölgeyi paket yaptım bildiğin. Koltuk altına da alttan omuzdan sararak yap bir şekilde uzun kollu dar bir şey giy
Yok canım ya söylemene bile gerek yok. Bir sürü insan lazer öncesi kullanıyor böyle şeyler. Buradaki diğer konuyu da bulursam link atayım sana. Onlar derler herkes paragöz olmuş kimse işini düzgün yapmiyo hep ne koparsam kar peşindeler. Benim de solaryuma gittiğim bi yer öyleydi sürekli bronzlatirici krem satmaya çalışıyolardi 300-400 liraya dümdüz kremlerBenim gittiğim yer umarım sürme falan demez biraz değişikler bana bir krem satmaya çalıştı nemlendirici imiş nemlendrrsem acımazmus
Alayım dedim 300₺ dedi alamam yani zaten lazer e onca para vermişim
Benim gittiğim yer umarım sürme falan demez biraz değişikler bana bir krem satmaya çalıştı nemlendirici imiş nemlendrrsem acımazmus
Alayım dedim 300₺ dedi alamam yani zaten lazer e onca para vermişim
Evet evet dün okudum bunu çok teşekkürler alacağım inşallah. Ama üstüne folyo yu nasıl yapcam kafam karışıyor.Lazer Epilasyon - Uyuşturucu krem denedim koşun koşunn:)
İnternetten emla yı duydum lazere gittiğim yer lmx önerdi eczacı bana genital bölgeyemi uygulayacaksın dedi evet dedim jetex diye bir krem verdi yedirmeden bolca sürdüm üstünede çöp poşeti geçirdim hava almadı 45 dk sonra lazer epilasyona girdim sıfır acı sıfırrrr. ben hayatım boyunca jilet...www.kadinlarkulubu.com
Canım folyo değil şeffaf strec film. Torba gibi olanlar var ya ondan. Oraya gidince çaktirmadan önce tuvalete girip çıkarıp at peçeteyle kremi sil öyle gir haberi bile olmazEvet evet dün okudum bunu çok teşekkürler alacağım inşallah. Ama üstüne folyo yu nasıl yapcam kafam karışıyor.
Oraya gidince folyo yi falan görünce bişi dermi diye
Buz lazer de aci yok denecek kadar az.Profesyonel bir yer olmadigini dusunuyorumMerhaba kızlar, güvendiğim bir yer memnuniyeti fazla olan. Arkadaşimda referans olduğu bir yere buz lazer e gttim parayı peşin verdim.
Tüm bacak koltuk altı kol Genital.
Gelelim soruna, öyle bir acıdı ki mahvoldum. Öldüm öldüm dirildim hele koltuk altı yandı resmen. Şuan acı vs yok yaparken diyorum öldüm. Acaba buz lazer değilmi ydi cihaza baktım c ile başlayan birseydi unuttum adını..
Dert oldu kızlar ya diğer gittiğimde de böyle acırsa şimideden öbür seansi düşünüyorum. Yoksa ilk seans diye mi böyle acıdı?
Buz lazer e gidip ilk seans acıyıp diğer seanslar acımayan varmı? Yapan kız bana sinir oldu bence
Deneyimler nasıl? Şimideden teşekkürler.
Evet evet dün okudum bunu çok teşekkürler alacağım inşallah. Ama üstüne folyo yu nasıl yapcam kafam karışıyor.
Oraya gidince folyo yi falan görünce bişi dermi diye
Benim ki çok acıdı maalesefBuz lazer de aci yok denecek kadar az.Profesyonel bir yer olmadigini dusunuyorum
Tamam çok teşekkür ederim aynen tuvalete gidip çıkarayim ben onu.Şunu da oku istersenJetex Krem Nasıl Kullanılır?
Jetex kremin etken maddeleri lidokain ve prilokain adı verilen iki maddedir. Bu krem genel olarak uyuşturucu bir etkiye sahiptir.sosyola.com
Şunu da oku istersenJetex Krem Nasıl Kullanılır?
Jetex kremin etken maddeleri lidokain ve prilokain adı verilen iki maddedir. Bu krem genel olarak uyuşturucu bir etkiye sahiptir.sosyola.com
Bende lazere gidiyorum ve koltukaltlarımda bile zor dayandım. Genital için aşırı korkuyorum. İki gündür forumu okuyorum ve deli gibi krem önerilerine bakıyorum. Emla aşırı pahalı ama jetex nasıl? Kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?