• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda ve idrarda negatif olan ama gebe olanlar

canim valla benim aslinda pek bos vaktim yok, ben ögretmenim, ve yogun bir yasantim var, yani bu yasanti arasinda nasil aklim kurtlaniyor bilmiyorum....

uzun süredir yani yaklasik 2 haftadan beri özellikle son 4 gündür kasik agrim oluyordu, ve gögüslerimdede agrilarim vardi, dokunamayacak kadar, adet olucam diye belirtilerimidir anlamadim, ama kafaya koydum bu ay test yapmiycam diye, ama tabi yine dayanamadim, cünkü hava sicak ama ben üsüyorum, basim cok dönüyo ne yesem bas dönmem gecmiyor diye süphelendim ve test yaptim pozitif cikti..... ama dogrumu degilmi bilmiyorum simdi cesaret edip ikinci testi yapmakta korkuyorum ya negatif cikarsa diye, sat 1 ekimdi.... kafam cok karisik yaaaa dua edin bana... nolur cok ihtiyacim var bu kezdde heveslenmek istemiyoum.... hayal kirikligi cok kötü cünkü

:teytey::teytey:cnm bence pozitif çıktıysa vardır bişi bence hiç bekleme ve hemen kanda baktır ben inanıyorumkii bebişin seninle artıkkkkk:hooray:a.s.ben şimdiden tebrik ediyorum tatlımmm hayırlısı olsunn hemen haber ver bana meraktan çat diye çatlarımmmmmmmmmmdelikafadulden

emin olmak icin bi daha test yaptim, ve yine pozitif cikti......
kan tahlili icin malesef doktorumun beni yollamasi gerekiyor kendi basima gidip yaptiramiyorum malesef....... öyle bi imkanim olsa zaten coktannnn yaptirirdim :))) ve doktorumda bu hafta yok yani bir hafta bekliycem..... :(((

offfff::((( adetim ayn 7 sinde fakaat ben 1.5 hafta önce idrar testi yaptım pozitif çıktı bu sabah dayanamayıp tekrar yaptım negatif çıktı silik bile yok kafayı yicem sanırım 7 sini beklemem gericeksenağlama

canim cok erken yapmissin, adet tarihini bekleyip yapsaydin daha saglikli bi sonuc cikardi.... insalah sonuc yüzünü güldürür....

:teytey::teytey:cnm bence pozitif çıktıysa vardır bişi bence hiç bekleme ve hemen kanda baktır ben inanıyorumkii bebişin seninle artıkkkkk:hooray:a.s.ben şimdiden tebrik ediyorum tatlımmm hayırlısı olsunn hemen haber ver bana meraktan çat diye çatlarımmmmmmmmmmdelikafadulden

sagol bitanem yaaaaa :))) kimse bu durumu bilmedigi icin tebrik edende olmadi.... ilk sen tebrik ediyorsun onca negatif yasananalardan sonra yinede icimde acabaaaaa diyorum ilk hamillegimde 4 ay bu heyecani yasadim ama sonunda kaybettim, bu kezde umutlanmak istemiyorum , ikinci testte bugün pozitif cikinca iyice inandim galibaaa

emin olmak icin bi daha test yaptim, ve yine pozitif cikti......
kan tahlili icin malesef doktorumun beni yollamasi gerekiyor kendi basima gidip yaptiramiyorum malesef....... öyle bi imkanim olsa zaten coktannnn yaptirirdim :))) ve doktorumda bu hafta yok yani bir hafta bekliycem..... :(((
hımm burda öle olmuyoo yaa ben gidip adetim geçti diyorum hemen gönderiyolarr yada gebelik şüpem var diyorummm:26:
offfff::((( adetim ayn 7 sinde fakaat ben 1.5 hafta önce idrar testi yaptım pozitif çıktı bu sabah dayanamayıp tekrar yaptım negatif çıktı silik bile yok kafayı yicem sanırım 7 sini beklemem gericeksenağlama
allah allah neden çift çizgi çıktı çok çok erken yapmışsın sen cnmm birz bekle hele sabırsızzzzz:27:

sagol bitanem yaaaaa :))) kimse bu durumu bilmedigi icin tebrik edende olmadi.... ilk sen tebrik ediyorsun onca negatif yasananalardan sonra yinede icimde acabaaaaa diyorum ilk hamillegimde 4 ay bu heyecani yasadim ama sonunda kaybettim, bu kezde umutlanmak istemiyorum , ikinci testte bugün pozitif cikinca iyice inandim galibaaa
bencede cnm hamilesindir olmazsa çıkmaz diyorumm ben 5 senedir idrarda hiç çift çizgiyi görmedimm çünküü yani hiç yanıltmadılar benii:25:hayırlısı olsun hakkındaa cnm tekrar tebrik ederimm allah kucağına almayıda nasip etsinn inşallahhhh:49:

bencede cnm hamilesindir olmazsa çıkmaz diyorumm ben 5 senedir idrarda hiç çift çizgiyi görmedimm çünküü yani hiç yanıltmadılar benii:25:hayırlısı olsun hakkındaa cnm tekrar tebrik ederimm allah kucağına almayıda nasip etsinn inşallahhhh:49:

insallah canim, kalp atisini duymayana kadar inanmam,,, Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada canim

Sonucu bende merakla bekliyorum.Benimde 26 ekimde regl olmam gerekiyordu hala olmadım.3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.Yarın için doktordan randevu aldım umarım iyi bir haber alırım.:49:

umarımmm hamilesindir cnm sonucu yaz burdaa merak ederimmm hakkında hayırlısıı

Zaman geçmiyor sabah olsun istiyorum biran önce:)):10::emir_bebek:

anlıyorummm:9::9:bende senin gibiyim ama artıkın takmıycammm olursa olur olmazsa olmazz diyorumm vee kendimi kocişime adadımm ben onu seviyorum o benii bebekte bağlamıyor bizii eee olssada hoşşşşşşşşş olmasada hoşşşşşşşşş:19::19:ama umarımm en yakın zamnda aşkımızın meyvasıı gelirr:69::9:

anlıyorummm:9::9:bende senin gibiyim ama artıkın takmıycammm olursa olur olmazsa olmazz diyorumm vee kendimi kocişime adadımm ben onu seviyorum o benii bebekte bağlamıyor bizii eee olssada hoşşşşşşşşş olmasada hoşşşşşşşşş:19::19:ama umarımm en yakın zamnda aşkımızın meyvasıı gelirr:69::9:

aminn canim, inanki hersey beyinle alakali cok düsünüce olmuyormus, ben yine bu ayin baslarinda doktorum bana tüp bebek dedi iyi dedim esim hacca gitsin gelsin tüp bebek yapariz dedim ve o beni motive etti ikiz olacagini düsünüp güzel hayaller kurdum, hatta bu tüp bebegi 4 ay sonra baslariz diye planladim, en iyi tüp bebek tedavi merkezlerini bile arastirdim, ve bu ay kesinlikle düsünmedim, cünkü aslinda gecen ay hamile sandim kendimi cünkü gecen ay hamile kalmak icin ugrastim, sonucunda olmayinca cokkk üzüldüm hatta sizinlede paylastim sonra bir yerde bir yazi gördüm ÜZÜLME...! istedigin bir sey olmuyorsa ya daha iyisi olacagi icin yada gercekten de olmamasi gerektigi icin olmuyordur !!!!! iste bu yazi beni kendime getirdi..... herseyin bir sebebi vardir dedim, olmuyorsada bir sebebi vardir dedigim anda oldu,,,,, iki gün sonra yaptigim testte pozitif cikti, ve suan basim cok dönüyor tuzluda sekerlide yesem bas dönmem gecmiyor..... kasiklarim agriyo iki günde gögüslerim devasaaa büyüdü dokunamiyorum sütyenlerimden bile firliyor, en cokta gögüslerimden belli oluyor... kapali burnum acildi, ve bütün kokulari keskin bir sekilde hissediyorum ama geneli cok midemi bulandiriyor.... ama henüz kusmadim, zaten ben kolay kolay kusmam :))) bunlari düsününce evet hamileyim diyorum. onun disinda yok diyorum bana öyle geliyor, doktoruma bir hafta sonra gidebilicem, cünkü su siralar gercekten hem cok misafirim geliyor hemdee hicc vaktim yok hem haftaya gidersem daha garanti olur gibime geliyor....

bilmiyorum yaaaaaaa ama tek bildigim cokkkk yorgunum dinlensemde gecmiyor

Zaman geçmiyor sabah olsun istiyorum biran önce:)):10::emir_bebek:

mutlaka haber bekliyorum insallah hayirli haberlerle gelirsin, ama her adet gecikmesi gebelik olmuyor canim malesef o yüzden cok umutlanma, umutlanmaki hayal kirikligina ugramayasin, ben genelde öyle yaparim herseyin olumsuzuna hazirlarim kendimi olumlu olunca süpriz olucak ve daha cok sevinicem, olumsuz olacaksada zaten hazirlamistim kendimi derim rahatlarim :))))
insallah hayirli haberlerle gelirsin

aminn canim, inanki hersey beyinle alakali cok düsünüce olmuyormus, ben yine bu ayin baslarinda doktorum bana tüp bebek dedi iyi dedim esim hacca gitsin gelsin tüp bebek yapariz dedim ve o beni motive etti ikiz olacagini düsünüp güzel hayaller kurdum, hatta bu tüp bebegi 4 ay sonra baslariz diye planladim, en iyi tüp bebek tedavi merkezlerini bile arastirdim, ve bu ay kesinlikle düsünmedim, cünkü aslinda gecen ay hamile sandim kendimi cünkü gecen ay hamile kalmak icin ugrastim, sonucunda olmayinca cokkk üzüldüm hatta sizinlede paylastim sonra bir yerde bir yazi gördüm ÜZÜLME...! istedigin bir sey olmuyorsa ya daha iyisi olacagi icin yada gercekten de olmamasi gerektigi icin olmuyordur !!!!! iste bu yazi beni kendime getirdi..... herseyin bir sebebi vardir dedim, olmuyorsada bir sebebi vardir dedigim anda oldu,,,,, iki gün sonra yaptigim testte pozitif cikti, ve suan basim cok dönüyor tuzluda sekerlide yesem bas dönmem gecmiyor..... kasiklarim agriyo iki günde gögüslerim devasaaa büyüdü dokunamiyorum sütyenlerimden bile firliyor, en cokta gögüslerimden belli oluyor... kapali burnum acildi, ve bütün kokulari keskin bir sekilde hissediyorum ama geneli cok midemi bulandiriyor.... ama henüz kusmadim, zaten ben kolay kolay kusmam :))) bunlari düsününce evet hamileyim diyorum. onun disinda yok diyorum bana öyle geliyor, doktoruma bir hafta sonra gidebilicem, cünkü su siralar gercekten hem cok misafirim geliyor hemdee hicc vaktim yok hem haftaya gidersem daha garanti olur gibime geliyor....

bilmiyorum yaaaaaaa ama tek bildigim cokkkk yorgunum dinlensemde gecmiyor

hakkında hayırlısı cnm inşallahhh hamilesinndirrr ama geçen ayda ben şüpelendim hatta gebelik şüpesi bile vardııı doktorum minik bir kese gördüğünü bile söledi bana bütün hamilelik belirtilerim vardııı sabahlarıı mide bulantım çok oluyodu göğüslerim şişmişti ve damarlar belirginmleşmiştiii kasık ağrısı bel ağrısıı baş dönmesii tansiyon düşüklüğü herşeyy hamle olduğumu gösteriyoduu ama testlerrr hamileliğimi kesinleştirmiyoduu sonra progestan adında bir ilaç verdi doktorum ve kullandımm daha 3.ilacımı içmeden hastalandımmm tam 11 gün sonra düşün yaniiiii:5: o yüzden cnmm tamam sen bu a takmadınnn inşallahtaa hamilesindir ama takma bu belirtilere kafayııı bekle bakalım inşallahhh gelicek bebişinnn sana ben artıkk kesinlikle takmıcamm kafayıı hatta mümkün olduğuncaa kendimi başka şeylere yoruyorumm iş temizlik felannn buraya fazla girmek istemiyorumm çünkü herşeyy bana bebek hatırlatıyorr:5:

gercekten öyle kızlar bende eskisi kadar takılmıyorum bu siteye.çünkü kendinde bütün hamilelik belirtilerini buluyorsun burayı okuyunca ve buda psikolojıyı cok etkiliyor.adet düzensizliklerimizde bu yüzden daha da düzensizleşiyor:)bir ara ben bu siteye iyice kaptırdım ve kendimi de hamile sanmaya başladım.2 ay adet olmadım.şimdi oldum ama forlutalla.artık cok nadir bakıyorum.gercekten baya etkiliyo

Arkadaşlar bugün başıma gelen bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum:Yaklaşık 1 ay önceki adetimin bitmesinden 1 hafta sonra gebeliğin tüm belirtilerini yaşadım.İnternetten araştırıp öğrendiğim tüm belirtiler vardı.Sonra ekim başında normalde 5 gün sürmesi gereken adetim 3 gün sürdü.Bende hamile değilim demekki dedim.Ama göğüsümdeki damarlar masmavi belirgin bir şekilde hala var.Bugün sabah aç karnına gebelik testi yaptım.Sonuç pozitif,yani çift çizgi çıktı.Şoke oldum.Neyse kendimi ne kadar frenlesemde gebeyim sanırım beklentisiyle Dr.a gittim,kan testim ise negatif çıktı.Kafam karışık Dr kan testinin kesin sonuç verdiğini diğerinin yanılabildiğini söyledi.Anlamadım????İdrar sabah aç karnına ilk idrarınızla yaparsanız daha doğru sonuç veriyormuş,yarın sabah bir daha deneyeceğimBir de troid bezlerim yavaş çalışıyormuş Dr onun için ilaç verdi.

Arkadaşlar bugün başıma gelen bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum:Yaklaşık 1 ay önceki adetimin bitmesinden 1 hafta sonra gebeliğin tüm belirtilerini yaşadım.İnternetten araştırıp öğrendiğim tüm belirtiler vardı.Sonra ekim başında normalde 5 gün sürmesi gereken adetim 3 gün sürdü.Bende hamile değilim demekki dedim.Ama göğüsümdeki damarlar masmavi belirgin bir şekilde hala var.Bugün sabah aç karnına gebelik testi yaptım.Sonuç pozitif,yani çift çizgi çıktı.Şoke oldum.Neyse kendimi ne kadar frenlesemde gebeyim sanırım beklentisiyle Dr.a gittim,kan testim ise negatif çıktı.Kafam karışık Dr kan testinin kesin sonuç verdiğini diğerinin yanılabildiğini söyledi.Anlamadım????İdrar sabah aç karnına ilk idrarınızla yaparsanız daha doğru sonuç veriyormuş,yarın sabah bir daha deneyeceğimBir de troid bezlerim yavaş çalışıyormuş Dr onun için ilaç verdi.

gecen ayda ayni seyleri ben yasadim canim, normalde 10 gün süren adetim gecen ay 1 ekimde. basladi ve 3 gün sürdü ve bir hafta gec olmustu, kasiklarimda agriyordu tuhaf birseydi yani sonra sabah ilk idrarla yaptigim test pozitif cikmisti sonra ben üstüne görüyorum derken süpheyle doktora gittim doktor rahimde bakti ama hamile degilsin dedi ama yinede kan tahlili yapalim dedi, 8 kasimda yaptik negatif cikti, ve ben artik hamile degilim dedim, hatta bir kere daha idrar testi yaptim ikinci cizgi hic yoktu ve ben 29 ekimde yine idrar testi yaptim ve pozitif cikti, 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti cok belirgin bi sekilde hatta ilk idrarla bile yapmadim, ama suan hamilemiyim degilmiym bilmiyorum ama basim cok dönüyor ve gögüslerimde sisti damarlari bile cok belirgin kasiklarimda agriyor, 1 hafta sonra doktora gidicem bakalim ne diycek, yani olmaz dedigin anda oluyor olur dedigin anda olmaz, ancak Rabbim bilir herseyi

ilk idrar disinda gün ortasindada denedinmi sonucunu?

Back