• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandil kandil yine kavga!

Minikkelebk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
6.999
8.649
448
İstanbul
Hatalarım var biliyorum
Hiç aklı Selim hareket edemiyorum
Biraz bunalimdayim bunun da etkisiyle cok fevri davranıyorum sanırım
Lütfen akıl verin

Esim sabah erken kalktı ders çalıştı
Kaç gündür alışveriş yapılmalı hep erteleniyor
Neyse bu iste sabahtan beri markete gideceğim filan diyor
Bi turlu gidemiyor... Öğlen dedi ki annemleri çağıralım ... Dedim sen çağır ben cagirinca gelmiyor
O ara babam aradı kendi açtı teli söyledi ...
Annem aradı ne gerek var filan.. Az naz yaptılar yarın gelicekler ( isin aslı rahatsız etmek istemiyorlar )
6 ay oldu nerdeyse gelmiyorlar
Kardeşlerim var cok gelmek istiyorlardı ..
Neyse bu öğlen başladı param yok
Alışveriş yapmasam bekle filan..
3 gun sonra maaşı yaticakmis
Aksama kadar kaç kere söyledi (dedim o zaman cagirmasaydin)
Neymiş çorba yaparmisim , baklavaya mı GELİYOLARmis..
İftara yemek hazirlicam...evde bisi yok.. Ayy bi de uyudu o ara yoruldu
Aksam üstü ...
Tabi bekle bekle...
Kalktı söylene soylene param yok sonra gitsem(ayrıca bankaya biraz para yatmış , beyefendi ona dokunmak istemiyormuş ) la havleee
İstedigimde domates , biber
Gitti yaptı sonunda alışverişi ...
İftardan bi iki dk önce eve geldi
Geldi bana da para verdi, Bayram harcligimmis .(zehir gibi bi kiZdim, beni okutmadigi ve bu duruma düşürdüğü icin babama coooook kızıyorum )
Ezan okundu ..hala oturmadık beyimizin keyfine.. Tabi dalasiyoruz hala.. Annemler her geldiginde aynı şeyi yapıyor . İftari yapıp gidecekler . Bilseler muhitimize uğramazlar ..(beyefendiye sorsam ben genelliyomusum, o onlar geliyo diye yapmiyormuş )
Sofraya oturmadan dedim yemin ederim bi daha cagirmayacagim..
Baskası olsa sacımı basımı yolarmis..
O da yapacakmış
Yap bakalım dedim ne oluyo 1 dk sonra ( bu laftan sonra iştah kalmadı bende) kurdum sofrayı oturdum ama yiyemedim.. Bebeğe yedirdim.. Fark edince o da yemedi.. Bi iki bişey söyledi
Bende ağlamakli olunca kalktım sofradan
Yemedi toplamış ...iftardan sonra programı vardı
Giderken koydum cebine verdigi parayı da bi daha verme dedim..(zaten istememiştim )
Gidicem zaten bu evden diye söylendim
Hem oruçlu hem ac olarak gitti..
Vicdan azabı duymuyor değilim

Bilmiyorum basit bi kavga ama her seferinde olması cok canımı sıkıyor
Gecen geldiklerinde de büyük bi kavga etmiştik ...

Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım

Zaten artık iyice deliyim
Cocuklarım olmasa belki çıkıp gitmiştim...
Allah'tan varlar...

Ah be arkadasım hangımız yaşamıyormuş boyle sorunlu ama genede bız kadınlara bıraz daha sabırlı davranmak düşüyor aynı senın gıbı bugun bende çalışmadığıma cok ıcerledım cocuklar ıcın alısverıse gıttık daha mağazaya gırer gırmez baslad esım hadı cabuk tamam oo pahalı onu bırak sankı kendıne alıyorum ya cocuklara alıyorum sonucta en sonunda hadı dedesıyle oradan kayboldu bırden arıyorum atıyom yok anons ettırdım yok kasada beklıyorum sıra bana geldı sıradan çıkmak zorunda kaldım neden cunkı çalışmıyorum onun para vermesi lazımdı kac tur attım magazada bılemezssın sonunda herhalde cok kızdı arabayamı gıttı dedım cıktım avmden baktım Turkcell'in Mağazası'nda telefon bakıyor heh aldınmı dıyor bıde bana neyle alacam dedım pis pis sırıtmamış yüzüme çılgına dondüm zevk alıyorsun senın elıne bakmaktan demı dedım cıktım gıttım ama gönülden cok kırıldım ağzıma gelenı sayacaktım ama kandıl dıye sustum off ne bıleyım sanırım alttan almak kadınlara etıketlenmıs

Ah be arkadasım hangımız yaşamıyormuş boyle sorunlu ama genede bız kadınlara bıraz daha sabırlı davranmak düşüyor aynı senın gıbı bugun bende çalışmadığıma cok ıcerledım cocuklar ıcın alısverıse gıttık daha mağazaya gırer gırmez baslad esım hadı cabuk tamam oo pahalı onu bırak sankı kendıne alıyorum ya cocuklara alıyorum sonucta en sonunda hadı dedesıyle oradan kayboldu bırden arıyorum atıyom yok anons ettırdım yok kasada beklıyorum sıra bana geldı sıradan çıkmak zorunda kaldım neden cunkı çalışmıyorum onun para vermesi lazımdı kac tur attım magazada bılemezssın sonunda herhalde cok kızdı arabayamı gıttı dedım cıktım avmden baktım Turkcell'in Mağazası'nda telefon bakıyor heh aldınmı dıyor bıde bana neyle alacam dedım pis pis sırıtmamış yüzüme çılgına dondüm zevk alıyorsun senın elıne bakmaktan demı dedım cıktım gıttım ama gönülden cok kırıldım ağzıma gelenı sayacaktım ama kandıl dıye sustum off ne bıleyım sanırım alttan almak kadınlara etıketlenmıs

Hele ki dışarı da üffff rezalet oluyor ya...
Güya sakın davranmaya çalışıyorum ...
Yapamıyorum ama
Yine gelicek yine yanaşacağım .. Bi kaç bisi dicek bariscaz
Ama bu sefer alttan almicam
Yarın da misafirim var
Ufff ne bilim ya
Nasıl davransam ki gelince...
Sende Çıldırmış olmalısın telefon bakarken görünce

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıldırmaz olurmuyum ağladım yolda gelırken bıde bana para ıstemeye gelırsın sandım dıyo alışmış beyımız tabı yalvartmaya hala kızgınım ona ama ne yapcan senınde dedıgın gıbı barışmayıp tatsıLık üzüyor bu defa kavga boyutunu asıyor uzatırsan en ıyıs gene bu geçmenin yüzücüyü hurmetıne bı sey olmamış gıbı davranmak

iste kadinlarin ekonomik özgürlügü olmali diye bosuna demiyorlar herkeste var bizde öyleyizki maddi durumumuz fena degil ama iste bir yere falan gittigimizde cocuklar falan bisey isteyecek olsa resmen burnundan getiriyor insanin en sonunda aliyor ama cocuklarinda benimde kalbimizi kirdiktan sonra ne yazar en basiti bayram yaklasiyor diyorum bayramlik alalim cocuklara 50 lira veriyim ne yaparsan yap diyor sinir oldum bende mesala diyoum herseferinde kendi kendime gitmeyim gezmeye falan diyorum kendinede söylüyorum bak böyle böyle yapma diye bu seferde diyor iyilik yaramiyor size iyilik dedigide cocuklarinin ihtiyacini karsilamak heralde bilmiyorum ama ayni seyleri maalesef cogumuz yasiyoruz

iste kadinlarin ekonomik özgürlügü olmali diye bosuna demiyorlar herkeste var bizde öyleyizki maddi durumumuz fena degil ama iste bir yere falan gittigimizde cocuklar falan bisey isteyecek olsa resmen burnundan getiriyor insanin en sonunda aliyor ama cocuklarinda benimde kalbimizi kirdiktan sonra ne yazar en basiti bayram yaklasiyor diyorum bayramlik alalim cocuklara 50 lira veriyim ne yaparsan yap diyor sinir oldum bende mesala diyoum herseferinde kendi kendime gitmeyim gezmeye falan diyorum kendinede söylüyorum bak böyle böyle yapma diye bu seferde diyor iyilik yaramiyor size iyilik dedigide cocuklarinin ihtiyacini karsilamak heralde bilmiyorum ama ayni seyleri maalesef cogumuz yasiyoruz

Tamamen katılıyorum ekonomık özgürlük her kadına lazım bayramdan sonra tatıle gıdecez beyımız sımdıdn tatılde bısey almak yok otele cok para verdım demeye basladı ole kos koş otelde yatıp kalkıp gelcez bız yaa :(((((

evet hepimiz yaşıyoruz ne yazık ki. Geçen yıl en az 5 yıldır görmediğim arkadaşım tanımadığım eşiyle 1 günlüğüne bize geldiler yol üstü uğradılar. Ev de yapacağım hazırlığı burnumdan getirdi. birde ona sorup kabul ettim. vee bu olaydan sonra köşemde hep gizli param oldu. çocuğa verilen harçlıkları veya ailemin al kızım yanında dursun dediği paraları götürüp paşa paşa ona verirdim artık asla vermiyorum. Pazar paraları hatta küçümsemeyin sağda solda olan bozuk paraları bile biriktirdim. Şuan ise hatrı sayılır bir birikimim var.

Tamamen katılıyorum ekonomık özgürlük her kadına lazım bayramdan sonra tatıle gıdecez beyımız sımdıdn tatılde bısey almak yok otele cok para verdım demeye basladı ole kos koş otelde yatıp kalkıp gelcez bız yaa :(((((

iste bende bunu anlamiiyorum bizimkide öyle gecen avm ye gidicez resmen cocuklrla beni tembihliyor hele cocuklara sakin bisey istemeyeceksiniz buseferde ben dedimki e artik gitmeyelim o zaman cocuk onlar düzgün bir sekilde anlat diye bu seferde kavga cikacak küslük olacak diye alttan aliyorum mesala benmkinin bir huyu var remen nefret ediyorum cocuklara birseyler yedireceksek disarda gezdikten sonra yedirir ya diyorum sunu en bastan yapsan cocuk bu anlarmi aciktigi zaman yikar ortaligi diyorum yok hep ayni valla yok artik karar verdim birseyler yapmaya olmuyor böyle cocuklaria üzülüyorum ya

evet hepimiz yaşıyoruz ne yazık ki. Geçen yıl en az 5 yıldır görmediğim arkadaşım tanımadığım eşiyle 1 günlüğüne bize geldiler yol üstü uğradılar. Ev de yapacağım hazırlığı burnumdan getirdi. birde ona sorup kabul ettim. vee bu olaydan sonra köşemde hep gizli param oldu. çocuğa verilen harçlıkları veya ailemin al kızım yanında dursun dediği paraları götürüp paşa paşa ona verirdim artık asla vermiyorum. Pazar paraları hatta küçümsemeyin sağda solda olan bozuk paraları bile biriktirdim. Şuan ise hatrı sayılır bir birikimim var.

Ya bunlar ne kadar benziyorlar birbirlerine..
Ben hala 3 kuruş param olsa çıkartır veririm ..
Hala akillanmamisim demekki..
Ufff hala gelmedi
Gelince tukurdugumu yalamak istemiyorum bu sefer
Öbür turlu de uzucak
Oooooof offf

Bizimki de bugün otel baktı durdu
Aman aman Allah korusun ne tatili?
Gitmem bi yere

Ya bunlar ne kadar benziyorlar birbirlerine..
Ben hala 3 kuruş param olsa çıkartır veririm ..
Hala akillanmamisim demekki..
Ufff hala gelmedi
Gelince tukurdugumu yalamak istemiyorum bu sefer
Öbür turlu de uzucak
Oooooof offf

verme sende bundan sonra paranı.
mecburiyetten konuşacaksın. öyle olmasa uzatırdın.

verme sende bundan sonra paranı.
mecburiyetten konuşacaksın. öyle olmasa uzatırdın.

Dayanamıyorum ki

Sonuçta bize harciyo diye düşünüyorum

Allah izin verirse yarın öbür gun bende çalışacağım elbet, cocuklar az daha büyüsün ...
O zaman hersey daha başka olur belki
En azından icim icimi yemez

mesala birde benim esim cevresi tarafindan cok cömert birisi olrak bilinir birisi birsey istesin ikilemez ama iste sorun orda benim esim birakin tutumlu lmayi savurgandir hatta kac defa dedim parayi nasil derler cekip ceviremez sacma sapan seylere harcar ama bakin cocuklara bayramlik almaliyiz dedigim zamanki lafi ne biliyormusunuz her bayram her bayram almak zorundamisin:53:

mesala birde benim esim cevresi tarafindan cok cömert birisi olrak bilinir birisi birsey istesin ikilemez ama iste sorun orda benim esim birakin tutumlu lmayi savurgandir hatta kac defa dedim parayi nasil derler cekip ceviremez sacma sapan seylere harcar ama bakin cocuklara bayramlik almaliyiz dedigim zamanki lafi ne biliyormusunuz her bayram her bayram almak zorundamisin:53:

Aynen...
BiZde alınır cocuklara ... Problem yok ... Bazen kendi alır...
Ya bu mutfak ihtiyacında niye sorun yasıyoruz anlayamıyorum

sorun senin ailenin gelmesi ise zor bir durum. misafir çağırıp alışveriş yapmadan nasıl ağırlamayı düşünüyor. şükür eşimin böyle huyu yoktur misafiride çok sever. bizimkide kendi ailesine karşı soğuk 15 günde bir gider o da mecburiyetten benim ailemede en geç iki günde bir. bende bu durumdan şikayetciyim. yeni atandım 1 aya işe başlıyorum para hiç sorun olmadı aramızda. ama ben bozuk paraları biriktirmeyi seviyorum 10 ayda 400 milyon biriktirdim bir küçük altın aldım ev alırken bozdurduk eşime telefon aldım 150 tlsini peşin verdim son 100 milyon ile de iftar davetim için harcadım kardeşime doğumgününe hediye aldım.

Aradım beyefendiyi
Yoldaydii
Geliyorum uyuma dedi
Uf ya hiç iyi davranmak istemiyorum
Hatta gelince girissem şöyle ..
O zaman az biraz rahatlarım sanki

Aynen...
BiZde alınır cocuklara ... Problem yok ... Bazen kendi alır...
Ya bu mutfak ihtiyacında niye sorun yasıyoruz anlayamıyorum

iste tuafliklarindan hele birde su laflari yokmu ben sana sukadar para vermistim naptin diye sanki milyarlar seriyorlar birde benim lanet olasi bir huyum var asla gizli sakli para biriktirmem ya esime veririm ya eksik bisey alirim yada cocuklara harcarim gecenler dedimki ayligini bana ver hani alisverisi falan ben yapayim diye allah kavga cikardi resmen iste ben napiyorum bu parayida falan diye sustum bende dedigim gibi herkadin ayaklarinin üstünde durmali baska yolu yok cünkü

sorun senin ailenin gelmesi ise zor bir durum. misafir çağırıp alışveriş yapmadan nasıl ağırlamayı düşünüyor. şükür eşimin böyle huyu yoktur misafiride çok sever. bizimkide kendi ailesine karşı soğuk 15 günde bir gider o da mecburiyetten benim ailemede en geç iki günde bir. bende bu durumdan şikayetciyim. yeni atandım 1 aya işe başlıyorum para hiç sorun olmadı aramızda. ama ben bozuk paraları biriktirmeyi seviyorum 10 ayda 400 milyon biriktirdim bir küçük altın aldım ev alırken bozdurduk eşime telefon aldım 150 tlsini peşin verdim son 100 milyon ile de iftar davetim için harcadım kardeşime doğumgününe hediye aldım.

Ya benimkileri sever isin garibi... Kendi ailesinden daha cok rahat eder yanlarında
Adamın böyle bi huyu vaaaar anlayamıyorum . Kendisi de kabul etmiyor zaten
Bizimkilere sık gidilir.. Onlar uzak Zaten... Geldiklerinde kusur etmemeye çalışırım
Gittiğimizde de bi gun kalır doneriz

Back
X