- Konu Sahibi Minikkelebk
peki özel değilse eğer eşin evin hangi masraflarını karşılıyor?ben mesela çalışırken faturaları hesabıma otomatik ödeme olarak koymuştum faturalar ödeniyordu benim hesaptan eşimde kirayı öderdi ama market alışverişine gelince kendi istedikleri dışında eve doğru dürüst bişey almazdı yani evin temel ihtiyaçları.hiç unutmam tuvalet kağıdı için beni 1 hafta konuşturmuştu:)bende taabi ondan gizli evin eksiklerini alırdım bide sorardı niye harcadın paranı diyekeyfimden sanki yani böyle yapa yapa kenarımda bişey kalmadı zaten.neyse en azından kirayı ödüyor diye düşünürdüm.
evimiz kendimizin kira derdimiz yok
eşim kendi telefon faturasını elektrik ve internet faturasını öder ben kışlık gaz alıcam zaman ondanda para isterim verir arada su faturasını ama herzaman değil
arabanın giderlerini markete beraber gidersek çok nadir o öder
şimdi çalışmadığım için herşeyi o karşılıyor mesela bebeğime oto koltuğu aldık o ödedi ama ben çalışıyor olsam kesin yatısını benden alırdı
oğlum kreşe gidecek şimdiden yarısını sen ödeyeceksin diyor
madem yarısını ben ödüyorum o zaman diğer şeylerin yarısınıda o ödeyecek demi ama
bide diyorum herşey ikiye bölününce ben dahamı zararlı çıkarım bilemedim nasıl yapıcamı