• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda ve idrarda negatif olan ama gebe olanlar

gecen ayda ayni seyleri ben yasadim canim, normalde 10 gün süren adetim gecen ay 1 ekimde. basladi ve 3 gün sürdü ve bir hafta gec olmustu, kasiklarimda agriyordu tuhaf birseydi yani sonra sabah ilk idrarla yaptigim test pozitif cikmisti sonra ben üstüne görüyorum derken süpheyle doktora gittim doktor rahimde bakti ama hamile degilsin dedi ama yinede kan tahlili yapalim dedi, 8 kasimda yaptik negatif cikti, ve ben artik hamile degilim dedim, hatta bir kere daha idrar testi yaptim ikinci cizgi hic yoktu ve ben 29 ekimde yine idrar testi yaptim ve pozitif cikti, 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti cok belirgin bi sekilde hatta ilk idrarla bile yapmadim, ama suan hamilemiyim degilmiym bilmiyorum ama basim cok dönüyor ve gögüslerimde sisti damarlari bile cok belirgin kasiklarimda agriyor, 1 hafta sonra doktora gidicem bakalim ne diycek, yani olmaz dedigin anda oluyor olur dedigin anda olmaz, ancak Rabbim bilir herseyi

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Annem anlattı bir bayan arkadaşı 9 ay hamileliği boyunca adet olmuş.Bugün hastanede kan sonucumu beklerken kalbim yerinden çıkacak sandım.Aslında psikolojik olarak kendimi anneliğede hazır hissetmiyorum ama .. :28:

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Annem anlattı bir bayan arkadaşı 9 ay hamileliği boyunca adet olmuş.Bugün hastanede kan sonucumu beklerken kalbim yerinden çıkacak sandım.Aslında psikolojik olarak kendimi anneliğede hazır hissetmiyorum ama .. :28:

bende simdi iki farkli test var ikisiylede yaptim pozitif cikti ve bu saatte yaptim :)))...... ama gecen ay sadece bi def pozitif cikmisti ilk idrarla sonradan pozitif cikmadi, kanda negatif cikinca baya üzülmüstüm... hatta tüp bebege hemen karar verdim simdi sende idrar testim pozitif, kan testi negatif diyince bende acaba öylemi demeye basldim. kan testimi aldigim gün yine idrar testi yapmistim negatifti ... hemde bayaaa belirgin bi ikinci cizgi var elimde..... kan testi yapmadim henüz, zaten kafana göre gidip test yapamiyorsun burada malesef, illa doktoruna gitmen lazim, bende doktorumdan en erken 10 kasimda aldim randevuyu :((( simdi 10 kasima kadar catlarim bennnn, ya fazladan testin varsa yapsana bi merak ettim yine pozitif cikacakmi?

ben hani o kullandigim testlermi bozuk diye düsündügüm icin ayri bir test daha aldim bugün :))) önceki testimdende yedek vardi simdi üsenmeden ikisni birden yaptim ikiside bayaa belirgin ikinci cizgi var.... ama yinede hicbirseyin garantisi yokki :((( sadece Rabbim dilerse nasip olur dilemzse olmazz,

ben hani o kullandigim testlermi bozuk diye düsündügüm icin ayri bir test daha aldim bugün :))) önceki testimdende yedek vardi simdi üsenmeden ikisni birden yaptim ikiside bayaa belirgin ikinci cizgi var.... ama yinede hicbirseyin garantisi yokki :((( sadece Rabbim dilerse nasip olur dilemzse olmazz,

Ben az önce test yaptım ve malesef negatif çıktı.birde benim miyomum var ve dr.lar oyalanmadan gebeliği dene diyor.eşimse bebeğe henüz hazır olmadığını söylüyor.ben de istemediğimi sanıyordum ama bu son durum psikolojimi bozdu.gerçekten çok üzgünüm şu an.:5:

Bir adet negatif haberide benden gelsin.Ultrasonda kese yok.Kana bakalım dedi.Kan sonucum ise şüpheye yer bile bırakmadı.(0 sıfır)
Şimdi nedenini,niçinini hala anlayamadığım bir şekilde regl olmuyorum.4,5 cm kistim varmış.Ama önemli değil dedi doktor.Bana bir ilaç verdi adet söktürücü kullanmalıyım acaba emin olamadım.Hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım:(

Son düzenleme:
Ben az önce test yaptım ve malesef negatif çıktı.birde benim miyomum var ve dr.lar oyalanmadan gebeliği dene diyor.eşimse bebeğe henüz hazır olmadığını söylüyor.ben de istemediğimi sanıyordum ama bu son durum psikolojimi bozdu.gerçekten çok üzgünüm şu an.:5:

canim senin kac günün geciyordu? test icin....
bak gecen ay benimde öyle oldu, bi cikti bi cikmadi bende sasirdim ama 20 gün sonra testim pozitif cikti simdi hangi markayla yaparsam yapayim hepsinde pozitif tabi daha kan testi yapmadim....

Son düzenleme:
Bir adet negatif haberide benden gelsin.Ultrasonda kese yok.Kana bakalım dedi.Kan sonucum ise şüpheye yer bile bırakmadı.(0 sıfır)
Şimdi nedenini,niçinini hala anlayamadığım bir şekilde regl olmuyorum.4,5 cm kistim varmış.Ama önemli değil dedi doktor.Bana bir ilaç verdi adet söktürücü kullanmalıyım acaba emin olamadım.Hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım:(

malesef bazen kistlerden dolayi adet gecikmesi oluyor, bence biraz daha bekle icin rahat etsin

canım bence bi an önce başla ilaca.kanda kesin sonuçtur zaten.cıkmamış.daha fazla beklemenin anlamı yok.benimde gecen ay adetim 2 ay gecikti ki hep bu site yüzünden kendimi dinlemeye başladım buraları okuyunca.doktor kan testi yaptı negatif ama bende senin gibi yapıp bir bucuk hafta daha bekledim baktım ki olmayacak ne pozitif cıkıo ne de gelen var.farlutal adında ilacı kullandım.hemen adet oldum.şu an keşke erken içseymişim diyorum bu ilacı.sana tavsiyem cok geciktiyse bir an önce iç.

malesef bazen kistlerden dolayi adet gecikmesi oluyor, bence biraz daha bekle icin rahat etsin
sabah yaptığım testte çok hafif neredeyse belirsiz pozitif çıktı,ama biri 6.5 biri 2.5 cm lik 2 miyomum var Dr bu miyomla hamile kalabilirsen şükret dedi.Daha acımasız şeyler söyleyen Dr.larda oldu ve üstelik byn olupta bu kadar acımasız cümlelerle nasıl anlattığını anlayamadım.kadın bana urun rahimini yemiş bitirmiş ve tıpkı bir paçavra gibi köşeye atıvermiş dedi!kesinlikle onun cezasını Allah versin!Bir başka erkek dr.a gittiğimde ben bu miyomla sana normal doğum bile yaptırırım dedi.kızlar inanın bu yaşadıklarım beni çok yordu.Bence Allah nasip ederse elbette hiçbişey engel olamaz!

sabah yaptığım testte çok hafif neredeyse belirsiz pozitif çıktı,ama biri 6.5 biri 2.5 cm lik 2 miyomum var Dr bu miyomla hamile kalabilirsen şükret dedi.Daha acımasız şeyler söyleyen Dr.larda oldu ve üstelik byn olupta bu kadar acımasız cümlelerle nasıl anlattığını anlayamadım.kadın bana urun rahimini yemiş bitirmiş ve tıpkı bir paçavra gibi köşeye atıvermiş dedi!kesinlikle onun cezasını Allah versin!Bir başka erkek dr.a gittiğimde ben bu miyomla sana normal doğum bile yaptırırım dedi.kızlar inanın bu yaşadıklarım beni çok yordu.Bence Allah nasip ederse elbette hiçbişey engel olamaz!
doktorlarin sözüne bakma yaa onlar iyice adami umutsuzlastiriyor.... bana normal hicbirsekilde cocugun olmaz dedigi anda hamile kaldim, simdi bile tüp bebek dedi bana, ve bu ay galiba hamile kaldim.... ve ben artik doktorlarada inanamiyorum...insanin umudunu nasilda kiriyorlar, ben 10 ekimde doktora gittim bana tüp bebekten bahsetti ve o konu yüzünden kendimi cok kötü hissetmistim,,, ama ne oldu 29 ekimde pozitif test sonucum oldu... Rabbim ne dilerse o oluyor doktorlarin demesi boss, onlar sadece gördüklerini konusuyor, ama göremedikleride varr!!!! Rabbim gizlerse gizliyor

doktorlarin sözüne bakma yaa onlar iyice adami umutsuzlastiriyor.... bana normal hicbirsekilde cocugun olmaz dedigi anda hamile kaldim, simdi bile tüp bebek dedi bana, ve bu ay galiba hamile kaldim.... ve ben artik doktorlarada inanamiyorum...insanin umudunu nasilda kiriyorlar, ben 10 ekimde doktora gittim bana tüp bebekten bahsetti ve o konu yüzünden kendimi cok kötü hissetmistim,,, ama ne oldu 29 ekimde pozitif test sonucum oldu... Rabbim ne dilerse o oluyor doktorlarin demesi boss, onlar sadece gördüklerini konusuyor, ama göremedikleride varr!!!! Rabbim gizlerse gizliyor

Haklısın ve mesajın moralimi düzeltti canım.inşallah güzel gelişmeler olur ve burdan birbirimizle paylaşırız.:3:

mrb tatlım moralini bozma. ben adet gecikmemin 13. gününde kan testinde 0.08 i gördüm :( sonra 17. günde ultrasonda görünmedi ama dün tam 20. günde 3 def çift çizgiyi gördüm. banada dr. um polikistik overin var bundan olabilir gecikmen dedi ve adet söktürücü verdi ama kullanmamıştım. iyikide kullanmamışım. bence sende kullanma sonra kuzucuk gelmeden gitmesin allah esirgesin

mrb tatlım moralini bozma. ben adet gecikmemin 13. gününde kan testinde 0.08 i gördüm :( sonra 17. günde ultrasonda görünmedi ama dün tam 20. günde 3 def çift çizgiyi gördüm. banada dr. um polikistik overin var bundan olabilir gecikmen dedi ve adet söktürücü verdi ama kullanmamıştım. iyikide kullanmamışım. bence sende kullanma sonra kuzucuk gelmeden gitmesin allah esirgesin

nasil yani 20. gündemi gördün cift cizgiyi?
kan tahlili aptinmi birdaha ayy cok merak ettim vallahii, insalah bebisin seninledir canim

nasil yani 20. gündemi gördün cift cizgiyi?
kan tahlili aptinmi birdaha ayy cok merak ettim vallahii, insalah bebisin seninledir canim

evet tatlım adet gecikmemin tam 20. gününde çift çizgiyi gördüm. dün dr.a gittim kan tahlili yapıldı değerim 259 çıktı yani bebişim gelmiş. ama geç döllenme olmuş galiba dedi. daha 20 günlükmüş benim kuzucuk. allahım isteyen herkese nasip etsin

evet tatlım adet gecikmemin tam 20. gününde çift çizgiyi gördüm. dün dr.a gittim kan tahlili yapıldı değerim 259 çıktı yani bebişim gelmiş. ama geç döllenme olmuş galiba dedi. daha 20 günlükmüş benim kuzucuk. allahım isteyen herkese nasip etsin

demekki insan sabretmeli dimi..... insallah saglikli bir gebelik gecirirsin canim, benim ilk hamilieligimde keseyi adet gecikmesinden tam 20. gün sonra gördük, yani 20 gün önce test yapmistim pozitifti ama keseyi görememistik, doktor yavas gelisiyor diyip vitamin vermisti kullaniyordum ama olmadi iste 4 aylikken yavas gelistigi icin kendiliginden düstü :((( Rabbim kimseye bir daha yasatmasin canim sen saglicakla al kucagina, bende carsamba günü gidicem doktora bakalimmmm insallah bu kez hayirli haberler alirimmm

kadın doktorların hepsi aynı. sanki hemcinslerinden intikam alır gibiler. ben tövbeliyim artık kadın doktora! :22: zaten gergin gidiyoruz, bir şeyi söylemenin kırk yolu var,üslup çok önemli. ben bebeğimin kalp atışını görmeye gitmiştim, heyecandan titriyordum. pat diye aynen şunu dedi: "ölmüş bu, yarın aç gel,kürtaj olacaksın!" bu mudur yani? belki yanlışlık vardır diye kendisinin ardından gittiğim doktor gibi(ikinci doktor erkekti)"normalde kalbinin atması lazımdı, şu an atmıyor,yarından sonra gel bir daha bakalım." diyebilirdi.ya da ne bileyim işte, birazcık teselli edici konuşabilirdi .bari ben ağlayarak giderken " tırnak kadar embriyoya ağlayanı da ilk görüyorum." demeyebilirdi. tövbe,daha da gitmen kadın doktora!

Son düzenleme:
aynen canim ya, su doktorlar neden böyle yaparlar bilmiyorum, insana en kötüsünü söylüyorlar, gittigin doktor kesinlikle cok önemli, psikolojik olarak seni cok iyi anlamali....

Back