• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda ve idrarda negatif olan ama gebe olanlar

demekki insan sabretmeli dimi..... insallah saglikli bir gebelik gecirirsin canim, benim ilk hamilieligimde keseyi adet gecikmesinden tam 20. gün sonra gördük, yani 20 gün önce test yapmistim pozitifti ama keseyi görememistik, doktor yavas gelisiyor diyip vitamin vermisti kullaniyordum ama olmadi iste 4 aylikken yavas gelistigi icin kendiliginden düstü :((( Rabbim kimseye bir daha yasatmasin canim sen saglicakla al kucagina, bende carsamba günü gidicem doktora bakalimmmm insallah bu kez hayirli haberler alirimmm

canım benim üzme kendini allahım en kısa zamanda saglıklı bi bebek verir inş. sanada. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Bir adet negatif haberide benden gelsin.Ultrasonda kese yok.Kana bakalım dedi.Kan sonucum ise şüpheye yer bile bırakmadı.(0 sıfır)
Şimdi nedenini,niçinini hala anlayamadığım bir şekilde regl olmuyorum.4,5 cm kistim varmış.Ama önemli değil dedi doktor.Bana bir ilaç verdi adet söktürücü kullanmalıyım acaba emin olamadım.Hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım:(

sakın kullanma, 15 gun sonra tekrar test yap ve negatif çıkarsa kullan....

canım bence bi an önce başla ilaca.kanda kesin sonuçtur zaten.cıkmamış.daha fazla beklemenin anlamı yok.benimde gecen ay adetim 2 ay gecikti ki hep bu site yüzünden kendimi dinlemeye başladım buraları okuyunca.doktor kan testi yaptı negatif ama bende senin gibi yapıp bir bucuk hafta daha bekledim baktım ki olmayacak ne pozitif cıkıo ne de gelen var.farlutal adında ilacı kullandım.hemen adet oldum.şu an keşke erken içseymişim diyorum bu ilacı.sana tavsiyem cok geciktiyse bir an önce iç.

benım 3 haftaık gebeliğim kanda çıkmadı ve doktora ınanıp farlutal içtim ve düşük tehlikesi yaşıyorum...bebege bir zarar verecek diye de çok korkuyorum...bazen rahime yapışmadıgı oluyor ve kan testi negatif çıkıyor...bilginize...temkınlı olun...

merhaba arkadaşlar bu günle tam 8 günüm geçti aderim 1 gün geçince kanda baktırdım 1,20 yani negatif doktor adet olmazsan tekrar baktır dedi dün yine baktırdım ve yine aynı çıktıı düşmedi değer ve yükselmedi ama benim bulantılarım var kasık ve bel ağrım oluyoo arada göğüslerimde damarlar belirginleşti idrara çok sık çıkıyorum ilk defa oluyo bunlar bende yani adette olmuyorum bunlar nedir anlamıyorum adetim uzun zamndır düzenliydi en fazla 3 gün gecikmeli yada erken oluyodum ama bu sefer 8 gün gecikti ve adet olcakmış gibide belirtilerim yokk yanii gelmeye niyeti yok regliminn bana neler oluyorrrrr çok nadir olarak kanda ve idrarda gebelik çıkmayıp gebeliğin 2. ayından sonra ultrasonlaa hamileliği saptatnlarıda duydukca acaba bendemi öle oluyorum diye düşünmeden yapamıyorummmm:gitme:

Canım benim arkadaşımda da aynı durum oldu. Testlerde negatif çıkıyordu.Şimdi 4 aylık hamile. Biraz sabret bakalım.

Burda olan arkadaslar luften yardimci olun adetim gecikti ne kanda ne idrarda var beklim mi daha

Back