canim valla benim aslinda pek bos vaktim yok, ben ögretmenim, ve yogun bir yasantim var, yani bu yasanti arasinda nasil aklim kurtlaniyor bilmiyorum....
uzun süredir yani yaklasik 2 haftadan beri özellikle son 4 gündür kasik agrim oluyordu, ve gögüslerimdede agrilarim vardi, dokunamayacak kadar, adet olucam diye belirtilerimidir anlamadim, ama kafaya koydum bu ay test yapmiycam diye, ama tabi yine dayanamadim, cünkü hava sicak ama ben üsüyorum, basim cok dönüyo ne yesem bas dönmem gecmiyor diye süphelendim ve test yaptim pozitif cikti..... ama dogrumu degilmi bilmiyorum simdi cesaret edip ikinci testi yapmakta korkuyorum ya negatif cikarsa diye, sat 1 ekimdi.... kafam cok karisik yaaaa dua edin bana... nolur cok ihtiyacim var bu kezdde heveslenmek istemiyoum.... hayal kirikligi cok kötü cünkü
:teytey::teytey:cnm bence pozitif çıktıysa vardır bişi bence hiç bekleme ve hemen kanda baktır ben inanıyorumkii bebişin seninle artıkkkkk:hooray:a.s.ben şimdiden tebrik ediyorum tatlımmm hayırlısı olsunn hemen haber ver bana meraktan çat diye çatlarımmmmmmmmmmdelikafadulden