• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda ve idrarda negatif olan ama gebe olanlar

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.586
373
İzmir
merhaba arkadaşlar bu günle tam 8 günüm geçti aderim 1 gün geçince kanda baktırdım 1,20 yani negatif doktor adet olmazsan tekrar baktır dedi dün yine baktırdım ve yine aynı çıktıı düşmedi değer ve yükselmedi ama benim bulantılarım var kasık ve bel ağrım oluyoo arada göğüslerimde damarlar belirginleşti idrara çok sık çıkıyorum ilk defa oluyo bunlar bende yani adette olmuyorum bunlar nedir anlamıyorum adetim uzun zamndır düzenliydi en fazla 3 gün gecikmeli yada erken oluyodum ama bu sefer 8 gün gecikti ve adet olcakmış gibide belirtilerim yokk yanii gelmeye niyeti yok regliminn bana neler oluyorrrrr çok nadir olarak kanda ve idrarda gebelik çıkmayıp gebeliğin 2. ayından sonra ultrasonlaa hamileliği saptatnlarıda duydukca acaba bendemi öle oluyorum diye düşünmeden yapamıyorummmm:gitme:

ben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dedii.. demekki oluyomuşş böle bieyy yoksa bu kesecik nerden çıktıı allaaa allaaaaa:gitme:

benımde basıma gelmıştı nerdeyse bı ay sonunda bellı oldu hamıle oldugum saglıklı 3 yaşında bı oğlum var dert etme bı sorun olmaz

ne kadar ilginc yaa, Rabbimin mucizesi bu baska birsey degil, bende gecen ay cok degisik adet oldum hem gecikti hemde cok kisa sürdü normalde 10 gün felan sürüyordu ama bu defa toplam 3 gün sürdü, kan tahlili yaptirdik ama negatif cikti, ama kan tahlilinden bir gün önce ilk idrarla test yapmistim pozitif cikmisti, baya ümitlenmistim ama kanda negatif cikinca umudumda gitti, simdi bunu okuyunca.... yine acaba????? demeye basladim, ne kadar zor bi durum yaa, kasiklarimda agriyor, ama diger hamileligimdeki kasik agrisi daha baskaydi, bu defa daha baska, acaba kistmi olustu anlamadim?

canim insallah seninde iyi haberlerini aliriz, Rabbim dilerseeeeee imkansiz durumlarda bile verir, yeterki O dilesin....

ben bugün doktora gittim ve ultrosonla minicik bir kese görmüş geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dedii 10 gün bekle ve gel bakalım eğer büyük deilse farlutalla adetini görürsün dedii.. demekki oluyomuşş böle bieyy yoksa bu kesecik nerden çıktıı allaaa allaaaaa:gitme:

emos sana sorular soruyorum baya ya kusura bakma bende de var çünkü aynı sorun.şu an farlutal kullanıcak mısın yoksa 10 gün sonra birşey yoksa mı başlayacaksın?

benımde basıma gelmıştı nerdeyse bı ay sonunda bellı oldu hamıle oldugum saglıklı 3 yaşında bı oğlum var dert etme bı sorun olmaz
inşalla benimde öle olurr cnm rica etsem sürecini anlatırmısın nasıl oldu nasıl öğrendinn
ne kadar ilginc yaa, Rabbimin mucizesi bu baska birsey degil, bende gecen ay cok degisik adet oldum hem gecikti hemde cok kisa sürdü normalde 10 gün felan sürüyordu ama bu defa toplam 3 gün sürdü, kan tahlili yaptirdik ama negatif cikti, ama kan tahlilinden bir gün önce ilk idrarla test yapmistim pozitif cikmisti, baya ümitlenmistim ama kanda negatif cikinca umudumda gitti, simdi bunu okuyunca.... yine acaba????? demeye basladim, ne kadar zor bi durum yaa, kasiklarimda agriyor, ama diger hamileligimdeki kasik agrisi daha baskaydi, bu defa daha baska, acaba kistmi olustu anlamadim?ir

canim insallah seninde iyi haberlerini aliriz, Rabbim dilerseeeeee imkansiz durumlarda bile verir, yeterki O dilesin....
cnm bilmiyorumkii ben hiç bişi anlamadımm bu işte adet olmuyorum ağrılarımm varr ama gelen giden yokk mide bulantım bile var ama değerde 1,20den yokarı çıkmıyoo bu nası iştir çözemedimm:emir_bebek:akanneh

emos sana sorular soruyorum baya ya kusura bakma bende de var çünkü aynı sorun.şu an farlutal kullanıcak mısın yoksa 10 gün sonra birşey yoksa mı başlayacaksın?

yok cnm doktorumu aradım ve söledim ben bu ilacı kullanmak istemiyorum araştırdığıma göre düşük yapıyomu ş dedim istersen kullanma 10 gün sonra adet olmazsan gel bakalım dedi kese büyümemişse ondan sonra kullan dedii:delphin:bekliyorum 10 gün sonrasını umarım adet olmam:CüvCüv:

adetim 6 gun gecikince kan testi yaptirdim sonuc negatif bugun 10 gun oldu hala adet olmuyorumamaadet sancim var surekli kan testinin negatif olmasina ragmen hamile olabilir miyim

adetim 6 gun gecikince kan testi yaptirdim sonuc negatif bugun 10 gun oldu hala adet olmuyorumamaadet sancim var surekli kan testinin negatif olmasina ragmen hamile olabilir miyim

inşallahh hamilesindir cnm zayıf bi ihtimalmiş ama olabiliyoooo cnm hayırlısı olsun hakkında ben hamileysem bu ay herkes hamile olabilirrrrdelikafadulden

saol arkadaşımmm seninde gönlününn muradını versinn rabbim

saol arkadaşımmm seninde gönlününn muradını versinn rabbim

canim nerdeyse bir hafta oldu degilmi, nasilsin kesinlestimi gebeligin, insallah hersey yolundadir, ben merakla bekliyorum canimm Rabbim yar ve yardimcin olsun bu günlerde asagidaki sözü aklima getirip rahatliyorum....

ÜZÜLME...! istedigin bir sey olmuyorsa ya daha iyisi olacagi icin yada gercekten de olmamasi gerektigi icin olmuyordur !!!!!

yok cnm ya maalesef pregestan vermişti daha 3, hapımı içmeden reglim geldi maalesef bu ayda olmadıı artık önümüzdeki maçlara bakalımaklinialirimsmile

saglik olsun bakalim, Mevlam kimseyi umutsuz birakmaz.... sabredip, tamamen kafadan atmak gerekiyor sanirim,,,,, cok düsününce olmuyor kesinliklee, ama nasil atacagiz ?????

evet atmalıyız kafadan sonuçta biz sadece anne olmak için var olmadıkki aslında iyi bir eşte olmayızz bu kadar takınca haliyle eşimizde üzülüyor bizimle birlikte en iyisi herşeyi akışına bırakmak eşimize sımsıkı sarılıpp hayata devam etmek elebet rabbim bilir zamanını eğer bizi anneliğe layık görürse verir emanetlerimizi bizeee dilerim fazla bekletmez ama

evet haklisin, ben sahsen yaklasik son 1 seneden beri bu konuyu düsünmekten, esimi ihmal ediyorum, o bana herzaman destek ama ben yinede elimde olmayan nedenlerle onun bana destegini görmezden geliyorum sanki,,,, ve malesef artik kendimi iyi bir es olarakta görmüyorum cünkü vazifelerimi yerine getirmiyorum, herzaman aksi herzaman sinirli bir es oldum ciktim, halbuki ne kadar mutluyduk ama simdi....

evet haklisin, ben sahsen yaklasik son 1 seneden beri bu konuyu düsünmekten, esimi ihmal ediyorum, o bana herzaman destek ama ben yinede elimde olmayan nedenlerle onun bana destegini görmezden geliyorum sanki,,,, ve malesef artik kendimi iyi bir es olarakta görmüyorum cünkü vazifelerimi yerine getirmiyorum, herzaman aksi herzaman sinirli bir es oldum ciktim, halbuki ne kadar mutluyduk ama simdi....

canım işte toparlanıp kendimize gelmemiz gerek sonuçtaa eşimizle aramzdaki saygı sevgi bittikten sonraa bebğimiz olsa ne olur olmazsa ne olurr sonuçta bebğimiz aşkımızın mutluluğumuzun meyvesi olucakk ve bizde buna yakışır anneler eşler olmalıyız aradaki aşkı saygıyı sevgiyi koruyalımm bırak rabbimin demek bildiği var sen eşine sarıl sımsıkı görevini yapp ihmal etme cnm rabbim yardımcınız olsun en yakın zamndada versin bebeğinizii sizeee:Saruboceq:

dogru diyorsun canim, insanin esinden baska kimsesi yokki oyüzden bütün herseyi biraktim, artik hamilemiyim degilmiyim düsünmemeye gayret edicem, yoksa diger türlü hayat cekilmez oluyor.... kendimede esimede bu zulmü yapmaya hakkim yok, hele esimeeee, okii bana herzaman destek oluyor, beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor....

ne mutlu bizlereki böyle anlayışlı eşlere sahibiz cnmm bunun kıymetini bilipp onlara hakettiği ilgiyi gösterelimm üzmeyelim onlarııı bide aksini yapsalardı destek olmazsalardı aşşalasardıı peki o zamn ne yapardık biz destek oldukları halde haytı hem onlara hem kendimize zehir ediyoruzz ayrıca bu kadar üzülmek allahada isyandan başka bişi deil cnmm kendimize gelelim en yakın zamnda işe öncelikle kendine bi iş bulmakla başla cnm iş bulamam yada eşim müsade etmez dersen ki ben bulamdım bulsamda eşim göndermiyo bende evimde yapabileceğim işler yapıyorumm oriflameye girdim bu ay ve satışımda çok iyi kendimi resmen bu konuya odakladımm eşimde destek oluyo saolsunnn hem geziyorum deişik ortam ve deişik insanlarlada tanışabiliyorum hem güzelleşiyorum hemde para kazanıyorum keşke daha önce girseydimm bu işee en azından geçen 5 senemi kendime ve eşime zehir etmezdimm neyse önemli olan hatamı anlayıpp bezdiğim hayata tekrardan tutunabilmem bunuda başardım çok şükür cnm darısı sana kaydirigubbakcemile3

mrb canım benimde 15 gün geçti hep negatif. senin süreç nasıl oldu nasıl ögrendin bebişin olduğunu bilgi verirsen çok sevinirim.

ne mutlu bizlereki böyle anlayışlı eşlere sahibiz cnmm bunun kıymetini bilipp onlara hakettiği ilgiyi gösterelimm üzmeyelim onlarııı bide aksini yapsalardı destek olmazsalardı aşşalasardıı peki o zamn ne yapardık biz destek oldukları halde haytı hem onlara hem kendimize zehir ediyoruzz ayrıca bu kadar üzülmek allahada isyandan başka bişi deil cnmm kendimize gelelim en yakın zamnda işe öncelikle kendine bi iş bulmakla başla cnm iş bulamam yada eşim müsade etmez dersen ki ben bulamdım bulsamda eşim göndermiyo bende evimde yapabileceğim işler yapıyorumm oriflameye girdim bu ay ve satışımda çok iyi kendimi resmen bu konuya odakladımm eşimde destek oluyo saolsunnn hem geziyorum deişik ortam ve deişik insanlarlada tanışabiliyorum hem güzelleşiyorum hemde para kazanıyorum keşke daha önce girseydimm bu işee en azından geçen 5 senemi kendime ve eşime zehir etmezdimm neyse önemli olan hatamı anlayıpp bezdiğim hayata tekrardan tutunabilmem bunuda başardım çok şükür cnm darısı sana kaydirigubbakcemile3

canim valla benim aslinda pek bos vaktim yok, ben ögretmenim, ve yogun bir yasantim var, yani bu yasanti arasinda nasil aklim kurtlaniyor bilmiyorum....

uzun süredir yani yaklasik 2 haftadan beri özellikle son 4 gündür kasik agrim oluyordu, ve gögüslerimdede agrilarim vardi, dokunamayacak kadar, adet olucam diye belirtilerimidir anlamadim, ama kafaya koydum bu ay test yapmiycam diye, ama tabi yine dayanamadim, cünkü hava sicak ama ben üsüyorum, basim cok dönüyo ne yesem bas dönmem gecmiyor diye süphelendim ve test yaptim pozitif cikti..... ama dogrumu degilmi bilmiyorum simdi cesaret edip ikinci testi yapmakta korkuyorum ya negatif cikarsa diye, sat 1 ekimdi.... kafam cok karisik yaaaa dua edin bana... nolur cok ihtiyacim var bu kezdde heveslenmek istemiyoum.... hayal kirikligi cok kötü cünkü

Back