gecen ayda ayni seyleri ben yasadim canim, normalde 10 gün süren adetim gecen ay 1 ekimde. basladi ve 3 gün sürdü ve bir hafta gec olmustu, kasiklarimda agriyordu tuhaf birseydi yani sonra sabah ilk idrarla yaptigim test pozitif cikmisti sonra ben üstüne görüyorum derken süpheyle doktora gittim doktor rahimde bakti ama hamile degilsin dedi ama yinede kan tahlili yapalim dedi, 8 kasimda yaptik negatif cikti, ve ben artik hamile degilim dedim, hatta bir kere daha idrar testi yaptim ikinci cizgi hic yoktu ve ben 29 ekimde yine idrar testi yaptim ve pozitif cikti, 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti cok belirgin bi sekilde hatta ilk idrarla bile yapmadim, ama suan hamilemiyim degilmiym bilmiyorum ama basim cok dönüyor ve gögüslerimde sisti damarlari bile cok belirgin kasiklarimda agriyor, 1 hafta sonra doktora gidicem bakalim ne diycek, yani olmaz dedigin anda oluyor olur dedigin anda olmaz, ancak Rabbim bilir herseyi
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Annem anlattı bir bayan arkadaşı 9 ay hamileliği boyunca adet olmuş.Bugün hastanede kan sonucumu beklerken kalbim yerinden çıkacak sandım.Aslında psikolojik olarak kendimi anneliğede hazır hissetmiyorum ama ..